18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Real Madrid: Odds og optakt den 8. maj 2022

Top-4 placeringen er endnu ikke sikret for Suarez og co., som kun er 3 point foran Real Betis på 5.pladsen. (Foto: Bildbyrån)
Top-4 placeringen er endnu ikke sikret for Suarez og co., som kun er 3 point foran Real Betis på 5.pladsen. (Foto: Bildbyrån)

Mesterskabet blev endegyldigt sikret i sidste weekend med en 4-0 sejr over Espanyol, så nu kan Real Madrid sætte alt ind på Champions League-finalen i slutningen af måneden. Atletico Madrid har stadig masser på spil, for deres Champions League-deltagelse til næste sæson er endnu ikke sikret. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 8. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atletico Madrid – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Soto Grado
Stadion: Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 24°, svag vind


Optakt til Atletico Madrid – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid leverede endnu en vanvittig præstation i onsdagens Champions League-semifinale mod Manchester City. Nede med 0-1(3-5 samlet) i 89.minut, så det ualmindelig svært ud for madrilenerne, som ikke for alvor formåede at blive farlige i 2.halvleg. Men som trold op af en æske slog Rodrigo til to gange på to minutter, og så var den forlængede spilletid i hus. Her skulle de ikke bruge mere end et par minutter på at bringe sig foran med 3-1, og den holdte hele vejen hjem, og så kunne jublen bryde løs efter endnu et sindssygt comeback. Man kan åbenbart aldrig nogensinde afskrive Real Madrid.

De 120 minutter mod City må til gengæld også have tæret voldsomt på kræfterne, og det er en af grundene til at lokalrivalerne Atletico Madrid er gjort til klare favoritter her. Real Madrid sikrede mesterskabet i sidste weekend med en 4-0 sejr over Espanyol, så selvom der er selvfølgelig er håneret på spil her mod Atletico, så er det forventet, at Ancelotti giver et velfortjent hvil til et par af de faste startere, som kæmpede røven ud af bukserne i onsdags.

De forsvarende mestre Atletico Madrid har, i modsætning til lokalrivalerne, masser at spille for i sæsonens sidste fire spillerunder. Efter en halvsløj sæson er Champions League-deltagelsen til næste sæson nemlig endnu ikke i hus. Simeones mandskab indtager godt nok 4.pladsen, men der er altså kun 3 point ned til Real Betis på 5.pladsen, og der venter svære kampe i sidste og næstsidste spillerunde, når der skal krydses klinger med Sevilla og Real Sociedad. Oven på en ellers solid periode fra midt februar til starten af april, som kastede seks sejre i streg af sig, så er Atletico igen gået lidt i stå. De seneste fire kampe har blot kastet én sejr af sig, og dermed kan de stadig frygte at blive overhalen indenom.

Atletico Madrid:

 • Hermoso (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Reinildo Mandava (Back, Fast/Reserve) – Karantæne
 • João Félix (Angreb, Fast) – Skadet
 • Thomas Lemar (Midtbane, Reserve) – Skadet

Real Madrid:

 • Eden Hazard (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Lodi, Savic, Gimenez; Carrasco, De Paul, Kondogbia, Koke, Llorente; Suarez, Correa

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Marcelo; Modric, Camavinga, Kroos; Asensio, Diaz, Rodrygo


Odds på Atletico Madrid – Real Madrid

Bookmakerne ser Atletico Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Halv damp fra Real Madrid

Der bliver ingen æresport til de nykårede spanske mestre Real Madrid, når de søndag aften gæster lokalrivalerne på Wanda Metropolitano, og det siger måske lidt om hvilket mindset Atletico går ind til kampen med. Det er ikke fis og ballade det her! Simeones mandskab er i risiko for ikke at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Kun én sejr i de seneste fire kampe og et svært slutprogram betyder at Real Betis efterhånden ånder Atletico kraftigt i nakken.

Godt nok er dette et lokalbrag, som normalvis bliver prioriteret højt, men Real Madrid har altså allerede vundet ligaen, og spillede tilmed 120 minutters Champions League-semifinale i onsdags, så der er gode chancer for, at et par af de mest udkørte profiler får et hvil fra kampens start. Der er kæmpe motivationsforskel mellem de to Madrid-klubber til dette opgør, og det bør simpelthen skinne igennem på banen. Hjemmeholdet har tilmed langt friskere ben end Champions League-finalisterne Real Madrid. En del afhænger selvfølgelig af hvor meget Ancelotti kommer til at rotere, men Simeone og co. bør være i stand til at snuppe en sejr her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,10
Atletico Madrid vinder
Gå til Cashpoint *


Atletico Madrid – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Atletico Madrid er nummer 4 i La Liga med 61 point. Statistikken er på 18-7-9 og målscoren 59:41.

 • Real Madrid topper rækken med 81 point. Statistikken er på 25-6-3 og målscoren 73:29.

 • Suarez og Correa deler topscorerværdiheden for værterne med 11 mål hver.

 • Karim Benzema fører topscorerræset i La Liga med 26 scoringer.

 • Det omvendte opgør endte med en 2-0 sejr til Real.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Atletico MadridResultatxGReal MadridResultatxG
Athletic – Atlético Madrid(2-0)1,38 – 0,74Real Madrid – Manchester City(3-1)2,65 – 1,9
Atlético Madrid – Granada(0-0)1,41 – 0,2Real Madrid – Espanyol(4-0)1,65 – 0,67
Atlético Madrid – Espanyol(2-1)1,32 – 0,96 Manchester City – Real Madrid(4-3)2,5 – 1,48
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atletico Madrid – Real Madrid?

Atletico Madrid – Real Madrid spilles søndag den 8. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Atletico Madrid – Real Madrid?

Atletico Madrid – Real Madrid spilles på Wanda Metropolitano i Madrid

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar