18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – Getafe: Odds og optakt den 18. marts 2022

Kan Athletic Club nå at spille sig til næste sæsons europæiske billetter? (Foto: Bildbyrån)
Kan Athletic Club nå at spille sig til næste sæsons europæiske billetter? (Foto: Bildbyrån)

Der er vigtige point på spil i Bilbao fredag aften. Hjemmeholdet skal bruge 3 point for at holde snor i de europæiske billetter, mens gæsterne forsøger at spille sig ud af nedrykningskampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – Getafe. Der er kampstart fredag d. 18. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Athletic Club – Getafe: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano
Stadion: San Mames, Bilbao
Vejret: 9°, let vind


Optakt til Athletic Club – Getafe: Skader, karantæner og startopstillinger

Mesterskabskampen virker til at være afgjort i La Liga, men så er det godt, at der er spænding andre steder i rækken. Athletic Club har europæiske billetter inden for rækkevidde, og her venter der hård fight sæsonen ud, mens Getafe kæmper for at slå hul ned til nedrykningsstregen. Dejligt med noget på spil!

Athletic har haft en fin sæson, og indtager i skrivende stund 8.plads i La Liga, hvorfra der er 7 og 9 point op til henholdsvis Conference League og Europa League-billetter. Baskerne er ikke favoritter til at spille sig i Europa, men det er altså heller ikke umuligt. De seneste tre ligakampe på eget græs har kastet sejre af sig, så der må være tro på 3 point i Bilbao. Flere af konkurrenterne om de europæiske billetter møder hårdt modstand i weekenden, så der er formentlig chance for at hale ind…

Getafe har gang i en sløj sæson, og kæmper stadig med efterveerne fra et katastrofalt 2021. Det nye år har været bedre for den lille Madrid-klub, hvor især de første kampe kastede godt med point af sig. Men nu er der efterhånden gået lidt tomgang i pointhøsten igen for Getafe. Det er ikke blevet til sejr i de seneste fem kampe, og det på trods af, at have spillet mod både Cadiz og Alaves, som ligger længere nede i tabellen. Senest lagde madrilenerne dog en god indsats for dagen mod Valencia, men det rakte ikke til mere end 1 point, og derfor er Gefate stadig fedtet ind i nedrykningskampen.

Athletic Club:

  • Inigo Martinez (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Dani Garcia (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Julen Agirrezabala (Målmand, Reserve) – Skadet

Getafe:

  • Ingen kendte fravær.

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Vivian, Yeray, Yuri; Berenguer, Vencedor, Zarraga, Muniain; R Garcia, I Williams

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Dakonam, Mitrovic, Cuenca, Olivera; Alena, Arambarri, Maksimovic; Mayoral, Unal


Odds på Athletic Club – Getafe

Bookmakerne ser Athletic Club som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Getafe kan bare ikke på fremmed græs

Getafe har spillet sig varmere i 2022, hvor de pludselig er begyndt at vinde fodboldkampe igen. Fællesnævneren for de fleste positive Getafe-resultater i denne sæson er, at de er kommet på hjemmebane. Madrilenerne er de eneste i La Liga, som endnu ikke har vundet på fremmed græs i denne sæson, så selvom formen har set bedre ud i det nye år, så tvivler jeg på, at de får noget med fra Bilbao.

Athletic er udmærket hjemme på San Mames, hvor de har vundet tre ligakampe i streg, og selvom Getafe har evnerne til at udfordre, så bør baskerne have det ekstra gear på hjemmebane. Anbefalingen lyder på en sejr til Athletic Club, som på den måde holder liv i drømmen om europæiske billetter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,75
Athletic Club vinder
Gå til bwin *


Athletic Club – Getafe: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club er nummer 8 i La Liga med 40 point. Statistikken er på 10-10-8 og målscoren 32:27.

  • Getafe er nummer 15 i La Liga med 28 point. Statistikken er på 6-10-12 og målscoren 26:32.

  • Inaki Williams er topscorer for baskerne med syv kasser.

  • Enes Ünal topper listen hos gæsterne med tretten scoringer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 0-0 i Madrid.


Expected Goals: Athletic Club vs. Getafe – de seneste tre kampe

Athletic ClubResultatxGGetafeResultatxG
Real Betis – Athletic(1-0)0,76 – 0,73Getafe – Valencia(0-0)1,47 – 0,17
Athletic – Levante(3-1)2,89 – 0,55Espanyol – Getafe(2-0)0,19 – 0,68
Valencia – Athletic (1-0) 1,25 – 0,8 Getafe – Alavés(2-2)0,52 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Athletic Club – Getafe?

Athletic Club – Getafe spilles fredag den 18. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Athletic Club – Getafe?

Athletic Club – Getafe spilles på San Mames i Bilbao

Skriv første kommentar

Skriv et svar