18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – Villarreal: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Athletic Club har nærmest fået en halv sommerferie her midt i sæsonen, baskerne var senest i ilden den 1.oktober, men grundet landskampspausen og en udsat kamp, så er stængerne blevet hvilet siden da. Villarreal spiller hele tiden, senest onsdag aften hvor de leverede en god indsats i Champions League. Hvad er bedst, friske stænger eller varme stænger? Det får vi at se lørdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – Villarreal. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Athletic Club – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Mames Barria, Bilbao
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Athletic Club – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Athletic Clubs kamp i sidste weekend mod Real Madrid blev udskudt pga. en blanding mellem VM-kvalifikationskampe i sidste uge + Real Madrids Champions League-deltagelse i denne uge. Det betyder, at Athletic ikke har været i aktion siden den 1.oktober, hvor de vandt 1-0 hjemme over Alaves. En pause på 22 dage midt i sæsonen er meget usædvanligt, men må om ikke andet, give helt friske stænger til baskerne, som kun havde to spillere afsted med landshold i sidste uge. Ingen af dem fik minutter i benene. Værterne har kun indkasseret et nederlag i de første otte kampe, de har spillet fire x’er og vundet tre. Baskernes kampe har været de mest målfattige i La Liga, kun en ud af otte er gået over 2.5 mål. Det er kedeligt, men pointhøsten er fin!

I modsætning til Athletic, så får Villarreal ikke meget hvile til stængerne. Gæsterne var nemlig i aktion i sidste weekend, hvor de indkasserede første liganederlag i denne sæson hjemme mod Osasuna. De var også i aktion onsdag aften i Champions League, på en ikke-ukompliceret udebane mod Young Boys, men her lagde Villarreal en stærkt præstation for dagen, og vandt med 4-1. Gæsterne har heller ikke været noget underholdene bekendtskab i denne sæson, fire ud af otte kampe har de spillet 0-0, og selvom det er flot, at de kun har tabt en kamp, så har de altså også kun vundet to.

Athletic Club:

  • Unai Núñez (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Yuri Berchiche (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Villarreal CF:

  • Ingen kendte fravær

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga; Berenguer, D. Garcia, Vencedor, Muniain; R. Garcia, Williams.

Villarreal CF forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, A. Moreno; Parejo, Capoue, Trigueros; Danjuma, Alcácer, Pino.


Odds på Athletic Club – Villarreal

Oddsene peger på, at bookmakerne har værterne som smalle favoritter.

Odds-forslag: Den er helt tæt den her!

Det er et spændende opgør vi har i vente lørdag aften fra La Liga! Athletic og Villarreal ligner to hold, som kan komme til at kæmpe om en top-6 placering i denne sæson, otte spillerunder inde har de kun tabt en enkelt kamp hver. Begge mandskaber er svære at overvinde, til gengæld har de også begge problemer med at vinde.

Athletic har haft en forholdsvis lang periode uden betydende kampe på menuen, så i modsætning til Villarreal bør værterne være helt friske og toptunede. Om det nødvendigvis er så stor en fordel er jeg ikke så sikker på, for i fodbold handler det også om at komme ind i et godt flow, få de indbyrdes relationer på banen til at klikke osv. Det har baskerne ikke haft mulighed for i godt tre ugers tid.

Villarreal får virkelig muligheden for at komme ind i et spillemæssigt flow, for dette bliver den tredje kamp på en uge. Det må kunne mærkes i benene, til gengæld får spillerne spillet sig varme, og senest mod Young Boys var de i lystig spillehumør. Der er ‘pros & cons’ for begge mandskaber her, men vi kommer ikke udenom, at det er to meget jævnbyrdige mandskaber, som har spillet uafgjort i fire af deres fem seneste møder. Ydermere har de hver allerede spillet fire og fem kampe uafgjort ud af otte. Det stinker af et X i Baskerlandet!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,27
X
Gå til Marathonbet *


Athletic Club – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club er på 9.pladsen i La Liga med 13 point efter otte kampe. Statistikken er på 3-4-1 og målscoren 7:4.

  • Villarreal finder vi på 12. pladsen med 11 point for otte kampe. Statistikken er på 2-5-1 og målscoren på 9:5.

  • Hos hjemmeholdet deler Inaki Williams og Inigo Martinez topscorerværdigheden med to mål hver.

  • Hollandske Arnaut Danjuma er topscorer i Villarreal med fire ligascoringer.

  • Det er ofte nogle tætte opgør, der bliver spillet mellem Athletic Club og Villarreal, fire ud af de seneste fem opgør er endt uafgjort, og begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte med 1-1.


Expected Goals: Athletic Club vs. Villarreal de seneste tre kampe:

Athletic ClubResultatxGVillarrealResultatxG
Athletic – Deportivo Alavés(1-0) 1,95 – 1,32Villarreal – Osasuna(1-2) 0,6 – 0,65
Valencia – Athletic(1-1)0,92 – 1,23Villarreal – Real Betis(2-0) 3,03 – 0,75 
Athletic – Rayo Vallecano(1-2)0,55 – 0,66 Manchester United – Villarreal(2-1) 1,18 – 3,01 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar