18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Granada: Odds og optakt den 29.april 2021

Foto: Bildbyrån

Er du gal hvor er det spændende i toppen af La Liga! Vi har fire hold, som byder sig til og der er ikke mere end 3 point imellem 4.pladsen og 1.pladsen. Med en sejr torsdag aften kan Barcelona bringe sig alene i spids af La Liga, har de hvad der skal til eller ryster de i bukserne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Granada. Der er kampstart torsdag d. 29. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Barcelona – Granada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pablo Gonzalez
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 13:38.


Optakt til Barcelona – Granada: Skader, karantæner og startopstillinger

Så bliver det vist ikke tættere! Det er lige pludselig blevet uhyre tæt i toppen af La Liga, selv Sevilla har sneget sig med i kapløbet nu! I skrivende stund er der 3 point fra Sevilla på 4.pladsen til Atletico Madrid på 1.pladsen, og her imellem finder vi Real Madrid og Barcelona. Barcelona har en kamp i hånden i forhold til de andre tre hold, og det er den vi har fat i her. Med en sejr i torsdagens opgør kan catalanerne bringe sig 1 point foran Atletico og Real, og 4 point foran Sevilla. DET er underholdning!

Der var lige nederlaget til Real Madrid, men ellers har Barcelona jo blæst al modstand af banen i snart lang tid. De er inde i en rigtig fin periode, det startede med en resultatmæssig god stime, hvor spillet måske ikke helt hang så godt sammen, men nu ser de efterhånden rigtig giftige ud! Griezmann er pludselig vågnet op til dåd, Messi er bare Messi og bliver ved at levere på ekstraordinært højt niveau. Det ser virkelig lovende ud for Barcelona med seks kampe tilbage af sæsonen.

Granada har gjort det over forventning i denne sæson, det er ganske imponerende hvad de har formået. De ligger på La Ligas 8.plads, lige uden for de pladser som giver Europa League-deltagelse og det er virkelig flot, når man tænker på at de også har skulle præstere i Europa. En virkelig flot Europa League-kampagne sendte dem hele vejen til kvartfinalen, hvor Manchester United blev for stor en mundfuld, i Copa del Rey var de sekunder fra at sende Barcelona ud, så de har virkelig vist at de kan bide skeer med de bedste.

Barcelona:

  • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Phillipe Coutinho (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ansu Fati (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Granada:

  • Angel Montoro (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Antonio Puertas (Kant, Fast) – Karantæne

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Pique; Busquets; Roberto, De Jong, Pedri, Alba; Messi, Griezmann.

Granada forventet startopstilling: Escandell; Foulquier, Diaz, Perez, Quini; Gonalons, Herrera; Kenedy, Vico, Machis; Suarez.

Odds på Barcelona – Granada

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som storfavoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Der bliver bombet løs i Barca

Barcelona er blevet gjort til kæmpe favoritter til dette opgør, og det kan man godt forstå, for de står med en enestående mulighed for at bringe sig alene i front af La Liga med kun fem efterfølgende kampe. En skuffende sæson kan lige pludselig blive fantastisk med Copa del Rey-titlen og et muligt mesterskab. Meeeen, hvor mange mål vinder de med? Kan man regne med at de rammer dagen og kører Granada ud af brættet? Det er der gode muligheder for sådan som de spiller for tiden, men jeg har valgt at kigge en lidt anden vej.

Granada har ikke det helt store at kæmpe for i de resterende kampe, så de kan spille relativt frit, de behøver ikke pakke sig nede om egen felt i håb om et enkelt point. De kan gå ud og udfordre, og det har de vist at de kan i denne sæson. Selvom Barcelona har været helt forrygende på det sidste, så er deres forsvar altså til at tale med. De har indkasseret mål i fem af deres seneste kampe, og jeg ser fine muligheder for at det kunne ske igen, for Granada er et udmærket omstillingshold, og Barcelona kommer til at sidde tungt på boldbesiddelsen. Bookmakerne regner med en vanvittig målrig kamp, som man kan aflæse ud fra oddsene, og med en komfortabel føring til Barcelona, er der også mulighed for at de pludselig tager let på tingene og det kan kaste chancer af sig til Granada. Vi får mål i begge ender, men flest til Barca.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
1-tallet og begge hold scorer
Besøg Unibet *


Barcelona – Granada: Statistik, topscorer og H2H

  • Det ser godt ud for Barca for tiden! Med en sejr imod Granada, kan de bringe sig alene i spidsen af La Liga.

  • Det har været en fremragende sæson for Granada, kvartfinale i Europa League og en 8.plads i La Liga, stærkt!

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi ligger i spidsen af La Ligas topscorerliste, argentineren har scoret 25 ligamål indtil videre, og intet tyder på, at han er færdig med at lave mål!

  • Soldaten! Roberto Soldado har været i fint målhumør for Granada i denne sæson, 9 mål er i hvert fald nok til at toppe den interne topscorerliste.
  • Messi og Griezmann splittede Granada ad i sæsonens første indbyrdes opgør, som endte 4-0 på to mål hver af de målslugere. I Copa del Rey-kvartfinalen var det anderledes tæt, og Barca måtte ud i et sensationelt comeback for at sikre videre avancement.


Expected Goals: Barcelona vs. Granada – de seneste tre kampe

BarcelonaResultatxGGranadaResultatxG
Villarreal – Barcelona(1-2)1,7 – 3,6Sevilla – Granada(2-1)1,51 – 1,03
Barcelona – Getafe(5-2)2,33 – 1,46Granada – Eibar(4-1)0,89 – 1,61
Athletic Bilbao – Barcelona(0-4)0,99 – 2,72Manchester United – Granada(2-0)0,93 – 1,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Granada d. 29. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar