18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Almeria – Real Madrid: Odds og optakt den 14. august 2022

Real Madrid fortsatte onsdag, hvor de slap i sidste sæson. Madrilenerne vandt UEFA Super Cuppen med 2-0 over Frankfurt. (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid fortsatte onsdag, hvor de slap i sidste sæson. Madrilenerne vandt UEFA Super Cuppen med 2-0 over Frankfurt. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid tager hul på en ny La Liga-sæson søndag aften, når de gæster oprykkerne fra Almeria. Madrilenerne går ind til denne sæson som forsvarende spanske mestre og forsvarende Champions League-vindere, og det bliver vel en formsag, at overkomme Almeria i første runde? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Almeria – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 14. august 2022 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Almeria – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Mediterraneo i Almeria
Vejret: 33° og svag vind

Optakt til Almeria – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver svært at toppe sidste sæsons fremragende præstationer for Real Madrid, som endte øverst på podiet i både La Liga og Champions League, men Ancelottis mandskab er ikke just blevet svagere henover sommeren. Real Madrid har sagt farvel til flere af ydermandaterne i truppen – Bale, Isco, Marcelo og Jovic er alle draget videre i karrieren. De har omvendt sagt velkommen til Rüdiger og Tchouameni, og det er to kvalitetsforstærkninger, så umiddelbart ser spanierne minimum lige så stærke ud som i sidste sæson.

Madrilenerne fik onsdag aften den bedste mulige optakt til La Liga-premieren, da de vandt UEFA Super Cuppen med 2-0 over Europa League-vinderne fra Frankfurt, og dermed sikrede endnu et trofæ til det efterhånden bugnende pokalskab. Det var mænd mod drenge onsdag aften, Real Madrid har så meget kvalitet og rutine, at det halve kunne være, noget som Almeria formentlig også må sande søndag aften.

Hjemmeholdet fra Almeria er tilbage i den bedste spanske række for første gang siden nedrykningen i 14/15, hvor de blandt andet fik bank af Real Madrid to gange. Almeria kom på saudiarabiske hænder for to år siden, og det har gjort godt for det sportslige, hvor der er blevet oprustet markant. Det var nok til i sidste sæson at vinde Segunda Division, og umiddelbart bør der også være udmærkede chancer for overlevelse i den bedste spanske række. Andaluserne har brugt flere penge i løbet af sommeren end vi sædvanligvis ser fra oprykkerhold, blandt andet er der hentet et par halvdyre talenter ind i Kaiky og Milanovic. Hjemmeholdet har en ung og spændende trup, som kan blive et spændende bekendtskab, hvis de kan etablere sig i La Liga.


Almeria:

  • Ivan Martos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Juanjo Nieto (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Real Madrid:

  • Ingen kendte fravær

Almeria forventet startopstilling: Fuoli; Mendes, Babic, Kaiky, Akiemi; De la Hoz, Svidersky; Lazo, Ramazani, Sanchez; Sadiq

Real Madrid forventet startopstilling:  Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy: Kroos, Casemiro, Modrić: Valverde, Benzema, Vinícius.


Odds på Almeria – Real Madrid

Kampens odds mere end antyder, at bookmakerne regner med sejr til Real Madrid. 


Odds-forslag: Klasseforskel i Almerias comeback til La Liga

Det er noget af en ilddåb, som venter oprykkerne fra Almeria søndag aften. Det er nemlig ikke hvem som helst, som kommer på besøg. Real Madrid er et af verdens bedste hold, hvilket triumf i både La Liga og Champions League i sidste sæson er et godt bevis på.

Almeria kan sagtens blive et spændende bekendtskab med deres unge og talentfulde hold, men de er altså oppe imod overmagten her i første spillerunde. Real Madrid viste i tirsdagens UEFA Super Cup endnu engang hvor stabilt og rutineret mandskab de er, da Frankfurt blev besejret uden problemer. Holdet er mere eller mindre det samme, som løb med guldmedaljerne i sidste sæson, og der bør og skal være markant forskel på Real Madrid og Almeria, hvorfor anbefalingen lyder på en sikker sejr til de forsvarende mestre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Real Madrid -1.5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Almeria – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Almeria vandt i sidste sæson Segunda Division med 81 point efter 42 kampe.

  • Real Madrid sluttede sidste sæson som mestre i La Liga med 86 point efter 38 kampe.

  • Nigerianske Umar Sadiq endte som topscorer for Almeria i sidste sæson med 18 mål.

  • Real Madrids topscorer og hele ligaens topscorer blev Karim Benzema, der nettede 27 gange.

  • Vi skal tilbage til 14/15-sæsonen for at finde seneste indbyrdes opgør. Real Madrid vandt i den sæson både ude og hjemme med henholdsvis 4-1 og 3-0.

Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
3
Mål
5
Mål imod
3
Gule kort
5
Røde kort
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
13
Mål
29
Mål imod
14
Rent bur
5
Gule kort
25
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3


Expected Goals: Almeria vs. Real Madridde seneste tre kampe:

AlmeriaResultatxGReal MadridResultatxG
Almería – Córdoba(1-2) 1,05 – 0,64Real Madrid – Frankfurt(2-0) 1,24 – 0,32 
Leganés – Almería(2-2)1,3 – 1,38Real Madrid – Juventus(2-0) 1,42 – 0,61
Almería – Alcorcón (1-1) 1,29 – 0,73 Real Madrid – Club America (2-2)1,95 – 1,48
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Almeria – Real Madrid?

Almeria – Real Madrid spilles søndag den 14. august 2022 klokken 22:00.

Hvor spilles Almeria – Real Madrid?

Almeria – Real Madrid spilles på Estadio Mediterraneo i Almeria

Skriv et svar