18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Atletico Madrid: Odds og optakt den 8.maj 2021

Foto:Bildbyrån

Det er en lækkerbisken af dimensioner vi har i vente lørdag eftermiddag! Barcelona tager imod Atletico Madrid i La Liga, og topstriden kunne næppe være meget tættere. Barcelona har to point op til Atletico på 1.pladsen, så La Liga kan have fået et nyt førerhold efter dette opgør. Overhaler Barca inden om, eller formår Atletico at holde stand? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 8. maj 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport X.

GÅ TIL


Barcelona – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 18°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Barcelona
Atletico Madrid
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 16:40.


Optakt til Barcelona – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er uhørt spændende i toppen af La Liga! Atletico Madrid lignede ellers længe en sikker vinder af mesterskabet, men en sløj periode i 2021 har åbnet mesterskabskampen op på vid gab. Fra Sevilla på 4.pladsen er der blot 6 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen, og her imellem finder vi de to spanske giganter, Real Madrid og Barcelona, som blot er to point efter førerholdet. Der resterer fire spillerunder, og udover dette opgør, så tager Real Madrid samtidig imod Sevilla på søndag. Der er ingen tvivl om, at det bliver en højdramatisk spillerunde fra det spanske!

Barcelona har været godt kørende i snart lang tid, spillet flyder bedre end det gjorde i starten af sæsonen, og nederlaget til Real Madrid for godt en måned siden, var det første i 19 spillerunder. Inden for det sidste stykke tid, har Barca i min optik lignet det bedste bud på en vinder af topstriden, men med et højst overraskende nederlag til Granada for to spillerunder siden, så indtager de altså stadig blot 3.pladsen i rækken. Værternes sidste tre kampe i sæsonen byder på overkommelig modstand fra den nedre del af tabellen, så det vil selvsagt, være enormt vigtigt med 3 point her! Truppen er uden markante fravær til dette opgør.

Det så så godt ud for Atletico Madrid i første halvdel af sæsonen, de fejede al modstand af banen, og med Real Madrid og Barcelonas svingende formkurver, så lignede det et stensikkert mesterskab til madrilenerne. MEN, de har ikke formået at holde kadencen oppe, og topstriden er nu enormt tæt. Da Atletico i denne sæson var inde i sin bedste periode, så var det i vanlig Simeone-stil. Defensiven stod snorlige og kompakt, de indkasserede nærmest ingen mål og så nød de godt af den tidligere Barca spiller, Luis Suarez, som med stor kølighed ofte afgjorde de tætte opgør. De er måske ved at finde lidt tilbage til de dyder, i hvert fald har de vundet 3 af de seneste 4 kampe, alle tre sejre uden at indkassere mål. De har dog haft problemer med at vinde mod hold fra den øverste del af tabellen på det sidste, hvor det er blevet til pointtab imod Sevilla, Real Betis og Athletic. Gæsterne har en helt fit trup til dette opgør, så vi får formentlig de bedste versioner af de to hold at se lørdag eftermiddag!

Barcelona:

  • Phillipe Coutinho (Kant, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:

  • Lodi (Forsvar, Reserve) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Lenglet; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba; Griezmann, Messi

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Koke, Herrera, Carrasco, Llorente; Suarez, Correa.


Odds på Barcelona – Atletico Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 16:40.


Odds-forslag: Bussen bliver parkeret!

Hvis man bare har fulgt en lille smule med i spansk fodbold inden for de seneste sæsoner, så er der vist ingen tvivl om hvordan kampscenariet bliver her. Barcelona elsker at være bolden, de har så mange teknisk gode fodboldspillere, og de fleste af dem har fået possesion-fodbold ind med modermælken. Atletico er i den helt modsatte bås, for Simeone elsker en god defensiv, og det er spillerne ekstremt gode til at efterleve. Så vi får med stor sandsynlighed et scenarie med en hulens masse boldbesiddelse til Barca, og et udehold i en kompakt defensiv.

Jeg regner med, at Simeone ønsker at gøre dette til en taktisk affære, og det er han virkelig dygtig til. Han har et væld af hårde hunde på holdet, som ville elske at ødelægge Barcas smukke fodboldspil. Det er gæsterne, som sidder på 1.pladsen, så de skal ikke ud og satse hele butikken fra start, så jeg mener der er grobund for en taktisk affære her. Atletico har spillet fem kampe i denne sæson imod Sevilla, Real Madrid og Barcelona – alle fem kampe er gået under 2.5 mål, så de er altså lykkedes med at gøre opgørene hårde og taktiske. Barcelona vil selvfølgelig gå benhårdt efter sejren, men de står også over for en af verdens bedste defensiver. Tre af Barcas fem kampe imod de tre konkurrenter i toppen er også gået under 2.5 mål, mens syv af de seneste ti indbyrdes opgør også er gået under den linje. Jeg synes det virker som god betaling for et målfattigt opgør, for jeg regner ikke med et angrebsivrigt Atletico hold, 1 point for dem ville være fint!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,05
Under 2.5 mål
Besøg Bwin *


Barcelona – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Et gigantisk fejltrin i imod Granada for to spillerunder siden, gør at Barcelona fortsat indtager 3.pladsen i La Liga med 2 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen.

  • Atletico Madrid indtager 1.pladsen, mens Real Madrid, Barcelona og Sevilla jagter bagfra. Det er usandsynlig tæt i toppen af La Liga!

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi ligger i spidsen af La Ligas topscorerliste, argentineren har scoret 28 ligamål indtil videre, og intet tyder på, at han er færdig med at lave mål!

  • Luis Suarez har haft en fuldkommen fremragende første sæson i Atletico-trøjen, han står noteret for 19 ligaplaffere indtil videre.
  • Atletico er kommet afsted med to sejre og et X i de seneste tre møder med Barcelona, i de tre kampe før det, var det lige omvendt, så det vidner om to jævnbyrdige mandskaber. Sæsonens første opgør endte 1-0 til Atletico på mål af driblekongen Carrasco.


Expected Goals: Barcelona vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

BarcelonaResultatxGAtletico MadridResultatxG
Valencia – Barcelona(2-3)1,19 – 3,59Elche – Atlético Madrid(0-1)1,4 – 0,74
Barcelona – Granada(1-2)1,72 – 0,73Athletic Bilbao – Atlético Madrid(2-1)1,65 – 1,01
Villarreal – Barcelona(1-2)1,7 – 3,6Atlético Madrid – Huesca(2-0)2,65 – 1,33
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Atletico Madrid d. 8. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar