18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Cadiz: Odds og optakt den 11. marts 2022

Atletico Madrid tog en vigtig sejr i weekendens top-4 brag mod Real Betis. (Foto: Bildbyrån)
Atletico Madrid tog en vigtig sejr i weekendens top-4 brag mod Real Betis. (Foto: Bildbyrån)

Atletico Madrid har ikke haft en særlig prangende sæson, men med tre ligasejre i rap virker det til at der er lysere tider forude. Fredag aften skal madrilenerne op imod Cadiz, som kæmper for overlevelse i La Liga. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Cadiz. Der er kampstart fredag d. 11. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Atletico Madrid – Cadiz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 11°, let vind


Optakt til Atletico Madrid – Cadiz: Skader, karantæner og startopstillinger

Det virker til at Atletico Madrid har ramt formen tids nok til stadig at køre en godkendt sæson i hus. Det bliver ikke til endnu et spansk mesterskab, men Simeones mandskab har trods alt fundet vej til top-4 nu, og er også fortsat i live i Champions League, hvor der i næste uge venter returopgør mod Manchester United. De seneste tre ligakampe er blevet vundet i ganske komfortabel stil, og især søndagens sejr ude over konkurrenter Real Betis lunede gevaldigt for Atletico Madrid. Madrilenerne har en trup, som burde gøre det bedre end tilfældet har været i denne sæson, men måske de begynder at indfri potentialet nu. Joao Felix har været giftig i de seneste kampe, så han bliver spændende at følge i den sidste del af sæsonen.

Jens Jønsson og Cadiz har ikke kunne følge op på den fine sæson i fjor, men der er stadig mulighed for at redde livet i den bedste spanske række. Senest blev det til en vigtig 2-0 sejr over Rayo Vallecano, mens de tre foregående kampe alle endte uafgjort. Fire kampe i streg uden nederlag er ikke dumt, men der skal flere sejre til som den i weekenden, hvis Cadiz skal redde skærene. Bunden af La Liga er virkelig tæt, og de potentielle nedrykkere er mange. I skrivende stund har Cadiz 1 point op til Granada over stregen.

Atletico Madrid:

  • Matheus Cunha (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Koke (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Daniel Wass (Back, Reserve) – Skadet
  • Sime Vrsaljko (Back, Fast) – Skadet

Cadiz:

  • Ingen kendte fravær

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Felipe, Savic, Gimenez; Carrasco, Llorente, Kondogbia, De Paul, Lodi; Griezmann, Suarez.

Cadiz forventet startopstilling: Ledesma; Akapo, Hernandez, Chust, Espino; Alejo, Jønsson, Alex, Idrissi; Lozano, Negredo


Odds på Atletico Madrid – Cadiz

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en hjemmesejr. 


Odds-forslag: Atletico vinder uden at spille sig ud

Der er forbedring at spore hos både Atletico Madrid og Cadiz, som har brug for point til henholdsvis top-4 kamp og bundstrid. Som man kan se på oddsene, så er der et par niveauers forskel på de to mandskaber, men det er værd at have in mente, at Atletico Madrid har en meget vigtig Champions League-kamp på tirsdag.

Kampen mod Manchester på tirsdag kan resultere i lidt rotation hos hjemmeholdet, som kan redde lidt af sæsonens ære ved at slå den engelske storklub ud af den prestigefyldte turnering. Cadiz vil givetvis være tilfredse med 1 point fra denne svære udekamp, så mon ikke, at de bare prøver at forsvare et resultat i hus? Til gengæld vil Atletico Madrid formentlig også igennem opgøret uden at bruge alle deres kræfter, så jeg ser ikke et festfyrværkeri for mig her. Atletico-defensiven er begyndt at holde nullet i ny og næ, så der bør være mulighed for at holde et af ligaens mindst scorende mandskaber fra fadet. Det bliver en hjemmesejr, men ikke en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,80
Atletico Madrid vinder OG under 3.5 mål
Gå til unibet *


Atletico Madrid – Cadiz: Statistik, topscorer og H2H

  • Atletico Madrid er nummer 4 i La Liga med 48 point. Statistikken er på 14-6-7 og målscoren 50:35.

  • Cadiz er nummer 18 med 24 point. Statistikken lyder på 4-12-11 målscore er 23:39.

  • Angel Correa er topscorer for Atletico Madrid med elleve ligamål.

  • Negredo og Lozano deler topscorerværdigheden hos gæsterne med fem mål hver.

  • Atletico vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 4-1.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Cadiz – de seneste tre kampe

Atletico MadridResultatxGCadizResultatxG
Real Betis – Atlético Madrid(1-3) 1,11 – 2,2Cádiz – Rayo Vallecano(2-0) 1,7 –0,89 
Atlético Madrid – Celta de Vigo(2-0) 0,66 – 0,54Granada – Cádiz(0-0) 0,21 –1,5
Atlético Madrid – Manchester United(1-1) 1,44 – 0,36Cádiz – Getafe(1-1) 0,46 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atletico Madrid – Cadiz?

Atletico Madrid – Cadiz spilles fredag den 11. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Atletico Madrid – Cadiz?

Atletico Madrid – Cadiz spilles på Wanda Metropolitano i Madrid

Skriv første kommentar

Skriv et svar