18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – Real Madrid: Odds og optakt den 22. december 2021

Athletic Club snuppede en sen sejr over Real Betis i weekenden. Kan de gøre det samme mod Real Madrid? (Foto: Bildbyrån)
Athletic Club snuppede en sen sejr over Real Betis i weekenden. Kan de gøre det samme mod Real Madrid? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid skuffede i weekendens hjemmekamp mod Cadiz, hvor det blot blev til et enkelt point. Det bliver nok ikke meget nemmere onsdag aften, når de skal en tur til Baskerlandet for at spille mod Athletic Club. Kommer Real tilbage på sporet, eller bliver det til endnu en skuffelse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – Real Madrid. Der er kampstart onsdag d. 22. december 2021 kl. 21:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Athletic Club – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Soto Grado
Stadion: San Mames Barria, Bilbao
Vejret: 12° og svag vind


Optakt til Athletic Club – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Coronasmitten er også nået til Spanien, hvor både Athletic Club og Real Madrid mangler flere profiler af den grund. Det gjorde de også i weekendens kampe, og her klarede Athletic det markant bedre end Real Madrid gjorde i deres kamp.

Athletic har lige akkurat sneget sig med i den øverste halvdel af La Liga, men faktisk er der ikke mere end fem point op til Atletico Madrid på 5.pladsen, så med en god stime af resultater kan baskerne måske byde sig til i kampen om de europæiske billetter i denne sæson. Weekendens kamp bød på en underholdende og dramatisk sejr til Athletic i hjemmekampen mod Real Betis. Baskerne var ellers nede i sækken med 2-1, men med et par sene mål endte det med en 3-2 sejr og 3 vigtige point. Værterne har været svære at overvinde i denne sæson, hvor kun Real Madrid og Sevilla har tabt færre kampe. Forskellen er, at det i Atletics tilfælde er endt med alt for mange x’er, hele ni af slagsen, flest af alle hold i ligaen. Weekendens sejr må have lunet gevaldigt i Baskerlandet, de otte foregående ligakampe var nemlig alle endt uden fuldt udbytte.

Real Madrid skuffede i weekendens hjemmekamp mod Cadiz, hvor det kun blev til 0-0. Selvfølgelig skulle madrilenerne have vundet det opgør målt på spil og chancer, men den afgørende skarphed foran kassen manglede. Det er ellers lige netop det, som har været kendetegnende ved Real i denne sæson, de har ikke spillet fuldkommen fantastisk fodbold, men de har haft den fornødne klasse og koldblodighed til at vinde langt størstedelen af deres kampe. Der har været træthedstegn i Real-truppen på det sidste, Ancelotti trækker store veksler på de samme spillere kamp efter kamp, og med lidt skader og corona oven i hatten mangler den afgørende energi måske. Athletic har den næstbedste defensiv i ligaen, så Benzema og Vinicius skal have en god dag, hvis Real skal slippe afsted med 3 point her.

Athletic Club:

  • Unai Simon (Målmand, Fast) – Syg
  • Inigo Martinez (Forsvar, Fast) – Syg
  • Asier Villalibre (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Dani Vivian (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yuri Berchiche (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid:

  • Luka Modric (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Dani Carvajal (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Syg
  • Marco Asensio (Kant, Fast/Reserve) – Syg
  • Rodrygo (Kant, Fast/Reserve) – Syg
  • Marcelo (Back, Reserve) – Syg

Athletic Club forventet startopstilling: Agirrezabala; De Marcos, Yeray, Nunez, Balenziaga; N Williams, D Garcia, Vencedor, Muniain; R Garcia, I Williams.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Nacho, Militao, Alaba, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Vazquez, Benzema, Vinicius.


Odds på Athletic Club – Real Madrid

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Energien rækker ikke til en målfest

Der er både skader og corona hos Athletic Club og Real Madrid forud for deres sidste kamp i 2021, men hvem klarer sig bedst uden sine profiler? I weekenden snuppede Athletic en flot sejr over Real Betis, den første sejr i de seneste ni ligakampe. Den må virkelig have lunet hos baskerne, som formentlig har fået et skud tiltrængt selvtillid af den grund. Real Madrid skuffede hjemme mod Cadiz, i en kamp hvor skarpheden manglede.

Det er svært at sætte en finger på Reals indsats i denne sæson, de topper La Liga, de vandt deres Champions League-gruppe, de har tabt en sølle ligakamp ud af atten… Det er stærkt! Når det så er sagt, så synes jeg ikke, at det har været helt suverænt og imponerende rent spillemæssigt, de er meget afhængige af genialiteter fra Benzema og Vinicius, og hvis de har en off-day, så mangler der nogle andre til at tage steppe op. Spillerne hos Real Madrid virker efterhånden lidt møre, og her skal de op imod en af ligaens bedste defensiver, som kan blive svære at trænge op. Jeg tror, det bliver tæt, og med to stærke defensive mandskaber, så bliver det også målfattigt. Reals seneste fem kampe er gået under denne linje, mens det for Athletics vedkommende er syv ud af de seneste ni kampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Athletic Club – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club indtager 9. pladsen i La Liga med 24 point. Statistikken er på 5-9-4, og målscoren siger 16:14.

  • Real Madrid topper La Liga med 43 point. Statistikken lyder på 13-4-1 og målscoren 39:15

  • Inaki Williams er topscorer for Athletic med fem ligamål, senest var han på tavlen hele to gange mod Real Betis.

  • Benzema er topscorer i La Liga med tretten kasser.

  • I sidste sæson vandt Real Madrid begge indbyrdes opgør mod Athletic Club med 1-0.


Expected Goals: Athletic Club vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Athletic ClubResultatxGReal MadridResultatxG
Athletic Club – Real Betis(3-2)1,14 – 1,37Real Madrid – Cádiz(0-0)2,55 – 0,29
AthleticClub – Sevilla(0-1)2,27 – 0,31Real Madrid – Atletico Madrid(2-0)0,55 – 0,54
Getafe – Athletic Club(0-0)1,51 – 0,70Real Madrid – Inter(2-0)1,04 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Athletic Club – Real Madrid?

Athletic Club – Real Madrid spilles onsdag den 22. december 2021 klokken 21:30.

Hvor spilles Athletic Club – Real Madrid?

Athletic Club – Real Madrid spilles på San Mames Barria i Bilbao

Skriv første kommentar

Skriv et svar