18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Athletic Bilbao – Real Valladolid: Odds og optakt den 28. april 2021

Gæsterne fra Real Valladolid har seks kampe tilbage i denne sæsons La Liga, før dette opgør hænger de og dingler lige under nedrykningsstregen, så der skal helst point på kontoen onsdag aften i Bilbao. Lykkes det udeholdet at tage et spring op i tabellen, imod Athletic, som kun spiller for æren i den sidste del af sæsonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Bilbao – Real Valladolid. Der er kampstart onsdag d. 28. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


Athletic Bilbao – Real Valladolid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Mames Barria, Bilbao
Vejret: 12°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 03:27.


Optakt til Athletic Bilbao – Real Valladolid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en hæderlig sæson for Athletic, for anden sæson i træk spillede de sig i Copa del Rey-finalen, i ligaen ligger de solidt placeret i midten af rækken, så de kan spille helt frit i sæsonens sidste seks kampe. Forspringet til nedrykningsstregen lyder på 11 point, mens afstanden op til top-6 er på 9 point, det virker dermed ikke særlig sandsynligt at Athletic kan nå at gøre hverken fra eller til på de sidste seks spillerunder. Det har været en resultatmæssig lidt sløj periode for hjemmeholdet, to nederlag i Copa del Rey-finalen, den udsatte fra sidste sæson og dette års udgave, en kæmpe bet for Marcelinos mandskab, som kunne have taget en kæmpe skalp. I samme periode er de gået seks kampe i streg i ligaen uden sejr, dog med fem uafgjorte, men de mange pointdelinger har gjort afstanden til top-6 lidt for stor til at hente. I seneste spillerunde var de dog tilbage på sejrssporet, og på fornem vis! Hjemme i egen hule gjorde de topstriden i La Liga endnu mere spændende med en flot 2-1 sejr over Atletico Madrid. Der er lidt skadeskvaler forud for dette opgør med en håndfuld mere eller mindre faste startere på tribunen.

En stime på seks kampe i rap uden sejr er virkelig dårlig nyt når man kæmper for endnu en sæson i den bedste spanske række, ikke desto mindre er det tilfældet for Real Valladolid, som med den dårlig stime må tage til takke med en placering lige under nedrykningsstregen. Det er usandsynligt tæt i bunden af La Liga, så intet er umuligt, men der skal altså flere sejre til hvis de vil stige op igennem tabellen. De er kun et point bag Elche og to point bag Alaves, så en sejr i morgen aften vil se dem passere begge mandskaber. Der er dog også fare bagfra, for Huesca på 19.pladsen er kun to point bag Valladolid. Der er alt at spille for i bunden af rækken! På den positive front så har gæsterne en stort set intakt trup til dette opgør, og faktisk har de kun tabt to af de seneste otte kampe, der er dog for mange uafgjort imellem, men det kan måske ændre sig onsdag aften…

Athletic Bilbao:

 • Ander Capa (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Yuri Berchiche, (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Iker Muniain (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Yeray Alvarez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Unai Vencedor (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Valladolid:

 • Kenan Kodro (Angreb, Reserve) – Ejet af Athletic, ikke til rådighed

Athletic Bilbao forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Martinez, Nunez, Balenziaga; Morcillo, Lopez, D. Garcia, Berenguer; Williams, Garcia.

Real Valladolid forventet startopstilling: Roberto; Perez, Fernandez, Sanchez, Olaza; Orellana, Alcaraz, Mesa, Plano; Guardiola, Weissman.

Odds på Athletic Bilbao – Real Valladolid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: De to hold vælter sig i X’er!

Der er ingen tvivl om, at Athletic Bilbao har vist klart bedre form end Real Valladolid hele sæsonen igennem, det kan vi aflæse i tabellen, hvor der er 12 point imellem de to mandskaber. Men der er til gengæld noget med motivationen til dette opgør, som siger mig at det kan blive tættere et tættere opgør end tabellen fortæller os. Det er endnu ikke matematisk umuligt for Athletic at kvalificere sig til Europa League næste sæson, men forspringet på 9 point op til Real Betis er alligevel betydeligt, og der kan være en risiko for at de kommer til mangle de sidste procenters aggressivitet i et opgør som dette.

Gæsterne bør til gengæld have et par ekstra procenter aggressivitet og fight, for der skal bare for alt i verden skrabes så mange point sammen som muligt i de sidste seks kampe. De får da også point, som oftest er det bare kun et enkelt. Valladolid er det hold i La Liga, som har spillet flest krydser med hele 14 af slagsen i 32 kampe. Det bliver også anbefalingen til opgøret i morgen aften! Begge hold kan leve med et X her, for Athletic kan pointene ikke gøre så meget fra eller til, mens det for Valladolid ville være godtaget med 1 point på en svær udebanetur.

 • Athletic er uden en række spillere, som normalt ville være at finde i startelleveren.
 • Valladolid bør have en fordel på motivations-skalaen.
 • Athletic har ikke vundet to kampe i streg igennem hele sæsonen.
 • Begge hold vælter sig i X’er: fem af Athletics sidste seks kampe er endt med uafgjort, fire af Valladolids seneste seks kampe er endt med X.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,25
X
Besøg Bwin *


Athletic Bilbao – Real Valladolid: Statistik, topscorer og H2H

 • Der er ikke alverden på spil for Athletic i den sidste del af sæsonen, der er langt ned til bundstriden, men lige så langt op til top-6.

 • Før dette opgør ligger Real Valladolid på 18.pladsen med et point op til Elche over stregen, dog har Valladolid en kamp i hånden.

 • Alex Berenguer har vist sig fint frem for Athletic i denne sæson, han ligger i spids af den interne topscorerliste med 8 ligamål.

 • Fabian Orellana er den mest målfarlige spiller hos Real Valladolid i denne sæson, han står noteret for 5 træffere i La Liga.  
 • Real Valladolid kom sejrrigt ud af sæsonens første indbyrdes opgør, da de på hjemmebane vandt 2-1 over Athletic tilbage i november.


Expected Goals: Athletic Bilbao vs. Real Valladolid – de seneste tre kampe

Athletic BilbaoResultatxGReal ValladolidResultatxG
Athletic Bilbao – Atlético Madrid(2-1)1,65 – 1,01Real Valladolid – Cádiz(1-1)3,22 – 1,54
Real Betis – Athletic Bilbao(0-0)0,63 – 1,43Elche – Real Valladolid(1-1)0,53 – 0,78
Athletic Bilbao – Barcelona(0-4)0,99 – 2,72Real Valladolid – Granada(1-2)1,43 – 1,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Athletic Bilbao – Real Valladolid d. 28. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar