18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Almeria: Odds og optakt den 5. november 2022

Lewandowski var endnu engang tungen på vægtskålen, da Barcelona i sidste weekend tog en snæver sejr ude mod Valencia. (Foto: Bildbyrån)
Lewandowski var endnu engang tungen på vægtskålen, da Barcelona i sidste weekend tog en snæver sejr ude mod Valencia. (Foto: Bildbyrån)

Barcelona halede i sidste weekend ind på rækkens 1.plads, da Lewandowski med et mål dybt inde i tillægstiden sikrede en 1-0 sejr over Valencia, mens Real Madrid smed point mod Girona. Denne gang skal Barcelona op imod oprykkerne fra Almeria, og mon ikke, at der ligger 3 point mere og venter her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Almeria. Der er kampstart lørdag d. 3. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Barcelona – Almeria: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Spotify Camp Nou, Barcelona
Vejret: 14° svag vind

Barcelona – Almeria: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været perioder i denne sæson, hvor Barcelona har været særdeles hårdt ramt på skadesfronten, især defensivt. Lige da det så ud til at lysne og Xavi rent faktisk kunne spille med et par af de forventede startere i forsvaret, så gik det galt igen. I sidste weekendens kamp måtte både Koundé og Eric Garcia forlade banen før tid med muskelskader, og det er altså virkelig skidt nyt, da infirmeriet allerede er fyldt godt op med Depay, Roberto, Araujo, Andreas Christensen og Kessie. Dermed er hjemmeholdet uden de fire midterforsvarere, som normalt står forrest i køen til en startplads, og har reelt set kun Pique tilbage til at afløse, mens Alonso i tirsdagens CL-kamp måtte rykke fra back til midterforsvar. Med alle de skadeskvaler taget i betragtning, så kan Barcelona være ganske godt tilfreds med de seneste resultater. Catalanerne leverede ellers ikke en stor indsats i sidste weekends kamp mod Valencia, men med et Lewandowski-mål dybt inde i kampens tillægstid slap de alligevel afsted med alle 3 point. Da Real Madrid i samme runde ikke formåede at besejre Girona, er Barcelona nu kun 1 point fra 1.pladsen.

Gæsterne fra Almeria er tilbage i den bedste spanske række for første gang siden nedrykningen i 14/15, og er egentlig kommet hæderligt fra land. Oprykkerne ligger til på rækkens 13.plads, hvilket må siges at være godkendt. Det er dog umanerlig tæt i den nedre del af tabellen, hvor der kun 3 point ned til 19, og derfor kan det hurtigt komme til at se mindre pænt ud. Den store akilleshæl indtil videre har været resultaterne på udebane, hvor Almeria blot har hentet et enkelt point ud af 18 mulige. Det skal helt sikkert forbedres, hvis de skal blive i den bedste spanske række. Til gengæld kan de glæde sig over flotte resultater på eget græs, hvor det indtil videre er blevet til fire sejre ud af seks mulige.


Barcelona:

 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Sergi Roberto (Back, Fast) – Skadet
 • Jules Koundé (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Eric García (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Franck Kessié (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Skadet


Almeria:

 • Iván Martos Campillo (Forsvar, Reserve) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Balde, Pique, Alonso, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati

Almeria forventet startopstilling: Martinez; Mendes, Ely, Babic, Akieme; De La Hoz, Melero; Baptistao, Robertone, Embarba; Toure


Odds på Barcelona – Almeria

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Barcas skadesplagede defensiv er til at udfordre

Catalanerne har haft det svært med modstandere af en vis kaliber, såsom Inter og Bayern München i Champions League, samt Real Madrid i La Liga, men de kampe som de på papiret bør vinde, dem har de så også vundet. Det er blevet til hele 10 sejre af 12 mulige i La Liga, hvorfor de også kun er 1 point fra Real Madrid på 1.pladsen. Der har været meget lidt slinger i valsen, og selv efter tunge nederlag i storkampene, har Barcelona rejst sig på fornem vis.

Opgøret her ligner umiddelbart en særdeles overkommelig opgave for hjemmeholdet, for oprykkerne fra Almeria er La Liga’s dårligste udehold indtil videre. Seks udekampe har blot kastet 1 point af sig, og derfor må gæsterne også have bange anelser forud for en tur på Camp Nou. Barcelona er kæmpe favoritter til dette opgør, og jeg er da heller ikke i tvivl om, at de løber med sejren. Men måske kan Almeria alligevel drille lidt? Gæsterne har intet at tabe her, og hvis man skal udfordre Barca lidt, så må det være nu, hvor hele fire faste midterforsvarere er på skadesbænken. I øvrigt sammen med flere andre spillere.

Barcelona var involveret i en åben forestilling tirsdag mod Viktoria Plzen, hvor der godt nok ikke var meget på spil, og hvor der også blev sparet lidt, men der var defensiven til at udfordre, og det er den formentlig også denne gang, hvor Pique og Alonso kommer til at udgøre midterforsvaret. Almeria har scoret 11 gange i de seneste fem kampe, så de ved altså godt, hvor målet står.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,20
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Barcelona – Almeria: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 2 i La Liga med 31 point. Statistikken er på 10-1-1 og målscoren 29-4

 • Almeria er nummer 13 med 13 point, en statistik på 4-1-7 og målscoren 15:20

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med 13 kasser.

 • Mest scorende spiller hos gæsterne er El Bilal Touré, som står noteret for 3 scoringer.

 • Vi skal tilbage til 2015 for at finde seneste indbyrdes opgør. Dengang vandt Barca med 4-0 hjemme på Camp Nou.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
13
Mål
31
Mål imod
4
Rent bur
11
Gule kort
28
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
12
Gule kort
8


Expected Goals: Barcelona vs. Almeria – de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGAlmeriaResultatxG
Viktoria Plzeň – Barcelona(2-4) 2,85 – 1,97Almería – Celta de Vigo(3-1) 1,95 – 0,15
Valencia – Barcelona(0-1)0,31 – 1,94Villarreal – Almería(2-1) 0,72 – 1,54
Barcelona – Bayern München(0-3) 0,21 – 2,32Almería – Girona(3-2) 1,61 – 2,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Almeria?

Barcelona – Almeria spilles lørdag den 3. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Barcelona – Almeria?

Barcelona – Almeria spilles på Spotify Camp Nou i Barcelona

Skriv et svar