18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – Levante: Odds og optakt den 7. marts 2022

Kan Athletic Club rejse sig ovenpå torsdagens skuffelse i Copa del Rey? (Foto: Bildbyrån)
Kan Athletic Club rejse sig ovenpå torsdagens skuffelse i Copa del Rey? (Foto: Bildbyrån)

Athletic Club har stadig europæiske billetter indenfor rækkevidde, og Levante har med lidt god vilje stadig mulighed for at spille sig til overlevelse i La Liga, så begge mandskaber bør gå benhårdt efter sejren mandag aften. Vi bringer odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – Levante. Der er kampstart mandag d. 6. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Athletic Club – Levante: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Muñiz Ruiz
Stadion: San Mames, Bilbao
Vejret: 11° og svag vind


Optakt til Athletic Club – Levante: Skader, karantæner og startopstillinger

Athletic Club måtte tage slukørede hjem fra Valencia torsdag aften, baskerne lykkedes nemlig ikke med at spille sig i den tredje Copa del Rey-finale i streg. Til gengæld kan de glæde sig over, at de så i det mindste heller ikke kan tabe finalen for trejde sæson i streg. Nu kan Athletic så rette fuld fokus på ligaen, hvor de er med i kapløbet om europæisk fodbold til næste sæson. Fra 8.pladsen har hjemmeholdet nemlig kun 7 point op til 6.pladsen, og de har tilmed en kamp i hånden. Håbet lever! Der er ikke meldt om nogle fravær til dette opgør, så baskerne har ingen undskyldning for ikke at ligge en ordentligt indsats for dagen.

Med lidt god vilje, så lever håbet for Levante også. Ikke håbet om en top-6 placering, Levante vil være ovenud lykkelige for bare at blive i den bedste spansk række. Det ser bedre ud for udeholdet end det har gjort hidtil. De seneste tre kampe har nemlig kastet 7 point af sig, og det er en kraftig forbedring. De første 23 spillerunder i sæsonen kastede kun en enkelt sig af sig, så at vinde to gange indenfor ti dage er jo formidabelt! Der er bare stadig lang vej for Levante, som skraber bunden af tabellen. Pt. er der 7 point op til Granada over stregen med en kamp i hånden. Det kan sagtens hentes, hvis altså resultaterne går som i de sidste par uger.

Athletic Club:

  • Ingen kendte fravær

Levante:

  • Shkodran Mustafi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • José Campaña (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Sergio Postigo (Forsvar, Reserve) – Skadet

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; Lekue, Yeray, I Martinez, Yuri; Berenguer, Vencedor, D Garcia, Muniain; Sancet, I Williams

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Rober, Duarte, Caceres; Miramon, Malsa, Pepelu, Son; De Frutos, Marti, Morales


Odds på Athletic Club – Levante

Bookmakerne tror mest på Athletic Club i dette opgør.


Odds-forslag: Levante byder skuffede baskere op til dans

Athletic-spillerne må være en anelse slukørede ovenpå torsdagens exit i Copa del Rey-semifinalen, det kunne have været prikken over i’et på en ganske glimrende sæson, som nu måske bare går i glemmebøgerne, medmindre de når at spille sig frem til europæiske billetter til den kommende sæson. Baskerne er ganske klare favoritter her, men med mindre restitution end gæsterne, og en skuffelse i bagagen, så tror jeg lidt af niveauforskellen udligner sig.

Levante har kniven for struben. Det har de egentlig haft længe, men med 7 point i de seneste tre spillerunder går tingene for en gang skyld deres vej. Jeg kunne ikke forestille mig, at der har været mere tro på tingene i denne sæson end tilfældet er nu, og derfor kan de også godt byde de skuffede baskere op til dans. Vi får en åben slagudveksling, for selvom Levante har meget på spil, så ændrer det ikke ved, at de ikke kan forsvare.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,98
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Athletic Club – Levante: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club er nummer 8 i La Liga med 37 point. Statistikken er på 9-10-7 og målscoren 29:25.
  • Levante er sidst i rækken med 18 point. Statistikken er på 3-9-14 og målscoren 28:51.
  • Sancet og Inaki Williams deler topscorerværdigheden for gæsterne med seks mål hver.
  • Morales topper listen hos Levante med syv kasser.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte i en tør 0-0’er.


Expected Goals: Athletic Club vs. Levante – de seneste tre kampe

Athletic ClubResultatxGLevanteResultatxG
Valencia – Athletic Club(1-0)1,25 – 0,8Levante – Elche(3-0)2,21 – 1,39
Barcelona – Athletic(4-0)2,69 – 0,59 Celta de Vigo – Levante(1-1)1,76 – 1,59
Athletic – Real Sociedad(4-0)3,4 – 0,64Atlético Madrid – Levante(0-1)0,61 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Athletic Club – Levante?

Athletic Club – Levante spilles mandag den 6. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Athletic Club – Levante?

Athletic Club – Levante spilles på San Mames i Bilbao

Skriv et svar