18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Alaves: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Ronald Koeman måtte onsdag aften vinke farvel til jobbet som Barcelona-træner efter et 1-0 nederlag til oprykkerne fra Rayo Vallecano. 10 kampe har kastet sølle 15 point af sig og en placering på La Ligas 9.plads. Får Barcelona vind i sejlene uden hollænderen, eller ligger der endnu en skuffelse og venter på lørdag mod Alaves? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Alaves. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Barcelona – Alaves: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 09:13.

Optakt til Barcelona – Alaves: Skader, karantæner og startopstillinger

Så gik den ikke længere! Barcelona-fansene har skreget på en fyring af hollandske Ronald Koeman i et godt stykke tid nu, og onsdag aften fik de så deres vilje. Barcelona skuffede endnu engang i udebanekampen mod oprykkerne fra Rayo Vallecano, nederlaget på 1-0 var nok til at ledelsen i den spanske storklub så sig nødsagt til at smide hollænderen på porten. Spillermaterialet hos catalanerne er langt fra fordums styrke, men Koeman har altså også været en skuffelse på trænerposten. Han nåede at få 67 kampe i spidsen for Barca med et pointsnit på 1,96. Det ringeste pointsnit af en Barca-træner siden Radomir Antic i 2003. Koeman efterlader klubben på La Ligas 9.plads med sølle 15 point efter ti spillerunder. Hvis man skal se lidt positivt på tingene, så er der ingen af de andre storhold i Spanien, som har ramt et tårnhøjt niveau i sæsonen, så der er faktisk ikke mere end 6 point op til Real Madrid på 1.pladsen. Det tidligere Barcelona-koryfæ, Xavi, bliver nævnt som mulig afløser, men det er tvivlsomt om han når at blive enig med klubben tids nok til at blive en del af dette opgør. Den tidligere danske U21-landsholdstræner, Albert Capella, overtager eftersigende roret indtil afløseren er fundet. Det bliver umanerligt spændende at se om den nye træner(hvem det så end bliver) formår at få mere ud af holdet end Koeman har fået det. Det er overkommelig modstand, der venter Barca lørdag aften, men med den nuværende form in mente, så kan man vidst ikke vide sig helt sikker på 3 point.

Det har været en hård start på sæsonen for Alaves, som har vundet tre og tabt syv af de første ti kampe. To af de tre sejre er kommet i de to seneste kampe, så måske baskerne er ved at ramme et acceptabelt niveau igen. Gæsterne endte sidste sæson på 16.pladsen med blot 4 point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Den seneste uges sejre var ekstremt vigtige, alle kampe giver som bekendt 3 point, men at hente dem mod direkte konkurrenter i nedrykningsstriden er endnu bedre! Sejrene over Cadiz og Elche har fået Alaves op over den nedrykningsstregen, hvor de nu indtager 16.pladsen. Målscoringen har været det helt store problem for gæsterne, som i skrivende stund står for den næstdårligste offensiv i ligaen med blot fem scorede mål, tre af dem er faldet i de seneste to kampe. Alaves har spillet mange tætte kampe indtil videre, men der skal en overordentlig god defensiv til for at få point med, når det offensive udtryk er så tamt, som tilfældet er her.

Barcelona:

 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Frenkie de Jong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Moussa Wague (Back, Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Alaves:

 • Ingen kendte fravær

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Garcia, Alba; Roberto, Busquets, Gavi; Dest, Aguero, Depay

Alaves forventet startopstilling: Pacheco; Navarro, Miazga, Laguardia, Duarte; Loum, Moya; Pellistri, Pons, Rioja; Joselu


Odds på Barcelona – Alaves

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Barcelona.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Barca tilbage på vinderkurs med beskeden sejr

Barcelona når nok ikke at få en ny træner på plads inden lørdagens kamp mod Alaves, men formentlig bliver det den tidligere danske U21-landsholdstræner, Albert Capella, som midlertidigt kommer til at stå i spidsen for catalanerne. Selvom truppen i Barcelona ikke når samme høje standarder som i tidligere sæsoner, så er spillermaterialet mere end til en 9.plads i La Liga, så det bliver spændende, at se hvad fyringen af Ronald Koeman kan medføre af præstationer.

Den spanske storklub kunne ikke ønske sig en meget mere overkommelig modstander end tilfældet er på lørdag. Alaves får godt nok sjældent en øretæve, men de kæmper gevaldigt med at finde netmaskerne, og derfor har pointhøsten indtil videre været rimelig skidt. Gæsterne kommer formentlig ikke for at angribe indædt efter 3 point, så der er gode muligheder for, at de kommer til at stå tæt pakket om eget felt. Med det vi har set offensivt fra Barcelona i denne sæson, og de offensive fravær de stadigvæk lider under, så kan de få svært ved at bryde Alaves’ defensiv ned. Jeg tror egentlig nok at det skal lykkedes Barcelona at få kuglen i nettet, men ikke i et omfang, som resulterer i en målfest. Alaves har ikke meget at komme med den anden vej, hvilket fem scorede mål i ti kampe tydeligt viser. Anbefalingen bliver derfor en Barcelona-sejr med relativt beskedne cifre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Barcelona vinder og under 3,5 mål
Gå til Unibet *


Barcelona – Alaves: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona finder vi på 9.pladsen med 15 point i ti kampe. Statistikken er på 4-3-3 og målscoren på 15:11.

 • Alaves er nummer 16 i La Liga med 9 point i ti kampe. Statistikken er på 3-0-7 og målscoren på 5:13.

 • Memphis Depay er FC Barcelonas topscorer med fire mål. 

 • Joselu er topscorer for Alaves. Han står noteret for tre af gæsternes fem sæsonmål.

 • I sidste sæson fik Alaves en røvfuld på 5-1 ude mod Barcelona, men hjemme på eget græs lykkedes de med at få 1-1.


Expected Goals: Barcelona vs. Alaves de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGAlavesResultatxG
Rayo Vallecano – Barcelona(1-0)1,09 – 2,99Alaves – Elche(1-0)1,44 – 0,99
FC Barcelona – Real Madrid (1-2)1,44 – 0,99Cadiz – Alaves(0-2)1,77 – 0,09
FC Barcelona – Dynamo Kiev(1-0)1,77 – 0,09Alaves – Real Betis(0-1)2,05 – 0,40
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar