18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

La Liga odds

Kan Atletico Madrid formå at gøre det to år i streg? Eller stepper Real Madrid og Barcelona for alvor op denne sæson? Vi klæder dig på med La Liga odds og La Liga spiltips, så du kan få det meste ud af kampene fra det spanske. På denne side finder du de bedste La Liga odds og La Liga spiltips.

Odds på La Liga

*Reklamelink


La Liga odds og spiltips i 2021

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra La Liga. Gå direkte til ekspertens bud herunder.

Aktive spilforslag til La Liga

Klik dig direkte videre til La Liga-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de spanske kampe i vores optakter (se de seneste fra La Liga herunder).


La Liga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i La Liga.


Odds på La Liga 2021

Herunder kan du se udvalgte odds på La Liga. Få et meget større udvalg HER*.


Hvem vinder La Liga?

Herunder kan du se de aktuelle vinderodds i La Liga. Er du enig med bookmakerne?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.


De bedste bookmakere med odds på La Liga

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, der er gode at have ved hånden for dig, der gerne vil spille på La Liga.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*Odds tips til La Liga med Nicolai Lisberg

Primera Division er en af de ligaer, der bliver dækket ekstra godt på SpilXperten. Det betyder, at du med garanti fra spillerunde til spillerunde kan finde spilforslag og odds tips på Primera Divisions-kampe. Disse er leveret af Nicolai Lisberg og vil altid fremgå på Nicolai Lisbergs side, som du kan tilgå ved at klikke på billedet herunder.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg La LigaLa Liga preview

(Opdateres tættere på sæsonstart)

Nicolai Lisberg har lavet en grunding gennemgang af alle holdenes muligheder forud for sæsonstart. Læs analysen:

Real Madrid (1-2)
Det er noget nær samme trup, som Real Madrid går ind til den kommende sæson med, og det er ikke nødvendigvis skidt nyt. For vi kan med rette forvente os mere af Eden Hazard, ligesom Marco Asensio nu for alvor er tilbage efter sin lange skade. Styrken ligger dog fortsat i defensiven, der var stort set unedbrydelig i foråret, og selvom Sergio Ramos har rundet de 34 år, kan han stadig styre dette hold til storhed. De er favoritter til at forsvare mesterskabet, men bliver ganske givet presset af Barcelona.

Ind: Martin Ødegaard (Real Sociedad), Sergio Reguilón (Sevilla) Álvaro Odriozola (Bayern München)

Ud: Óscar Rodríguez (Sevilla), Achraf Hakimi (Inter), Javi Sánchez (Real Valladolid) Jorge de Frutos (Levante), Dani Gómez (Levante) Takefusa Kubo (Villarreal, leje), Brahim Díaz (Milan, leje), Reinier (Dortmund, leje)

Barcelona (1-2)
En katastrofal afslutning på sæsonen så ud til at blive mere katastrofal, da Messi meddelte, at han ville væk. Nu bliver argentineren så i yderligere en sæson (mod sin vilje), og det er trods alt godt nyt for Barcelona, der, mere end nogensinde før, er afhængige af Messi. De går ind til sæsonen i rollen som underdogs, og Koeman skal forsøge at gøre Barcelona mere aggressive i genpresset og få dem til at spille som et hold. Der er masser af talent på holdet – Fati, Puig, Trincão – og det kan blive de unges store gennembrudssæson for Barcelona, men det kræver, at de finder en bedre balance i defensiven, og at Griezmann tager over for Suárez, der ser ud til at være på vej væk.

Ind: Miralem Pjanic (Juventus), Trincão (Braga), Matheus Fernandes (Palmeiras) Pedri (Las Palmas), Philippe Coutinho, Bayern München, endt leje), Carles Aleña (Real Betis, endt leje), Rafinha (Celta Vigo, endt leje)

Ud: Arthur (Juventus), Ivan Rakitic (Sevilla), Arda Turan (Galatasaray)

Atlético Madrid (3-4)
Madrid-klubben fik egentlig ganske fint kompenseret for de store udskiftninger forud for seneste sæson, men de havde problemer med at score, og spørgsmålet er, om det er løst til den kommende sæson. João Felix skal træde endnu mere i karakter offensivt, hvis Atlético for alvor vil blande sig i toppen, for ellers ligner det endnu en sæson med en top 4-placering som målsætning.

Ind: Ivo Grbic (NK Lokomotiva)

Ud: Caio Henrique (Monaco) Antonio Adán (Sporting)

Sevilla (4-5)
Et fornemt forår, hvor de sikrede fjerdepladsen og vandt Europa League skaber optimisme i Sevilla, der har forstærket sig godt. Ivan Raktic er bestemt ikke færdig på topniveau, og Óscar Rodriguez var en stor, offensiv profil hos Leganés. De kommer dog til at savne Sergio Reguilón i defensiven, hvor Jesus Navas heller ikke bliver yngre, men der er både bredde og kvalitet nok på dette hold til at kæmpe med om Champions League-pladserne.

Ind: Suso (Milan), Óscar Rodríguez (Real Madrid) Bono (Girona), Ivan Rakitic (Barcelona)

Ud: Sergio Rico (PSG), Simon Kjær (Milan), Éver Banega (Shabab), Sergio Reguilón (Real Madrid, endt leje)

Villarreal (4-5)
Den gule ubåd har præsteret det bedste transfervindue i Spanien ved at nyde godt af Valencias håbløse ageren på selv samme transfermarked. Og ikke nok med at de har forstærket sig, så har de på nær Cazorla holdt fast på samtlige profiler. Truppen er så afgjort til at spille med helt fremme, og med Unai Emery på bænken er det lige før, en Europa League-plads skal være sikker, mens der med rette kan drømmes om en top 4-placering.

Ind: Francis Coquelin (Valencia), Gerónimo Rulli (Real Sociedad), Takefusa Kubo (Real Madrid, leje), Dani Parejo (Valencia)

Ud: Karl Toko Ekambi (Lyon), Enes Ünal (Getafe), Álvaro González (Marseille), Akram Afif (Al Sadd), Santi Cazorla (Al Sadd), Bruno Soriano (karrierestop)

Real Sociedad (6-7)
Baskerne leverede den måske mest overraskende handel af alle med købet af David Silva fra Manchester City. Spanieren kan blive en vigtig profil og et omdrejningspunkt på dette hold, der har brug for fornyet kreativitet, efter Martin Ødegaard er vendt tilbage til Real Madrid. Real Sociedad var forrygende i efteråret, men de gik fuldstændig i stå i foråret, og i de bagerste geledder er der ikke samme høje niveau som længere fremme på banen. Derfor kan de heller ikke slutte meget højere end de sidste Europa League-pladser.

Ind: David Silva (Manchester City)

Ud: Gerónimo Rulli (Villarreal), Raúl Navas (Osasuna), Martin Ødegaard (Real Madrid, endt leje), David Zurutuza (Karierestop)

Granada (13-14)
Den store overraskelse i seneste sæson, hvor de som oprykker sikrede sig en Europa League-plads. De har i grove træk formået at holde fast i samme trup ved at hente en del af de spillere, de havde på leje på permanente kontrakter, men vi har før set, hvordan det kan koste at skulle spille europæisk med en forholdsvis smal trup, som nu Espanyol der rykkede ned i seneste sæson. Så galt går det næppe for Granada, men det bliver til en placering i den nederste halvdel

Ind: Luis Milla (Tenerife), Maxime Gonalons (Roma), Alberto Soro (Real Madrid), Dmitri Foulquier (Watford), Jorge Molina (Getafe), Jesús Vallejo (Real Madrid, leje)

Ud: Álvaro Vadillo (Celta Vigo)

Getafe (7-8)
Det gik så godt, indtil det ikke længere gjorde det. Getafe var et af de dårligste hold efter Coronapausen, hvor deres europæiske eventyr også sluttede med et nederlag til Inter. En ellers sikker europæisk plads blev sat over styr, men det vil være forkert at afskrive dem til den kommende sæson. I Pepe Bordalás har de fortsat en træner, der ikke afviger fra sine ideer, og de er blevet forstærket offensivt, hvor særligt Enes Ünal gør op for tabet af den aldrende Jorge Molina.

Ind: Marc Cucurella (Barcelona), Enes Ünal (Villarreal), Cucho Hernández (Watford, leje), Darío Poveda (Atlético Madrid, leje), Ante Palaversa (Manchester City, leje)

Ud: José Carlos Lazo (Almería), Enric Gallego (Osasuna), Iván Alejo (Cádiz), Merveil Ndockyt (NK Osijek), Jorge Molina (Granada)

Valencia (10-11)
Havde det ikke været for Barcelona, havde Valencia ubetinget taget prisen som Spaniens største galehus netop nu. Ejer Peter Lim er i gang med at brænde klubben ned til grunden med sine mange mærkværdige beslutninger, der har resulteret i flere spillersalg. Truppen er således stærkt decimeret, og med al den uro der rumsterer, er det svært at se, hvordan Valencia skal kunne blande sig i kampen om de europæiske pladser.

Ind: Jason (Getafe, endt leje)

Ud: Rodrigo (Leeds), Ferran Torres (Manchester City), Francis Coquelin (Villarreal), Dani Parejo (Villarreal), Ezequiel Garay (klubløs)

Osasuna (12-13)
Har haft et fint vindue, hvor de er kommet marginalt styrket ud. Seneste sæson var en klassisk midtersæson for Osasuna, hvor de lagde afstand til bunden, men heller ikke for alvor kæmpede med i den sjove ende af tabellen. Det blev til en 10. plads, og det er måske ikke skudt helt ved siden af, i forhold til hvordan den kommende sæson udarter sig.

Ind: Juan Cruz (Elche), Enric Gallego (Getafe), Lucas Torró (Eintracht Frankfurt), Raúl Navas (Real Sociedad)

Ud: Luis Perea (Leganés), Fran Mérida (Espanyol)

Athletic Club (7-8)
En pokalfinale reddede en skuffende sæson, der ellers blev indledt så fint med en sejr over Barcelona. Athletic bør være et af de hold, der kan kravle længere op i tabellen, men det kræver større stabilitet fra flere af holdets profiler. I skrivende stund har baskerne endnu ikke været aktive på transfermarkedet, men hvis Javi Martínez som ventet præsenteres inden længe, så kan den hjemvendte søn være med til at løfte Athletic op i subtoppen igen, hvor de hører hjemme.

Ind:

Ud: Mikel San José (Klubløs) Beñat Etxebarria (Klubløs)

Levante (8-9)
Der er måske ikke så mange velkendte navne, men Levante er et hold fuld af gode boldspillere og med fine chancer for at slutte højere i tabellen end storebror Valencia. For i Levante er der ro, og med et par interessante køb på Real Madrids reserveholdslager kan de, hvis alt klapper, blive denne sæsons store overraskelse.

Ind: Jorge de Frutos (Real Madrid), Dani Gömez (Real Madrid, Mickaël Malsa (Mirandés), Son (Ponferradina)

Ud: Moses Simon (Nantes), Bruno González (Real Valladolid), Raphael Dwamena (Vejle), Armando Sadiku (BB Erzurumspor)

Valladolid (16-17)
Spillede hele 15 kampe uafgjort i sidste sæson, og de var måske lidt heldige med ikke for alvor at ryge ind i nedrykningskampen. Nu er profilen Mohammed Salisu væk, og det hul kan Javí Sanchez næppe dække. I front skal Schon Weissman gerne give Valladolid en angriber, der også kan score mål, men det ligner umiddelbart en sæson, hvor de kommer til at kæmpe en brav kamp for ikke at blive en del af et stort nedrykningsfelt.

Ind: Schon Weissman (Wolfsberger), Javí Sanchez (Real Madrid), Bruno González (Levante), Luis Pérez (Tenerife), Fabián Orellana (Eibar), Roberto (West Ham)

Ud: Mohammed Salisu (Southampton), Stiven Plaza (Trabzonspor, leje), Hatem Ben Arfa (klubløs), Enes Ünal (Villarreal, endt leje), Sandro Ramirez (Everton, endt leje)

Eibar (17-18)
Proppen der altid flyder. Eibar var mere presset end nogensinde før i seneste sæson, og alligevel klarede de frisag. De har op til denne sæson mistet de to topscorere Fabián Orellana og Charles, og det kræver derfor, at andre spillere træder i karakter. Blandt andre Sergi Enrich, der blot blev noteret for en enkelt sæsonscoring i 19/20 sæsonen, men som tidligere har scoret tocifret for Eibar. Det lyder muligvis som en plade, der er gået i hak, men dette kunne godt ende med at blive sæsonen, hvor Eibar rykker ud af La Liga.

Ind: Damian Kadzior (Dinamo Zagreb), Recio (Leganés, leje)

Ud: Fabián Orellana (Real Valladolid), Charles (Pontevedra), Nano Mesa (Cádiz), Pablo de Blasis (Klubløs), Iván Ramis (Karrierestop), Gonzalo Escalante (Lazio)

Real Betis (10-11)
Manuel Pellegrini skal forsøge at løfte Betis fra en skuffende 15. plads og op i den bedre halvdel. Det kræver dog, at der kommer styr på defensiven, hvor Betis var det hold, der lukkede næstflest mål ind i forrige sæson. Måske er det derfor ikke overraskende, at det netop er til de defensive positioner, at Betis har forstærket sig frem mod den kommende sæson.

Ind: Martín Montoya (Brighton), Caludi Bravo (Manchester City), Victor Ruiz (Besiktas)

Ud: Zouhair Feddal (Sporting), Liberto Beltrán (Albacete), Carles Aleña (Barcelona, endt leje), Alfonso Pedraza (Villarreal, endt leje)

Deportivo Alavés (16-17)
Selvom det blot blev til 34 mål i seneste sæson, så bør der ikke være den store bekymring rent offensivt, da Alavés har holdt på Joselu og Lucas Pérez, ligesom Deyverson igen er tilbage på en lejekontrakt. De seneste par sæsoner har budt på midter/bundplaceringer, og det er også i det lejde, at vi skal forvente at se Alavés i år. Defensiven er ikke til en placering i den bedre halvdel af tabellen, og deres held er nok, at der er mere oplagte nedrykningskandidater blandt denne sæsons hold i La Liga.

Ind: Deyverson (Palmeiras, leje), Rodrigo Battaglia (Sporting), John Guidetti (Hannover, endt leje)

Ud: Ermedon Demirovic (Freiburg), Patrick Twumasi (Hannover), Aleix Vidal (Sevilla, endt leje), Oliver Burke (West Brom, endt leje)

Celta Vigo (13-14)
For andet år i træk endte Celta Vigo i nedrykningssuppedasen, og for andet år i træk var det primært genialiteter fra Iago Aspas, der holdt dem oppe. Kigger vi på truppen, er der så mange dygtige spillere, at Celta snarer burde kæmpe med om de europæiske pladser, men det virker fortsat som om, at klubben ikke har adresseret det åbenlyse problem; defensiven. Så medmindre Aspas offensive lejekammerater møder op til festen, så bliver det til en ny sæson i den nedre halvdel af tabellen.

Ind: Miguel Baeza (Real Madrid), Renato Tapia (Feyenoord), Álvaro Vadillo (Granada), Emre Mor (Olympiakos, endt leje)

Ud: Pione Sisto (FC Midtjylland), Jeison Murillo (Sampdoria, endt leje), Rafinha (Barcelona, endt leje), Fedor Smolov (Lokomotiv Moskva, endt leje), Pape Cheikh (Lyon, endt leje)

SD Huesca (18-19)
Sluttede øverst i den næstbedste række, og de har nogle profiler, der gør, at de kan gøre sig håb om overlevelse, selvom de selvfølgelig kommer til at være en del af bundkampen. 14 tabte kampe i sidste sæson vidner dog også om et hold, der får det rigtig svært, ikke mindst fordi de mangler den helt oplagte målscorer, selvom både Mir og Okazaki kan bidrage med mål.

Ind: Gastón Silva (Independiente), Andrés Fernández (VIllarreal), Kike Hermoso (Ejea)

Ud: Serdar Gürler (Antalyaspor), Dani Escriche (Elche), Jordi Mboula (Monaco, endt leje)

Cadiz (17-18)
Der lader til at være store ambitioner hos oprykkerne, der har forstærket sig med flere velkendte navne, heriblandt danske Jens Jönsson. Cadiz er ganske givet den af de tre oprykkere, der har bedst chance for at overleve i La Liga, men der venter Álvaro Cervera noget af en opgave med at få spillet holdet sammen, inden det for alvor går løs.

Ind: Álvaro Giménez (Birmingham), Choco Lozano (Girona), Iván Alejo (Getafe), Jorge Pombo (Zaragoza), Filip Malbasic (Tenerife), Álvaro Negredo (AL-Nasr), Jens Jönsson (Konyaspor)

Ud: Sergio Sánchez (Klubløs)

Elche (19-20)
De kom kun lige akkurat med i Play-off, men endte med at tage den sidste billet op efter sejr mod Girona. Det er i sig selv lidt af et eventyr, men det eventyr stopper nok også her. Dårligere hold end Elche har før overlevet i La Liga, men for en trup uden navnkundige spillere, og hvor venstrebacken Juan Cruz er skiftet til rivalerne fra Osasuna, er det svært at forestille sig andet, end at det skal ende med en hurtig tilbagevenden til den næstbedste række.

Ind: Dani Escriche (Huesca, leje)

Ud: Juan Cruz (Osasuna), Tekio (Volos NPS), Jonathas (Sharjah FC), Iván Sanchez (Birmingham)


Historie: Sådan gik det i La Liga sidste år

Det var stadig en sæson, der var præget af corona sidste år, og derfor skal vi også tage de ukendte faktorer i mente. I sidste endte blev det også en overraskelse, da Atletico Madrid tog troføet, efter at have ført mange runder. De havde tidligt i sæsonen bygget sig selv et godt forspring til Barcelona og Real Madrid, men som sæsonen skred frem, så det mere og mere ud til at Diego Simeone og Co. skulle smide mesterskabet på gulvet. Til sidst blev slutspurten dog sat ind, og det endte med at Atletico Madrid sluttede med to point ned til kongeklubben Real Madrid.

Mest skuffende var det naturligvis for Barcelona og Real Madrid. En sæson hvor Real Madrid kæmpede meget med skader, og samtidig havde det svært i Champions League, gjorde at de i sidste ende ikke kunne holde niveauet oppe. Det var på trods af at Karim Benzema med hjælp fra Zidane, havde flyttet sit niveau til nye højder og endte med 23 mål og 9 assists. Beklageligt for Real Madrid var deres næstmest scorende spiller, den defensive midtbanespiller Casemiro med 6 mål og det er helt sikkert noget Real Madrid skal have ændret på med deres nye træner Carlo Ancelotti.

Ronald Koeman fik en meget turbulent start på hans tid i Barcelona, og han gamblede da også ved at sende Lionel Messis bedste legekammerat, Luis Suarez, væk fra klubben med det samme. Det bragte ham i unåde hos Messi, der startede sæsonen dårligere end vi længe havde set ham. Som sæsonen skred frem blev Messi dog god igen, og som vi alle ved så følger Messis humør Barcelonas resultater. Det var dog for sent før den lille magiker kom i gang, samtidig med Barcelona ikke helt havde hvad, der skulle til i slutspurten af La Liga.

Sevilla tog den sidste Champions League plads kun to point efter Barcelona, og de var et dejligt friskt pust til topstriden. Det var en usandsynlig god sæson for Sevilla, som de får svært ved at genskabe.

De største tabere blev Huesca, Valladolid og Eibar, der alle må en tur ned i La Liga 2, mens Vallecano, Espanyol og Mallorca tager turen den anden vej.


Primera Division 2021 i TV

TV2 har sikret sig rettighederne til at vise La Liga de næste mange år. Det er fortrinsvis kanalerne TV2 Sport og TV2 Sport X, der bliver taget i brug til formålet.


De 10 seneste vindere i La Liga

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i La Liga de 10 seneste sæsoner.

2020/2021: Atletico Madrid

2019/2020: Real Madrid

2018/2019: Barcelona

2017/2018: Barcelona

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Barcelona

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Atletico Madrid

2012/2013: Barcelona

2011/2012: Real Madrid

Odds på La Liga

*Reklamelink