18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Alaves – FC Barcelona: Odds og optakt den 23. januar 2022

Klarer Barcelona skærene ude mod bundholdet Alaves? (Foto: Bildbyrån)
Klarer Barcelona skærene ude mod bundholdet Alaves? (Foto: Bildbyrån)

FC Barcelona var ude i endnu en nedtur torsdag aften, da de af Athletic Cluv blev ekspederet ud af Copa del Rey efter forlænget spilletid. Søndag er der mulighed for oprejsning, når de i La Liga skal på besøg hos bundholdet Alaves, som kommer fra et 4-0 nederlag mod Real Betis. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Alaves – FC Barcelona. Der er kampstart søndag d. 23. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Alaves – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jorge Figueroa Vázquez
Stadion: Estadio Mendizorroza
Vejret: 4° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Deportivo Alaves
Barcelona
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. januar 2022 21:04.


Optakt til Alaves – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Alaves hænger og dingler under nedrykningsstregen i La Liga, og har derfor hårdt brug for point i søndagens hjemmekamp mod Barcelona. Catalanerne kan dog ikke være tilfredse med andet end 3 point her, hvis de som minimum vil spille med om en top-4 placering i denne sæson.

Lige som man troede at tingene lysnede i Barcelona gik det galt igen. Xavi har ellers kunne stille med noget nær stærkeste opstilling i de sidste par kampe, men resultaterne er altså udeblevet. I sidste uge lagde catalanerne en flot indsats for dagen i Super Cup-semifinalen mod Real Madrid, som dog endte i et 3-2 nederlag efter forlænget spilletid. Torsdag aften stod den på endnu en cupkamp, denne gang i Copa del Rey, hvor Barcelona gæstede Athletic Club, her var indsatsen langt fra prangende, og det var ikke ufortjent at Barcelona endnu engang blev ekspederet ud med 3-2 efter forlænget spilletid. Med danske briller var der godt nyt, da Martin Braithwaite gjorde comeback efter en lang pause, men for Barcelona-fansene var der dårligt nyt, da Ansu Fati måtte humpe fra banen med endnu en skade. Skadesproblemerne vil åbenbart ingen ende tage for Xavis mandskab i denne sæson. Til dette opgør er Barcelona desuden uden Eric Garcia, Sergio Roberto og Gavi, samt Dembele, som ikke vil forlænge hans kontrakt og derfor er ude af kamptruppen.

Værterne fra Alaves lagde en bekymrende indsats for dagen i seneste runde mod Real Betis, hvor de blev sendt med en 4-0 snitter i bagagen. Sæsonen har været skuffende indtil videre, og Alaves indtager fortjent pladsen lige under nedrykningsstregen i La Liga, hvorfra der er 3 point op til Mallorca på den rigtige side af stregen. Alaves startede 2022 ud med to hjemmekampe i ligaen, hvor det blev til uafgjort mod både Athletic Club og Real Sociedad, bestemt godkendte point taget den ellers svingende form i betragtning. Ovenpå to fine kampe var det derfor overraskende, at hjemmeholdet faldt så markant sammen i kampen mod Betis. Alaves er næsten fit for fight til dette opgør, hvor de seneste to fravær er Duarte og Navarro.

Alaves:

 • Ruben Duarte (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ximo Navarro (Back, Fast/Reserve) – Skadet

FC Barcelona:

 • Gavi (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sergi Roberto (Back, Reserve) – Skadet
 • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet

Alaves forventet startopstilling: Pacheco; Aguirregabiria, Miazga, Lejeune, Lopez; Jason, Moya, Garcia, Rioja; De La Fuente, Joselu

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Alves, Araujo, Pique, Alba; Pedri, Busquets, F de Jong; Torres, L de Jong, Jutgla


Odds på Alaves – FC Barcelona

Bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. januar 2022 21:04.


Odds-forslag: Tør omgang i vente

Der er ikke meget, der går Barcelonas vej i denne sæson. På fraværsfronten ser det bedre ud end det tidligere har gjort, men desværre måtte Ansu Fati humpe fra banen senest med endnu en skade. Resultaterne hos den spanske storhold er fortsat alt for svingende, og det samme må siges om det spillemæssige aspekt. Flot præstation i Super Cuppen mod Real Madrid, knap så fin præstation mod Athletic i Copa del Rey. Barcelona er svære at blive kloge på. Denne gang bør der dog være mulighed for 3 point, for Alaves så ualmindeligt sløje ud i deres seneste kamp mod Real Betis.

Barcelona er gjort til klare favoritter af bookmakerne til dette opgør, og det er der jo ikke noget at sige til med Alaves’ form taget in mente, men jeg synes alligevel at oddset står en kende lavt i forhold til Barcelonas svingende præstationer. Barcas hidtidige ti udekampe i sæsonen har kun resulteret i to sejre, så oddset på omkring 1.50 virker ikke så tiltalende. Alaves er et af de mindst scorende i ligaen med 17 mål, hvoraf Joselu står noteret for 10. Hvis Barcelona kan få lukket ned for ham, så har værterne ikke meget at byde på. Til gengæld har Barcelona også haft problemer med målscoringen i mange af sæsonens opgør, så mod et defensivt orienteret Alaves-mandskab, som kun har indkasseret 13 mål i 11 hjemmekampe, forestiller jeg mig ikke at Barcelona kommer til at vælte sig i mål. Anbefalingen lyder på et målfattigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,10
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Alaves – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Alaves er nummer 18 i La Liga med 17 point. Statistikken er på 4-5-12 og målscoren 16:34.
 • Barcelona er nummer 6 med 32 point. Statistikken er på 8-8-4 og målscoren 31:23.
 • Hjemmeholdets Joselu har været giftig i denne sæson, og står pt. noteret for ti scoringer.
 • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
 • Det endte 1-1, da de to hold i oktober krydsede klinger på Camp Nou.


Expected Goals: Alaves vs. FC Barcelona – de seneste tre kampe

AlavesResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Real Betis – Alavés(4-0)1,98 – 0,48Athletic Club – Barcelona(3-2)2,82 – 2,11
Alavés – Athletic Bilbao(0-0)0,53 – 0,47Barcelona – Real Madrid(2-3)2,82 – 2,11
Alavés – Real Sociedad(1-1)1,87 – 0,99Granada – Barcelona(1-1)1,22 – 0,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Alaves – FC Barcelona?

Alaves – FC Barcelona spilles søndag den 23. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Alaves – FC Barcelona?

Alaves – FC Barcelona spilles på Estadio Mendizorroza

Skriv et svar