18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – Espanyol: Odds og optakt den 7. februar 2022

Athletic Club sendte Real Madrid ud af Copa del Rey i torsdags. Kan de fortsætte den fine form i La Liga? (Foto: Bildbyrån)
Athletic Club sendte Real Madrid ud af Copa del Rey i torsdags. Kan de fortsætte den fine form i La Liga? (Foto: Bildbyrån)

Athletic Club er godt kørende for tiden med tre sejre i rap. Bliver det til fire, når de mandag aften tager imod formsvage Espanyol? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – Espanyol. Der er kampstart mandag d. 7. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Athletic Club – Espanyol: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano
Stadion: San Mames, Bilbao
Vejret: 13°, svag vind


Optakt til Athletic Club – Espanyol: Skader, karantæner og startopstillinger

Athletic Club er ganske godt kørende for tiden, de seneste otte kampe har resulteret i seks sejre, en uafgjort og kun et nederlag. I torsdags blev det til en fuldkommen fortjent sejr over Real Madrid i Copa del Rey, mens det i seneste La Liga-kamp blev til en sejr ude over ellers hjemmestærke Rayo Vallecano. Hjemmeholdet er ikke det mest sindsoprivende i Spanien, de hverken scorer eller indkasserer mange mål, til gengæld viser de sig så også ganske svære at overvinde for tiden. Der er ikke så mange fraværskvaler for baskerne, men måske er benene lidt trætte efter torsdagens opgør mod Real Madrid.

Oprykkerne Espanyol spillede kanon i første halvdel af sæsonen, men nu virker det til at være gået lidt i stå for Barcelona-klubben, som ikke er kommet særlig heldigt ud af starthullerne i 2022. De seneste tre La Liga-kampe har kun kastet et enkelt point af sig, mens det i Copa del Rey blev til et skuffende exit til Mallorca. Gæsterne er dog stadig i et ganske pæn afstand til bunden, hvor der i skrivende stund er 9 point ned til Cadiz. Det bliver dog ikke helt nemt at komme tilbage på sejrssporet her, for Espanyol mangler deres topscorer Raul de Tomas, som afsoner karantæne.

Athletic Club:

  • Unai Vencedor (Midtbane, Fast) – Skadet

Espanyol:

  • Raul de Tomas (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Yangel Herrera (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga; Berenguer, Zarraga, D Garcia, Muniain; R Garcia, I Williams

Espanyol forventet startopstilling: Diego Lopez; Gil, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Embarba, Darder, Morlanes, Puado; Moron, Wu Lei


Odds på Athletic Club – Espanyol

Bookmakerne ser Athletic Club som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Svagt udehold uden topscoreren

Formkurven går hver sin vej for Athletic Club og Espanyol, som ligger henholdsvis 8. og 13. i La Liga. Hjemmeholdet kan tillade sig at drømme om de europæiske pladser i denne sæson, mens gæsterne blot skal koncentrere sig om at sikre overlevelse.

Umiddelbart peger pilen Athletic Clubs vej her. Hjemmeholdet er i god form med seks sejre i de seneste otte kampe på tværs af turneringer, og her får de et af ligaens svageste udehold på besøg. Espanyol har blot vundet én ud af elleve kampe på fremmed græs i denne sæson, og når de denne gang tilmed er uden holdets topscorer Raul de Tomas, som har lavet hele tolv ligamål indtil videre, ja så dufter det ikke ligefrem af point. Athletic tromler sjældent deres modstandere over, men de skal nok gøre tilstrækkeligt til at hive sejren i land. Anbefalingen herfra lyder på 3 point til baskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Athletic Club – Espanyol: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club er nummer 9 i La Liga med 31 point. Statistikken er på 7-10-5 og målscoren 21:17.
  • Espanyol er nummer 13 med 27 point. Statistikken er på 7-6-9 og målscoren 26:30.
  • Inaki Williams er hjemmeholdets topscorer med fem kasser.
  • Raul de Tomas står noteret for tolv scoringer og deler pt. 2.pladsen på La Ligas topscorerliste.
  • Det var netop de to topscorer, der scorede målene, da de to hold spillede 1-1 tidligere på sæsonen.


Expected Goals: Athletic Club vs. Espanyol – de seneste tre kampe

Athletic ClubResultatxGEspanyolResultatxG
Athletic – Real Madrid(1-0)1,37 – 0,2Espanyol – Real Betis(1-4)1,64 – 2,55
Rayo Vallecano – Athletic(0-1) 1,45 – 0,66 Cádiz – Espanyol(2-2) 0,7 – 1,04
Athletic Club – Barcelona (3-2) 3,52 – 0,46 Mallorca – Espanyol(2-1) 0,61 – 0,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Athletic Club – Espanyol?

Athletic Club – Espanyol spilles mandag den 7. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Athletic Club – Espanyol?

Athletic Club – Espanyol spilles på San Mames i Bilbao

Skriv et svar