18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atletico Madrid – Real Sociedad: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften er der topbrag fra den spanske La Liga, her tager Diego Simeone og Atletico Madrid imod det nuværende førerhold i ligaen, Real Sociedad. Atletico hev sejren hjem i begge indbyrdes opgør i sidste sæson, kan de mon lave tre på stribe her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Real Sociedad. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Atletico Madrid – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Munuera
Stadion: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:52.

Optakt til Atletico Madrid – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Atletico Madrid hev et fortjent mesterskab hjem i sidste sæson, og resultatmæssigt er de også startet fint ud i indeværende, hvor de i skrivende stund indtager ligaens 4.plads. Der er tre point op til søndagens modstander fra Real Sociedad, som fører rækken, men Atletico har en kamp i hånden. Det går alt sammen meget godt for hjemmeholdet, de ligger fint til i toppen, men vi mangler stadig for alvor at se dem folde sig ud. Flere af sæsonens sejre er blevet hevet i land med hiv og sving i dommerens tillægstid, så på den måde har Simeone og co. haft marginalerne med sig. Men den bliver vidst ikke ved med at gå i det lange løb. Der er stadig lidt at arbejde på for de forsvarende mestre.

Real Sociedad har blot indkasseret et nederlag i sæsonen på tværs af liga og Europa, det var i sæsonens allerførste kamp ude mod Barcelona. Siden har de spillet 11 kampe med syv sejre og fire x’er til følge. Det rækker til en midlertidig 1.plads i La Liga og en 2.plads i deres Europa League-gruppe. De kan ikke være helt utilfredse med den flotte stime og dertilhørende pointhøst, men lidt ligesom hos Atletico, så kunne sejrene godt komme i hus på mere overbevisende vis. Fem af sæsonens syv sejre har været med cifrene 1-0(kæmpe cadeau til forsvaret), men kan de blive ved med at hive de spinkle sejre i hus? Denne gang bliver det muligvis svært at finde det afgørende mål, på skadesbænken sidder nemlig topscorer Mikel Oyarzabal.

Atletico Madrid:

 • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Matheus Cunha (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcos Llorente (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Sociedad:

 • Nacho Monreal (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mikel Oyarzabal (Angreb, Fast) – Skadet
 • Aihen Muñoz (Back, Fast) – Karantæne

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Hermoso, Felipe, Gimenez; Carrasco, Lemar, Koke, De Paul, Trippier; Griezmann, Suarez

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Normand, Elustondo, Zaldua; Zubimendi; Silva, Merino, Turrientes, Januzaj; Isak


Odds på Atletico Madrid – Real Sociedad

Oddsene peger på en favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu en snæver sejr til Atletico!

Der er topkamp på menuen søndag på Wanda Metropolitana i Madrid. Både Atletico Madrid og Real Sociedad har høstet fint med point i sæsonens indledning, fælles for begge mandskaber er, at sejrene godt kunne komme i hus i mere overbevisende stil. Fem af Atleticos seks sejre i sæsonen er vundet med et overskydende mål, mens det for Real Sociedads vedkommende er seks ud af syv. Begge hold er gode, svære at overvinde, men de tromler ikke henover nogen. Med alle de spinkle sejre in mente, så kan man næsten ikke tro andet end at enten Atletico eller Sociedad hiver en snæver sejr i hus. Men hvem af dem bliver det?

Atletico Madrid står umiddelbart med de bedste kort på hånden. Hjemmebanefordelen tæller en hel del, de spillede hjemme i CL i onsdags = ingen rejsetid + en dags restitution mere end Real Sociedad, som spillede på udebane torsdag aften i Østrig. Gæsterne mangler deres topscorer Mikel Oyarzabal, som har stået for halvdelen af deres mål i ligaen. Han bliver savnet! Real Sociedad forsvarer sig udmærket og Atletico Madrid buldrer sjældent afsted i de rene målfester. Alt i alt lyder det ganske realistisk med en snæver hjemmesejr her, det var i øvrigt også tilfældet i samme opgør fra sidste sæson. Her vandt Atletico hjemme med 2-1.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,40
Atletico Madrid vinder med præcis én
Gå til unibet *


Atletico Madrid – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

 • Atletico Madrid indtager 4.pladsen i La Liga med 17 point i otte kampe. Statistikken er på 5-2-1 og målscoren på 11:6.

 • Real Sociedad topper ligaen med 20 i ni kampe. Statistikken er her på 6-2-1 og målscoren 12:7.

 • Den tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez er topscorer for Atletico med fire mål i La Liga.

 • Mikel Oyarzabal er topscorer for gæsterne med seks ligascoringer.

 • I sidste sæson vandt Atletico Madrid begge indbyrdes opgør. 2-1 hjemme og 2-0 ude.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Real Sociedad de seneste tre kampe:

Atletico MadridResultatxGReal SociedadResultatxG
Atlético Madrid – Liverpool(2-3)1,41 – 1,25Real Sociedad – Mallorca(1-0)0,6 – 0,45 
Atlético Madrid – Barcelona(2-0)0,65 – 0,42Getafe – Real Sociedad(1-1)0,35 – 0,87 
Milan – Atlético Madrid(1-2)0,55 – 1,77Real Sociedad – Monaco(1-1)1,29 – 0,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar