18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Alaves – Sevilla: Odds og optakt den 4. marts 2022

Sevilla kommer lige fra en frisk sejr over lokalrivalerne fra Real Betis. (Foto: Bildbyrån)
Sevilla kommer lige fra en frisk sejr over lokalrivalerne fra Real Betis. (Foto: Bildbyrån)

Sevilla tog i sidste weekend en vigtig sejr i det kombinerede top- og lokalopgør mod Real Betis, og holder dermed snor i Real Madrid på 1.pladsen. Denne gang venter en udebanekamp mod Alaves, som kæmper for vigtige point til bundstriden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Alaves – Sevilla. Der er kampstart fredag d. 4. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Alaves – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Mendizorroza,Vitoria-Gasteiz
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Alaves – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen har været skuffende indtil videre for Alaves, som i skrivende stund indtager 19. pladsen i La Liga, hvorfra der er 4 point op til Granada på den rigtige side af stregen. I sidste sæson reddede gæsterne lige akkurat skærene i La Liga, hvor de endte med et forspring til 4 point til nedrykning, meeeen hvis det skal lykkes igen, så skal de til at vågne op. Alaves havde en enestående mulighed for tiltrængte point i weekenden, da de var på besøg hos Getafe, som fik rødt kort efter en halv time ved stillingen 0-0. Lige lidt hjalp det, selvom Alaves for en gang skyld fik gang i målscoringen, så formåede de ikke at lukke af bagtil, og opgøret endte derfor 2-2. Hjemmeholdet er det mindst scorende hold i La Liga med 21 scoringer, hvoraf Joselu har scoret hele 12. Han er altafgørende for overlevelseschancerne. Hvis værterne skal glæde sig over noget, så er det, at seneste hjemmekamp kastede en sejr af sig.

Sevilla holder som det eneste hold i La Liga fortsat snor i Real Madrid, som topper rækken. Sydspanierne ramte ellers et lille formdyk for en måneds tid siden, hvor det blev til tre X’er i streg mod ellers rimelig overkommelige modstandere som Celta Vigo, Osasuna og Valencia, men med to sejre i de seneste tre kampe er forspringet op til Real Madrid kun på overskuelige 6 point. Senest blev det til en vigtig sejr i det kombinerede lokal- og topopgør mod Real Betis, som fortjent blev besejret med 2-1. Sevilla skal hente sejr på sejr indtil sæsonens afslutning, hvis de skal gøre nogen forhåbninger om at hente ind på stabile Real Madrid. Gæsterne er nogenlunde fit for fight til dette opgør, spiller begynder at komme tilbage fra skade, mens vigtige Kounde i midterforsvaret er tilbage fra karantæne.


Alaves:

  • Mamadou Loum (Midtbane, Fast) – Karantæne


Sevilla:

  • Suso (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alejandro Gomez (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Karim Rekik (Forsvar, Reserve) – Skadet

Alaves forventet startopstilling: Pacheco; Tenaglia, Laguardia, Lejeune, Duarte; Escalante, Pons, Pina; Mendez, Joselu, Rioja

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Corona, En-Nesyri, Ocampos


Odds på Alaves – Sevilla

Bookmakerne har Sevilla som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Hjemmeholdet viser ingen fremskridt

Der skal nok blive gang i den fredag aften, når Alaves tager imod Sevilla i La Liga. Begge mandskaber har virkelig brug for en sejr, Alaves har nemlig 4 point op til Granada over nedrykningsstregen, mens Sevilla har 6 point op til Real Madrid på 1.pladsen. 3 point ville virkelig lune for både Alaves og Sevilla!

Sevilla er selvfølgelig gjort til favoritter i dette opgør, men oddset står altså markant højere end de andre gange Alaves har haft besøg af La Ligas storklubber. Barcelona (før deres opblomstring) gav 1.72 ude mod Alaves, Atletico Madrid endte helt nede omkring 1.50, mens Real Madrid endte omkring 1.60. Hvis vi skal gå ud fra præstationer i denne sæson, så er Sevilla et bedre hold end både Barcelona og Atletico, og det hold, som nærmer sig Real Madrid mest. Sevilla har færre spillere på fraværslisten end i de seneste uger og Kounde er tilbage fra karantæne, så gæsterne står altså ikke svagt i billedet.

Nummer to fra bunden mod nummer to fra toppen, der bør være et niveau eller to til forskel fredag aften, især med tanke på Alaves’ sløje form. De seneste seks kampe har kastet en sejr, et X og fire nederlag af sig. Senest spillede de 60 minutter i overtal mod Getafe, og formåede alligevel ikke at vinde, så det er ikke fordi, at hjemmeholdet på nogen måde viser forbedring. Sevilla løber med alle 3 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Sevilla vinder
Gå til marathonbet *


Alaves – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Alaves er nummer 18 i La Liga med 21 point. Her lyder statistikken på 5-6-15 og målscoren 21:44.

  • Sevilla er nummer 2 med 54 point. Her lyder statistikken på 15-9-2 og målscoren 39:18.

  • På trods af Alaves’ placering i bunden af rækken, så er Joselu langt fremme på ligaens topscorerliste med tolv kasser.

  • Rafa Mir topper listen hos Sevilla med otte mål.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-2, en sen scoring af Rakitic sikrede Sevilla det ene point.

Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
29
Mål imod
13
Rent bur
9
Gule kort
48
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2


Expected Goals: Alaves vs. Sevilla de seneste tre kampe:

AlavesResultatxGSevillaResultatxG
Getafe – Alavés(2-2)0,52 – 0,76Sevilla – Real Betis(2-1)2,1 – 1,03 
Real Madrid – Alavés(3-0)3,34 – 1,18 Dinamo Zagreb – Sevilla(1-0)1,05 – 0,78 
Alavés – Valencia(2-1)1,81 – 1,19 Espanyol – Sevilla(1-1)1,54 – 0,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Alaves – Sevilla?

Alaves – Sevilla spilles fredag den 4. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Alaves – Sevilla?

Alaves – Sevilla spilles på Estadio Mendizorroza i Vitoria-Gasteiz

Skriv et svar