18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atletico Madrid – Real Sociedad: Odds og optakt den 12.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Atletico Madrid holder fast i La Ligas 1.plads med næb og klør. Der resterer 3 spillerunder af denne sæson, og forspringet ned til til Real Madrid og Barcelona er på 2 point. Dette opgør imellem Atletico Madrid og Real Sociedad kan vise sig afgørende for mesterskabskampen, for Sociedad er ikke til at spøge med. Formår Simeone og co. at hente 3 rigtig vigtige point onsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Real Sociedad. Der er kampstart onsdag d. 12. maj 2021 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport X.

GÅ TIL


Atletico Madrid – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 17°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Atletico Madrid
Real Sociedad
Odds are subject to change. Last updated 12. maj 2021 22:47.


Optakt til Atletico Madrid – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Mesterskabet var nærmest i hus for Atletico Madrid efter første halvdel af sæsonen, men 2021 har ikke været deres år! De har slet ikke formået at holde kadencen oppe, og topstriden er enormt tæt her med kun tre spillerunder tilbage. Da Atletico i denne sæson var inde i sin bedste periode, så var det i vanlig Simeone-stil. Defensiven stod snorlige og kompakt, de indkasserede nærmest ingen mål og så nød de godt af den tidligere Barca spiller, Luis Suarez, som med stor kølighed ofte afgjorde de tætte opgør. De har dog haft problemer med at vinde mod hold fra den øverste del af tabellen på det sidste, hvor det er blevet til pointtab imod Sevilla, Real Betis, Athletic og Barcelona. Weekendes ”pointtab” imod Barcelona kan dog næsten betragtes som en sejr, i hvert fald var det sindssygt vigtigt ikke at tabe. Det lykkedes for Simeone og co. og dermed har de skæbnen i egne hænder før de sidste tre kampe, hvoraf den sværeste helt klart er opgøret i morgen imod La Ligas 5.plads fra Real Sociedad. De to sidste kampe er imod Osasuna og Real Valladolid, så Atletico er nået langt, hvis de formår at tage alle 3 point her.

Gæsterne har haft en ganske fin sæson, lige som i sidste sæson, så indtager de en af pladserne lige efter den stærke top-4 med Sevilla, Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid. Det blev til et lidt skuffende exit i Europa League, hvor de ikke formåede at gå videre fra gruppen, men som det ser ud nu, så får de chancen for at bevise deres værd i den turnering igen til næste sæson. 5.pladsen er dog ikke helt sikret endnu, så Real Sociedad har også motivationen i orden forud for dette opgør. De har dog haft det svært med top-4 holdene i denne sæson, de har fået to x’er imod Real Madrid, mens kampene imod Sevilla, Barcelona og Atletico Madrid alle er blevet tabt. Gæsterne har vist fin form på det sidste med 3 sejre i de seneste 4 kampe, så Atletico Madrid kan med god grund være lidt nervøse forud for opgøret her.

Atletico Madrid:

Real Sociedad:

  • Mikel Merino (Midtbane, Fast) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Tripper, Koke, Llorente, Carrasco; Felix, Suarez, Correa.

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Zaldua, Le Normand, Zubeldia, Monreal; Guevara, Zubimendi; Januzaj, Silva, Oyarzabal; Isak.


Odds på Atletico Madrid – Real Sociedad

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Atletico Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Unibet
1.02 21.0 131
Odds are subject to change. Last updated 12. maj 2021 22:47.


Odds-forslag: Ikke råd til gummiben

Atletico Madrid er blevet gjort til relativt store favoritter i dette opgør, og det er vel med rette når man fører La Liga efter 35 spillerunder. De har vist skræmmende styrke i første halvdel af sæsonen, men er aldrig rigtig kommet ud over scenekanten i 2021. Med tre spillerunder tilbage kan de næsten røre ved La Liga-trofæet, og det må være en enorm motivation. I de sidste to spillerunder venter langt mere overkommelig modstand i Osasuna og Real Valladolid, som begge huserer i den nederste halvdel af tabellen, derfor er denne kamp formentlig altafgørende for deres chancer for at løfte trofæet. Forfølgerne fra Barcelona har et relativt nemt slutprogram, så det er ikke utænkeligt, at der skal 9 point til i de sidste kampe for, at Atletico kan kalde sig mestre.

Værterne kommer med en helt fit trup til dette opgør, og det gør selvsagt deres vinderchancer meget større end for blot et par runder siden, hvor de havde alle angribere på tribunen. Diego Simeone er i forvejen en formidabel motivator, så med tanke på hvad der er på spil her, så tror jeg, at Atletico kommer buldrende ud til dette opgør. Heldigvis for dem, så har de det ganske fint med onsdagens modstander, de har vundet 3 af de 4 seneste hjemmekampe imod Sociedad og vandt også sæsonens første indbyrdes opgør på udebane. Der var ved at gå gummiben i den for Atletico, men nu er de så tæt på at løfte trofæet, at ingen kampe må undervurderes. Hjemmeholdet har vist bedre form på det sidste, og især defensiven begynder at ligne den vi så i første halvdel af sæsonen. I de seneste 5 kampe er det blot blevet til 1 indkasseret mål, og med så giftige spillere i offensiven, skal de nok få puttet en pind eller to i kassen. Anbefaling lyder på en vigtig vigtig hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,65
1-tallet
Besøg Bwin *


Atletico Madrid – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

  • Atletico Madrid indtager fortsat 1.pladsen, mens Real Madrid, Barcelona og Sevilla jagter bagfra. Det er usandsynlig tæt i toppen af La Liga!

  • Real Sociedad har haft en flot sæson, og det har bragt dem op på La Ligas 5.plads på sikker kurs imod Europa Leauge-billetten til næste sæson.

  • Luis Suarez har haft en fuldkommen fremragende første sæson i Atletico-trøjen, han står noteret for 19 ligaplaffere indtil videre.

  • Svenske Alexander Isak har gjort sig godt bemærket for gæsterne i denne sæson, han fører den interne topscorerliste med 14 ligamål.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør imellem Atletico Madrid og Real Sociedad endte med en 2-0 sejr til La Ligas førerhold.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Real Sociedad – de seneste tre kampe

Atletico MadridResultatxGReal SociedadResultatxG
Barcelona – Atletico Madrid(0-0)1,29 – 0,93Real Sociedad – Elche(2-0)2,23 – 0
Elche – Atlético Madrid(0-1)1,4 – 0,74Huesca – Real Sociedad(1-0)0,98 – 0,39
Athletic Bilbao – Atlético Madrid(2-1)1,65 – 1,01Eibar – Real Sociedad(0-1)1,2 – 0,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Atletico Madrid – Real Sociedad d. 12. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar