18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Barca med ryggen mod muren i El Clasico mod Real Madrid

| Sidst opdateret:


La Liga-søndagen rundes af med et ordentligt brag, når Real Madrid tager imod Barcelona til et El Clasico, som endegyldigt kan slukke gæsternes mesterskabsdrømme. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Barcelona. Der er kampstart søndag d. 21. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på bet365* eller TV2 Sport X. 

Odds og optakt til Real Madrid - Barcelona i La Liga

Henter AC og Barcelona tiltrængt oprejsning i søndagens El Clasico mod Real Madrid? Foto: Aflo Co. Ltd. / Alamy Stock Photo

Real MadridBarcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cesar Soto
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu
Vejret: 20° og svag vind

Real Madrid vs Real Betis
Real Madrid

Uafgjort

Real Betis

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real MadridBarcelona preview

Real Madrid og Barcelona kommer til søndagens El Clasico ovenpå vidt forskellige oplevelser i midtugens Champions League-kvartfinaler, og egentlig også ganske sigende oplevelser for deres respektive sæsoner.

Ancelottis tropper tog til Etihad som klare underdogs, men efter en formidabel fight endte det med samlet sejr efter straffekonkurrence, og Real Madrid er dermed klar til endnu en Champions League-semifinale.

Så godt gik det ikke for Barcelona, som omvendt var favoritter hjemme mod PSG. Catalanerne bragte sig ellers planmæssigt foran, men med et tidligt rødt kort til Araujo endte det i sidste ende med stort nederlag og exit fra CL.

Nu gælder det La Liga, hvor Real Madrid kan gøre ondt værre for Barcelona ved at sætte et sidste søm i kisten med mesterskabsdrømme.

Inden opgøret er Los Blancos 8 point foran ærkerivalerne, og hvis de undgår nederlag søndag aften er mesterskabet så godt som i hus. En sejr til Barcelona kan omvendt åbne for en lille smule spænding.

Forventede startopstillinger Real Madrid – Barcelona

Real Madrid: Skader og karantæner

Barcelona: Skader og karantæner

Odds-forslag: Barcelona skal ud at jagte

Barcelona har gang i en ganske undervældende sæson efter det flotte mesterskab i fjor. Xavis mandskab har ellers haft gang i lidt af en opblomstring i foråret, men tirsdag gik det galt i Champions League-kvartfinalen, og der er dermed ikke meget at spille for i den resterende del af sæsonen, udover dette El Clasico, som foruden, at det kan redde lidt af æren, også kan åbne for en smule spænding i mesterskabskampen.

På den måde er der ikke voldsomt meget at tabe for gæsterne i dette opgør, og man må derfor gå ud fra, at de kommer til Bernabeu for at spille deres chance.

Real Madrid har dog overhånden i sæsonens indbyrdes møder i denne sæson med en 4-1 sejr i Super Cup-finalen, og en 2-1 sejr i sæsonens første indbyrdes opgør i La Liga.

Der er som regel godt gang i målscoringen, når Spaniens to største klubber tørner sammen, og de fem seneste kampe har således haft minimum tre mål i sig, mens tre af dem også har set begge mandskaber komme på måltavlen.

Barca skal ud at jagte, mens Real Madrid netop har vist mod Man City, hvor dødbringende de er på omstillinger, og det fordrer godt for underholdningen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,76
Begge hold scorer og Over 2.5 mål
Gå til Unibet *

Real Madrid – Barcelona live stream

Du kan se La Liga opgøret mellem Real Madrid – Barcelona på bet365*.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!*

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Real MadridBarcelona?

Real Madrid – Barcelona spilles søndag d. 21. april 2024 kl. 21:00.

Hvor spilles Real MadridBarcelona?

Real Madrid – Barcelona spilles på Estadio Santiago Bernabeu, Madrid.

Forventede startopstillinger Real Madrid – Barcelona

Real Madrid: Skader og karantæner

Barcelona: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar