18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Celta Vigo: Odds og optakt den 16.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det var lige godt satans! Barcelona formåede kun at få uafgjort i tirsdagens kamp imod Levante, og det var formentlig dødsstødet til catalanernes mesterskabschancer. Kan de rejse sig igen på søndag, og jagte det spinkle håb, som trods alt resterer? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Celta Vigo. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Barcelona – Celta Vigo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ricardo De Burgos
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 18°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Barcelona
Celta Vigo
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:05.


Optakt til Barcelona – Celta Vigo: Skader, karantæner og startopstillinger

Det gik ikke heeeelt efter planen i tirsdags. Barcelona havde ellers det nok mest overkommelig slutprogram af de tre tophold i La Liga, men i en hæsblæsende affære i Levante blev det kun til 1 point til catalanerne. De var ellers oppe med to mål efter en halv times tid, og kom foran med 3-2 da der var 30 minutter tilbage, men alligevel endte det i gedigen skuffelse for Barcelona, og nu ser det for alvor svært ud at erobre La Liga-titlen. De har to point op til Real Madrid på 2.pladsen og fire point op til Atletico Madrid på 1.pladsen, man skal aldrig sige aldrig, meeeen der skal vist et mirakel hvis Barcelona skal nå det øverste trin på skamlen.

Celta Vigo har gjort det over forventning i denne sæson, de er helt oppe på 8.pladsen i skrivende stund, og det er langt bedre end de seneste sæsoners placeringer lige over nedrykningsstregen. Den kommer formentlig til at stå på Conference League på Iago Aspas og co. i næste sæson, de har fire point ned til 9.pladsen og fem point op til 5.pladsen, så det er ikke realistisk, at de kan gøre hverken fra eller til i tabellen. De er forbløffende godt kørende for tiden med fire sejre i streg, så det bliver ingen walk over for Barcelona.

Barcelona:

  • Phillipe Coutinho (Kant, Reserve) – Skadet
  • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Celta Vigo:

  • Emre Mor (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ruben Blanco (Målmand, Fast) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Araujo, Pique, Lenglet; Dest, Alba, De Jong, Pedri, Dembele; Griezmann, Messi

Celta Vigo forventet startopstilling: Villar; Vasquez, Aidoo, Dominguez, Martin; Nolito, Suarez, Beitran, Mendez; Aspas, Mina


Odds på Barcelona – Celta Vigo

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:05.


Odds-forslag: Gæsterne bider fra sig

Barcelona skal selvfølgelig gå indædt efter at indhente de to Madrid-klubber i toppen af rækken, men det ser efterhånden svært ud, i hvert fald har Atletico et fordelagtigt slutprogram og med seks point at spille om, kan det blive rigtig svært. Der har været lidt gummiben at spore i Barcelona i løbet af de sidste par runder, hvor det er blevet til nederlag til Granada og X imod Levante.

Barcelona har lukket mål ind i 6 af deres seneste 7 ligakampe, senest så vi for alvor at deres defensiv er til at tale med, da de indkasserede hele tre gange imod Levante. Det kunne godt blive guf for Celta Vigo, som har en spændende offensiv med Aspas, Mina og Nolito, som har vist fin målform på det sidste. Gæsterne er kommet på måltavlen i 7 af deres seneste 8 opgør, og selvtilliden er høj efter fire sejre på stribe. Jeg tror på, at vi kan få endnu et åbent opgør med Barcelona involveret, som vi blandt andet så det mod Granada og Levante. Gæsterne har tur i den, og det modsatte kan vel siges om Barca. Anbefalingen bliver mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,70
Begge hold scorer
Besøg Nordicbet *


Barcelona – Celta Vigo: Statistik, topscorer og H2H

  • Det blev ikke til mere end det ene point i tirsdagens kamp imod Levante, så Barcelona indtager fortsat 3.pladsen i La Liga nu med 4 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen.

  • Celta Vigo er godt kørende for tiden, og har bragt sig op på 8.pladsen i La Liga. Hvis de kan holde kadencen får de et lille europæisk eventyr til næste sæson!

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi ligger i spidsen af La Ligas topscorerliste, argentineren har scoret 29 ligamål indtil videre, og intet tyder på, at han er færdig med at lave mål!

  • Iago Aspas har båret Celta Vigo i de sidste mange sæsoner, også i denne sæson fører han den interne topscorerliste. Spanieren står noteret for 13 ligakasser.
  • Barcelona tog en sikker sejr på 3-0 i sæsonens første indbyrdes opgør med Celta Vigo.


Expected Goals: Barcelona vs. Celta Vigo – de seneste tre kampe

BarcelonaResultatxGCelta VigoResultatxG
Levante – Barcelona(3-3)1,63 – 2,29Celta de Vigo – Getafe(1-0)0,38 – 1,29
Barcelona – Atlético Madrid(0-0)1,29 – 0,93Villarreal – Celta Vigo(2-4)2,89 – 2,34
Valencia – Barcelona(2-3)1,19 – 3,59Celta Vigo – Levante(2-0)2,18 – 0,72
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Celta Vigo d. 16. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar