18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Athletic Bilbao – Real Madrid: Odds og optakt den 16. maj 2021

Foto:Bildbyrån

Terningerne er kastet. Betingelserne er klare for Real Madrid. De skal bruge sejre i de sidste to runder for at holde liv i håbet om, at de kan snuppe guldet for næsen af lokalrivalerne fra Atletico Madrid. Men det er aldrig let at gæste San Mames i Bilbao, hvor værterne tager imod Real Madrid søndag klokken 18.30. De seneste fem møder i Bilbao har gæsterne vundet tre, og to er endt uafgjort. Der er håb endnu for Real Madrid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Bilbao – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 SportX eller på TV2 Play. 

GÅ TILAthletic Bilbao – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz
Stadion: Estadio San Mames, Bilbao
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Athletic Bilbao
Real Madrid
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:55.


Optakt til Athletic Bilbao – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Athletic Bilbao spillede to pokalfinaler i løbet af lige så mange uger i begyndelsen af april. De tabte dem begge. Først prestigeopgøret mod rivalerne fra Real Sociedad og siden denne sæsons finale mod FC Barcelona. Av for en mavepuster. Så hjalp det meget lidt på trøstekontoen, at Athletic Bilbao allerede i januar vandt Super Cuppen med sejre over Real Madrid og Barcelona. 

Reaktionen på de to tabte finaler har været bemærkelsesværdigt stærk. De følgende fem kampe vandt Athletic Bilbao to og spillede tre uafgjorte, og de to sejre blev noteret mod Sevilla og Atletico Madrid. Ganske imponerende. Senest blev det til nederlag på 1-0 ude mod Huesca, som kæmper hårdt for at undgå nedrykning. Nederlaget kom på baggrund af et hold med meget rotation, og det betyder så til gengæld, at der burde være friske ben og klare hjerner til dette opgør. 

Real Madrid ligner et hold, der på visse positioner er ved at være udmattede. Skader har plaget særligt defensiven, og der bliver trukket store veksler på de spillere, der ikke har meldt sig på lægebriksen endnu. Et par af de knap så profilerede navne slog til i udesejren over Granada, og nu kan træner Zinedine Zidane sætte alt ind på sejr i denne vanskelige udekamp, for mødet i sidste runde med Villarreal bliver formentlig ren walkover, da Villarreal er ved at gøre klar til europæisk finale og helt sikkert kommer til at spille med reservernes onkler og tanter i startopstillingen. Cirka.

Så det er dette opgør, der gælder for Real Madrid. Så meget at profilen Toni Kroos hvilede de aldrende ben i torsdags for at være helt klar, men nu er tyskeren røget i karambolage med corona-reglerne og må selvisolere frem for at rejse med til Bilbao. Det er ikke godt for Real Madrid. 

Athletic Bilbao:

 • Yeray Alvarez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yuri Berchiche (Back, Fast) – Skadet
 • Ander Capa (Back, Fast) – Skadet
 • Inigo Lekue (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Peru Nolaskoain (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Oier Zarraga (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Iker Muniain (Angreb, Fast) – Skadet

Real Madrid:

 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ferland Mendy (Back, Fast) – Skadet
 • Daniel Carvajal (Back, Fast) – Skadet
 • Lucas Vasquez (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – COVID-19

Athletic Bilbao forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Nunez, Martinez, Balenziaga; Berenguer, Garcia, Vencedor, Morcillo; Villalibre, Williams.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Militao, Nacho, Gutierrez; Valverde, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Hazard.


Odds på Athletic Bilbao – Real Madrid

Oddsene peger på Real Madrid som ret klar favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:55.


Odds-forslag: Mål på San Mames

Athletic Bilbao kommer med et forholdsvist friskt mandskab efter meget rotation i midtugen, og de vil meget gerne have lov at spolere gulddrømmene for Real Madrid i denne kamp. Så selv om de seneste 11 indbyrdes ligamøder er endt med syv sejre til Real Madrid og fire uafgjorte, vil Athletic Bilbao både finde opmuntring i sejren i Super Cuppen i januar, og i de to flotte sejre over Sevilla og Atletico Madrid i de seneste uger. 

Otte af de seneste 12 indbyrdes møder har set begge hold score. I syv af kampene er der faldet mindst tre scoringer. I tre af hjemmeholdets seneste fem kampe har begge scoret, og der har været mindst tre scoringer. For Real Madrid er det én af de seneste ni kampe, hvor begge har scoret, mens der har været mindst tre scoringer i tre af de ni kampe. Så hælder vi til aktuel form eller til de to holds indbyrdes historie? I Athletic Bilbaos seneste fem kampe er der faldet 13 scoringer. Altså 2,6 i snit, mens der i Real Madrids seneste fire kampe også er scoret 13 gange. Altså 4,25 mål i snit. Anbefalingen går med målene og sigter efter mindst tre scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,80
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Athletic Bilbao – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Athletic Bilbao indtager tabellens 9. plads med 46 point efter 36 runder.

 • Statistikken for Athletic Bilbao er på 11-13-12 med måldifferencen 46:39.

 • Real Madrid er på andenpladsen i La Liga med 78 point for 36 kampe. De har to point op til førstepladsen.

 • Tallene for Real Madrid siger 23-9-4 med scoren 64:27.

 • Alejandro Berenguer har nettet flest gange hos Athletic Bilbao og er noteret for 8 mål.

 • Hos Real Madrid er franske Karim Benzema topscorer med 22 pletskud.


Expected Goals: Athletic Bilbao – Real Madrid – de seneste tre kampe

Athletic BilbaoResultatxGReal MadridResultatxG
Huesca – Athletic Bilbao(1-0)1,85 – 0,35Granada – Real Madrid(1-4)1,32 – 1,72
Athletic Bilbao – Osasuna(2-2)2,21 – 0,97Real Madrid – Sevilla(2-2)1,16 – 1,46
Sevilla – Athletic Bilbao(0-1)1,92 – 0,77Chelsea – Real Madrid(2-0)3,45 – 0,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar