18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Celta Vigo: Odds og optakt den 9. oktober 2022

Xavi hang gevaldigt med mulen i onsdags, da Barcelona tabte med 1-0 til Inter i Champions League. (Foto: Bildbyrån)
Xavi hang gevaldigt med mulen i tirsdags, da Barcelona tabte med 1-0 til Inter i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Catalanerne var rasende på dommer og VAR efter tirsdagens nederlag til Inter i Champions League, men der er ikke tid til at dvæle for meget ved det resultat, for søndag aften går det løs i La Liga, når Celta Vigo kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Celta Vigo. Der er kampstart søndag d. 9. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Barcelona – Celta Vigo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Munuera
Stadion: Spotify Camp Nou,Barcelona
Vejret: 20° svag vind

Barcelona – Celta Vigo: Skader, karantæner og startopstillinger

Alle med en forkærlighed for Barcelona var formentlig ligeså stiktossede som Xavi, spillerne og de spanske aviser tirsdag aften. Catalanerne havde nemlig ikke VAR-dommeren på deres side, da de tirsdag tabte til Inter i Champions League. Først fik Barcelona annulleret en scoring, da Fati havde hånd på bolden inden bolden røg i kassen, mens en lignende hånd på bolden fra en Inter-spiller senere i kampen ikke udløste straffespark. Xavi og co. missede vigtige point og kan med rette føle sig snydt ved sidstnævnte episode, men hvis de ellers har overskud til at kigge indad, så må de nok også tage en del af nederlaget på egen kappe. Barcelona spillede nemlig ikke en særlig god kamp. Vanen tro havde de masser af boldbesiddelse, men det kneb med for alvor at blive farlige. For at gøre ondt værre, så blev Andreas Christensen og Franck Kessie tilføjet til den allerede omfattende skadesliste.

Men hey! Værre står det altså ikke til hos hjemmeholdet, som topper La Liga efter seks sejre og et enkelt x i syv kampe. Undervejs har der været en håndfuld storsejre, og generelt ser det bare langt bedre ud end det gjorde i sidste sæson. Med skadesproblemerne taget in mente, så venter der dog ikke verdens nemmeste kamp søndag aften. Barca har det nemlig ikke altid nemt med Celta Vigo, som de ikke har slået to gange på én sæson siden 13/14. I skrivende stund indtager gæsterne 11.pladsen, samme placering som de endte på i sidste sæson. Celta har hentet 7 af deres 10 point i de kampe, hvor de har været favoritter mod Espanyol, Girona og Cadiz, mens det er blevet til store nederlag til Real Madrid, Valencia og Atletico Madrid. Senest viste Aspas og co. dog, at de kan spille med mod hold fra øverste del af tabellen, da de hentede en 1-0 sejr hjemme over Real Betis. En blandet sæsonstart alt i alt, som man nok også kunne forvente.


Barcelona:

 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frenkie De Jong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Bellerin (Back, Reserve) – Skadet
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Franck Kessie (Midtbane, Reserve) – Skadet


Celta Vigo:

 • Ingen kendte fravær

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, Garcia, Alba; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

Celta Vigo forventet startopstilling: Marchesin; Mallo, Aidoo, Nunez, Galan; Solari, Beltran, Oscar, Veiga; Aspas, Perez


Odds på Barcelona – Celta Vigo

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Endnu en målfest mellem Barca og Celta Vigo

Barcelona kommer fra en skuffelse i midtugen, hvor det efter stor ballade blev til et 1-0 nederlag i Milano. Hjemmeholdet kunne med rette føle sig snydt af VAR, men den spillemæssige præstation lod altså også meget tilbage at ønske. Søndag aften er der dog mulighed for at komme hurtigt videre i teksten, når Celta Vigo gæster Spotify Camp Nou. Xavis mandskab har været flyvende i La Liga siden det skuffende 0-0 resultat i premieren mod Rayo Vallecano, så flyvende at, det er blevet til lutter sejre i de seneste seks ligakampe.

Celta Vigo har det ganske fint med Barcelona, som de har hugget point fra i en del sæsoner efterhånden. Denne gang bør de også have muligheder for at udfordre catalanerne, som er hårdt ramt på skadesfronten. Især hjemmeholdets defensiv ser efterhånden udfordret ud med skader til Christensen, Kounde og Araujo. De indbyrdes opgør mellem Barcelona og Celta Vigo plejer at have fuld fart på målscoringen, og det virker også som et sandsynligt scenarie her. De seneste seks møder mellem de to er gået over 2.5 mål, mens fire af de seneste fem har set begge hold komme på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,95
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Barcelona – Celta Vigo: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 1 i La Liga med 19 point i syv kampe. Statistikken er på 6-1-0 og en voldsom målscor på 19:1.

 • Celta Vigo er nummer 11 i La Liga med 10 point i syv kampe. Statistikken er på 6-1-0 og en voldsom målscor på 19:1.

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med ni kasser.

 • Iago Aspas er vanen tro også målfarlig. Spanieren er topscorer for gæsterne med fem ligamål.

 • Der var smæk på målscoringen i de to indbyrdes opgør i sidste sæson. Barca vandt hjemme med 3-1, mens det omvendte opgør endte 3-3.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
13
Mål
31
Mål imod
4
Rent bur
11
Gule kort
28
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
12
Gule kort
8


Expected Goals: Barcelona vs. Celta Vigo – de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGCelta VigoResultatxG
Inter – Barcelona(1-0) 0,21 – 0,87Celta de Vigo – Real Betis(1-0) 1,14 – 0,82
Mallorca – Barcelona(0-1) 0,93 – 0,89Valencia – Celta de Vigo(3-0) 2,37 – 1,19
Barcelona – Elche(3-0) 4,13 – 0,06Atlético Madrid – Celta de Vigo(4-1) 0,63 – 1,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Celta Vigo?

Barcelona – Celta Vigo spilles søndag den 9. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Barcelona – Celta Vigo?

Barcelona – Celta Vigo spilles på Spotify Camp Nou i Barcelona

Skriv et svar