18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Barcelona: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

En forfærdelig start på sæsonen for Barcelona blev værre i onsdagens Champions League-kamp mod Benfica, hvor catalanerne blev sendt hjem med et 3-0 nederlag i bagagen. Denne gang venter endnu en svær udebanekamp mod Atletico Madrid, og spørgsmålet er om, Koeman og hans unge kuld overhovedet kan stille noget op her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Barcelona. Der er kampstart lørdag den 2. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Atletico Madrid – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martinez
Stadion: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 20° og svag vind

Optakt til Atletico Madrid – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en storkamp, der venter fra La Liga lørdag aften! Atletico Madrid tager hjemme imod Barcelona, sidste sæsons 1’er mod sidste sæsons 3’er. Der skal nok komme gang i lægterne på Wanda Metropolitana, når de lokale helte har muligheden for at forværre krisen i Barcelona.

Atletico Madrid har fået et ok udlæg på sæsonen, men heller ikke meget mere. Hvis fodboldkampe sluttede lige på det 90.minut, ja så ville det faktisk være en pænt skuffende start for Atletico Madrid. De seneste tre sejre mod henholdsvis Milan, Getafe og Espanyol er alle vundet med 2-1 og alle vundet med et sejrsmål dybt inde i dommerens tillægstid. Spillet flyder ikke rigtig for Atletico og især offensivt har de svært ved at spille sig frem til noget nævneværdigt, men man må give dem, at de bliver ved til det sidste! De er kun 3 point fra Real, som topper rækken og i Champions League har de fået 4 point i de første to kampe. Det er meget godt, når man tænker på, at de ikke helt har ramt topformen endnu.

Barcelona fik lappet det åbne sår i sidste weekends kamp mod Levante. Efter flere skuffende resultater på stribe, så slog Barcelona Levante med 3-0, og så havde de nok håbet på, at det ville være med til at vende skuden. Men, men, men.. Onsdag stod den på Champions League-kamp ude mod Benfica, og her stod det endnu engang klart, at Barcelona er langt fra fordums styrke. Det blev til et nederlag på 3-0 og en forværring af krisen, og for anden gang i træk gik de fra et Champions League-opgør uden et eneste skud på mål. Det er bekymrende det der foregår i den spanske storklub, og det kommer formentlig til at tage tid før de er tilbage som en magtfaktor i europæisk klubfodbold. Så dårligt synes jeg dog ikke spillermaterialet er, så Koeman bør på sigt kunne få mere ud af holdet end hvad de har vist indtil videre.

Atletico Madrid:

 • Kieran Trippier (Back, Fast) – Tvivlsom

Barcelona:

 • Moussa Wague (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Alejandro Balde (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sergio Agüero (Angreb, Fast) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Llorente, Savic, Felipe, Lodi; Koke, Kondogbia, De Paul, Carrasco; Suarez, Felix

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, Araujo, Dest; F de Jong, Busquets, Pedri; Memphis, L de Jong, Coutinho


Odds på Atletico Madrid – Barcelona

Bookmakerne holder Atletico Madrid som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Offensiv halter i begge lejre

Barcelona er virkelig i vælten for tiden efter en start på sæsonen, som har været langt fra normale standarder. Der har været stor udskiftning i truppen over sommeren, og uden Messi på holdkortet har det været svært at leve op til de store forventninger som der trods alt er til den spanske storklub. Denne gang venter endnu en svær opgave ude mod Atletico Madrid, som heller ikke har været specielt overbevisende indtil videre, men som alligevel har fået støbt en godkendt sæsonstart sammen.

Oddset på Barcelona-sejr over Atletico Madrid er historisk højt, og det er der ikke så meget at sige til med Barcelonas nuværende forfatning in mente, men det lave odds på Atletico, som har haft svært ved at finde den offensive formel, virker alligevel en kende for lavt til min smag. I sidste sæson spillede de to klubber to tætte og målfattige opgør, som endte med henholdsvis 1-0 til Atletico og 0-0. I min optik er et lignende resultat ikke urealistisk her, for begge mandskaber kæmper med for alvor at finde melodien offensivt. Barcelona-angrebet med Luuk de Jong og Depay er langt fra den høje kvalitet vi er vant til at se fra Barcas offensiv, og nu står de så over for en af de mest standhaftige defensiver i spansk fodbold. Hos Atletico mangler der ikke profiler fremme på banen, men de har kæmpet gevaldigt med at blive farlige. Umiddelbart mangler der lidt pondus i både Atleticos og Barcas offensiv for tiden, så et målfattigt opgør som begge kampe i sidste sæson virker ikke urealistisk.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Atletico Madrid – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Atletico Madrid indtager 4.pladsen i La Liga med 14 point efter syv spillerunder. Statistikken lyder på 4-2-1 og en målscore på 9:6.

 • Barcelona ligger nummer 6 i La Liga med 12 point for seks kampe. Statistikken lyder på 3-3-0 og en målscore på 11:5.

 • Correa og Suarez deler topscorerværdigheden for Atletico Madrid med tre ligamål hver.

 • Memphis Depay er topscorer i Barcelona med tre kasser indtil videre i sæsonen.

 • I sidste sæson var det målfattigt når Atletico Madrid og Barcelona duellerede, første opgør endte 1-0 til madrilenerne, mens det andet endte med 0-0.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Barcelonade seneste tre kampe:

Atletico MadridResultatxGBarcelonaResultatxG
Milan – Atlético Madrid(1-2) 0,55 – 1,77Benfica – Barcelona(3-0)  3,29 – 0,63
Deportivo Alavés – Atlético Madrid(1-0)  1,04 – 0,38Barcelona – Levante(3-0)  3,29 – 0,63
Getafe – Atlético Madrid(1-2)0,78 – 1,38Cádiz – Barcelona(0-0)1,65 – 0,6
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar