18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

La Liga odds

Kan Atletico Madrid formå at gøre det to år i streg? Eller stepper Real Madrid og Barcelona for alvor op denne sæson? Vi klæder dig på med La Liga odds og La Liga spiltips, så du kan få det meste ud af kampene fra det spanske. På denne side finder du de bedste La Liga odds og La Liga spiltips.


La Liga odds og spiltips i 2022

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra La Liga. Gå direkte til ekspertens bud herunder.

Aktive spilforslag til La Liga

Klik dig direkte videre til La Liga-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de spanske kampe i vores optakter (se de seneste fra La Liga herunder).


La Liga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i La Liga.


Odds på La Liga 2022

Herunder kan du se udvalgte odds på La Liga. Få et meget større udvalg HER*.


Hvem vinder La Liga?

Herunder kan du se de aktuelle vinderodds i La Liga. Er du enig med bookmakerne?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

VinderSideOdds
Real Madrid
2.10
Barcelona
2.40
Atletico Madrid
7.00
Sevilla
20.0
Villarreal
45.0
Real Sociedad
51.0
Real Betis
101
Athletic Bilbao
151
Celta Vigo
251
Espanyol
251
Getafe
251
Valencia
251
Almeria
501
Osasuna
501
Rayo Vallecano
501
Real Valladolid
501
Elche
751
Cadiz
1001
Girona
1001
Mallorca
1001
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. juli 2022 18:38.


De bedste bookmakere med odds på La Liga

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, der er gode at have ved hånden for dig, der gerne vil spille på La Liga.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*Odds tips til La Liga med Nicolai Lisberg

Primera Division er en af de ligaer, der bliver dækket ekstra godt på SpilXperten. Det betyder, at du med garanti fra spillerunde til spillerunde kan finde spilforslag og odds tips på Primera Divisions-kampe. Disse er leveret af Nicolai Lisberg og vil altid fremgå på Nicolai Lisbergs side, som du kan tilgå ved at klikke på billedet herunder.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg La LigaLa Liga preview

Nicolai Lisberg har lavet en grunding gennemgang af alle holdenes muligheder forud for sæsonstart. Læs analysen:


Barcelona

Messi er væk. Sætningen er svær at forså, også på skrift, og det er efterhånden tydeligt, hvor store økonomiske problemer Barcelona befinder sig i. De har dog alligevel på mange måder haft et succesrigt transfervindue, da de har handlet tidligt og billigt, da de fleste forstærkninger er kommet til på frie transfers. Skeptikere vil hævde, at Garcia ikke styrker forsvaret, og Aguero har omtrent samme alder, som da Suárez blev sendt væk – og derudover er skadet i de førte par måneder – mens det er svært at mene andet, end at Depay styrker offensiven. I skrivende stund er ingen af spillerne dog registreret, og der er rygter om, at Aguero allerede vil væk igen, så det ville være let at konkludere, at det bliver en sæson til glemmebogen, men Barcelona var faktisk det hold, der ramte højest topniveau af alle i sidste sæson, men manglede dog noget stabilitet. De Jong bliver hele tiden bedre, og med Piqué tilbage i omdrejninger så har jeg, måske lidt overraskende med de seneste dage in mente, alligevel Barcelona som snæver favorit til at tage titlen i en La Liga, der generelt er på tilbagetog.

Bud på slutplacering: 1

Transfers:

Ind: Emerson Royal (Betis), Memphis Depay (Lyon), Sergio Aguero (Manchester City) Eric García (Manchester City)

Ud: Lionel Messi (kontraktudløb), Junior Firpo (Leeds), Jean-Clair Todibo (Nice), Carles Aleña (Getafe), Juan Miranda (Betis), Matheus Fernandes (Palmerias), Francisco Trincao (Wolverhampton)Atlético Madrid

Luis Suárez blev David Villa vol. 2, da den tidligere Barcelona-spiller var med til at sikre mesterskabet for første gang siden 2014. Atlético virkede i perioder af sæsonen uovervindelige, men det holdt hård til sidst. Der var momenter af antydninger af, at Joao Felix for alvor ville bryde ud i fuld flor i seneste sæson, og kan han for alvor finde sin plads på dette hold, så giver det Atlético Madrid så meget ekstra, da jeg ikke ser Suárez holde samme snit i denne sæson. Mestrene er måske ligefrem favoritter, da de har holdt truppen intakt modsat Barcelona og Real Madrid og en top 3 placering burde igen være givet for Simeones hold, men kan de levere samme, lange, seje træk som i sidste sæson?

Bud på slutplacering: 2

Transfers:

Ind: Rodrigo de Paul (Udinese), Marcos Paulo (Fluminense), Santiago Aria (Leverkusen, endt leje)

Ud: Nicolás Ibáñez (Pachuca), Vitolo (Getafe), Lucas Toreria (Arsenal, endt leje), Moussa Dembélé (Lyon, endt leje)Real Madrid

Det tog Real Madrid et par år at erstatte Cristiano Ronaldo, så hvor lang tid tager det at erstatte Sergio Ramos? Anføreren er væk, men man kan med rette argumentere for, at det faktisk lykkedes Militao at tage hans plads i foråret, og med tilgangen af Alaba bør det måske ikke få den store betydning, selvom det alligevel er markant, at Real Madrid har skilt sig af med både Ramos og Varane i samme vindue. Væk er også Zidane, og i stedet er igen hentet ind Ancelotti, der skal skabe lidt ro i Kongeklubben. Flere spillere vender tilbage efter endte lejeaftaler, men er det endelig nu, at Ødegaard og Ceballos med flere, får deres gennembrud i Madrid? Det ligner umiddelbart et svækket Real Madrid mandskab, medmindre der kommer yderligere forstærkninger.

Bud på slutplacering: 3

Transfers:

Ind: David Alaba (Bayern München), Gareth Bale, Tottenham, endt leje), TakefusaKubo (Getafe, endt leje), Martin ødegaard (Arsenal, endt leje), Jesus Vallejo (Granada, endt leje), Dani Ceballos (Arsenal, endt leje), Luka Jovic (Frankfurt, endt leje)

Ud: Sergio Ramos (PSG), Brahim Díaz (Milan), Raphaël Varane (Manchester United)Sevilla

Længe var Sevilla en del af mesterskabskampen, og det siger noget om det arbejde, Julen Lopetegui og sportsdirektør Monchi har udført i Sevilla. Mest markante handel er, at Eric Lamela er kommet til klubben, og selvom det var så som så i Tottenham, så ligner det på mange måder en klassisk Sevilla-handel, hvor de henter en spiller, der har været lidt væk fra storformen og så giver ham et par gode år. Bryan Gil er sendt den anden vej, og selvom han er en af Spaniens største talenter, så var han i seneste sæson på leje hos Eibar, så på den måde mister Sevilla ikke noget styrkemæssigt. Skal Sevilla igen slutte helt i toppen, så er det vigtigt at de kan holde på både Carlos og Koundé, der begge har været rygtet på vej videre, men som fortsat er i klubben. Sammen med keeper Bono dannede de en solid defensivakse, der reddede mange point.

Bud på slutplacering: 4

Transfers:

Ind: Marko Dmitrovic (Eibar), Eric Lamela (Tottenham)

Ud: Guilherme Arana (Atlético Mineiro), Franco Vázquez (Parma), Tomas Vaclik (Olympiakos), Aleix Vidal (kontraktudløb), Sergio Escudero (Kontraktudløb), Bryan Gil (Tottenham)Villarreal

Unai Emery gjorde det, han gør bedst, da han i den forgangne sæson førte Villarreal til sejr i Europa League. Dermed blev det en fantastisk afslutning på en ellers meget svingende sæson. hvor højdepunkter blev fulgt af lavpunkter, og hvor man aldrig vidste, hvor man havde Villarreal, udover at de spillede uhyggeligt mange kampe uafgjort. Det er begrænset, hvad der er kommet til, men truppen bør også være god nok til, at den igen kan kæmpe med om Europa League placeringerne, selvom det bliver spændende at se, hvordan de balancerer Champions League og La Liga.

Bud på slutplacering: 5

Transfers:

Ind: Justin Foyth (Tottenham), Boulaye Dia (Reims), Manu Morlanes (Almería), Aïssa Mandi (Betis)

Ud: Ramiro Funes Mori (Al-Nasr Riad), Mario González (Braga), Enric Franquesa (Levante), Miguelón (Espanyol), Jaume Costa (Mallorca), Carlos Bacca (Granada)Athletic Club

”Marcelino kan føre dette hold til storhed, men det tager tid.” Nogenlunde sådan lød ordene herfra, da han blev præsenteret omkring vinterpausen, og han førte da også holdet til tre finaler, hvor begge Copa Del Rey finaler dog blev tabt. Athletics filosofi med kun at benytte baskiske spillere gør, at truppen blot har fået et par ungdomsspillere til som nye forstærkninger, men det bør ikke skabe bekymring. Unai Simon havde et lidt specielt EM, hvor han var både skurk og helt, men han er en fin keeper  og med Iñigo Martínez og Álvarez foran ham er det defensive fundament, som ofte kendetegner Marcelinos hold, på plads. Athletic ligner dette års højdespringer i La Liga.

Bud på slutplacering: 6

Transfers:

Ind: Álex Petxa (Real Sociedad)

Ud: Imanol García de Albéniz (Mirandés, leje), Iñigo Vicente (Mirandés, leje), Iago Herrerín (kontraktudløb), Ibai Gómez (Kontraktudløb)Real Sociedad

En femteplads og en pokaltriumf efter finalesejr mod rivalerne fra Athletic. Siden de gyldne Nihat og Kovacecic dage har Sociedad ikke haft en bedre sæson. Indtil videre har det været et roligt transfervindue, hvor største nyhed er, at de forlængede med Alexander Isak, der viste sig flot frem i sidste sæson og også leverede gode præstationer under EM, selvom han ikke kom på tavlen. Offensiven er det store trumfkort for Sociedad der har noget af et startprogram med Barcelona og Sevillas i de første fem runder. Defensiven er hverken den bedste eller bredeste, og med kampe i Europa League kan det sagtens ende med at koste lidt i den hjemlige turnering.

Bud på slutplacering: 7

Transfers:

Ind: Matthew Ryan (Brighton), Diego Rico (Bournemouth), Wilian José (Wolves, endt leje)

Ud: Miguel Ángel Moyá (Kontraktudløb)Celta

Der skete for alvor noget med Celta Vigo, da Eduardo Coudet overtog holdet i november sidste år. Nu får han så en hel sæson til at vise sit værd, og det alene gør, at vi skal holde et vågent øje med Celta Vigo i denne sæson. Iago Aspas er efterhånden blevet 34 år, men han virker ikke for alvor til at være blevet tynget af alderen. Cervi og Galan styrker venstresiden, og det er et Celta-hold som virker mere komplet, end da sidste sæson begyndte, og går alt godt, så blander de sig i kampen om de europæiske pladser.

Bud på slutplacering: 8

Transfers:

Ind: Franco Cervi (Benfica), Matías Dituro (CDUC, leje), Javi Galan (Huesca)

Ud: Álvaro Vadillo (Espanyol), Juan Hernández (Alcorcón), David Juncà (Girona), Jozabed Sánchez (Malaga), David Costas (Oviedo), Sergio Álvarez (Karrierestop), Facundo Ferreyra (Kontraktudløb), Aarón Martín (endt leje, Mainz), Jesion Murillo (endt leje, Sampdoria)Real Betis

En målscore på 50-50 fortæller en del om Betis’ sidste sæson. I begyndelsen sejlede det gevaldigt i defensiven, men det fik Pellegrinis tropper faktisk fint styr på i løbet af vinteren og foråret, og det var helt fortjent, at de kunne sikre sig Europa League pladsen. Tabet af Emerson giver lidt udforinger på højre backen, selvom Sabaly fra Bordeaux ligner en fornuftig afløser. Betis har gjort det godt ved at hente Miranda, der var på leje i seneste sæson, fast til, ligesom Rui Silva nu skal tage kampen op mod en aldrende Claudio Bravo i buret. Joaquin render naturligvis stadig rundt i den grøn-hvide trøje, og med Canales som dirigent på midten er der kvalitet på holdet, der dog bliver testet med de europæiske kampe.

Bud på slutplacering: 9

Transfers:

Ind: Juan Miranda (Barcelona), Rui Silva (Granada), Youssouf Sabaly (Bordeaux)

Ud: Emerson Royal (Barcelona), Äissa Mandi (Villarreal)Osasuna

Det er meget stærkt, at Osasuna har kunne holde på profilerne og samtidig forstærke truppen med et par indkøb i nedrykkede Eibar, ligesom lejeaftalen med Budimir blev gjort permanent. En 11. plads i seneste sæson med god afstand til bunden var en succes, men der sidder en følelse af, at Osasuna faktisk har mere at byde ind med. De har ikke de helt store individualister, men der er ikke rigtig nogen svage punkter, og bliver de lidt mere stabile, så blandet de sig måske endda i kampen om Conference League pladsen, selvom meget så skal gå deres vej.

Bud på slutplacering: 10

Transfers:

Ind: Ante Budimir (Mallorca), Jonás Ramalho (Girona), José Angel (Eibar), Kike García (Eibar), Jesús Areso (Athletic Club)

Ud: Rubén Martínez (AEK Larnaka), Brandon Thomas (Malaga), Adrián López (Komtraktudløb), Facundo Roncaglia (kontraktudløb), Jony (Lazio, endt leje)Granada

I to år har Granada været humlebien, der ikke kunne flyve, men som bare steg højere og højere til vejrs. At de med så mange skader kunne slutte i den bedste halvdel, og endda opnå succes i Europa med en sejr over Napoli var ganske enkelt utroligt. Granadas styrke har været, at de har fået meget ud af deres lejeaftaler og ældre profilerede spillere, og nu forsøger de så at erstatte Soldado med Bacca, der skal kæmpe med Suárez om pladsen i front. Hvad Robert Moreno leverede i sidste sæson var næsten naturstridgigt, men kan de få en mindre skadesramt sæson denne gang, er der ikke grund til at tro, at de ikke igen kan få en sæson i sikker afstand fra stregen. Særligt offensiven med Suárez og Machis holder fint niveau.

Bud på slutplacering: 11

Transfers:

Ind: Carlos Bacca (Villarreal), Monchu (Barcelona), Luis Abraham (Velez)

Ud: Roberto Soldado (Levante), Rui Silva (Betis), Fede Vico (Kontraktudløb), Kenedy (Chelsea, endt leje), Jesus Vallejo (Real Madrid, endt leje), Yanhel Herrera (Manchester City, endt leje)Levante

Den artige overraskelse i midter/bundfeltet, som gerne forsøger med offensiv fodbold. Det koster en gang i mellem nogle point på grund af for let indkasserede mål, men rammer Levante formen, er de et hold til den bedre halvdel. Martí og Morales er en stærkt undervurderet angrebsduo,  men spørgsmålet er igen, hvor godt de kan gøre det defensivt. Klapper alt, så kan Levante blive denne sæsons overraskelse, selvom det nok ender med en lidt lunken midterplacering.

Bud på slutplacering: 12

Transfers:

Ind: Enric Franquesa (Villarreal), Roberto Soldado (Granada), Roger Brugué (Gimnàstic)

Ud: Cheick Doukouré (Leganés), Rubén Rochina (kontraktudløb), Toño García (Kontraktudløb)Getafe

Efter et par sæsoner med stor optur var det lige ved at gå galt for Getafe i seneste sæson, da de forsøgte at tillægge sig en mere kontrollerende spillestil. Den ellers så populære Bordalás er fortid, og i stedet er Míchel vendt tilbage til klubben, som han også stod i spidsen for fra 2009-2011. Det er sådan set også det mest opsigtsvækkende for Getafe, der har brugt midlerne til at købe Aleña fri af Barcelona efter han var på leje i klubben i sidste sæson. Sammen med Vitolo, Ünal og Sandro Ramírez, så danner han faktiske en halvpotent offensiv, der kan være Getafes vej op i tabellen.

Bud på slutplacering: 13

Transfers:

Ind: Carles Aleña (Barcelona) Stefan Mitrovic (Strassburg), Darío Poveda (Atlético Maddrid), Sandro Ramirez (Huesca), Vitolo (Atlético Madrid, leje)

Ud: Francisco Portillo (Almería), Ángel Rodríguez (Mallorca), Xabi Etxeita (Eibar)Valencia

Det blev præcis så kaotisk, som man kunne have forestillet sig forud sæsonen. Brandudsalget gav en svingende sæson, hvor Valencia på et tidspunkt lignede et hold i nedrykningsfare. Det kan de så i stedet komme i denne sæson, for det er svært at se, at de står til at komme styrket ud af transfervinduet, og så længe Lim-familien leger roulette med klubben, bliver det ikke bedre. Pepe Bordalás er egentlig meget fint castet som ny træner, for det er nogle andre dyder, som Valencia nu skal satse på, men spørgsmålet er, om de har spillerne til netop det? Kan Soler og Guedes eksempelvis levere i en spillestil, hvor der skal arbejdes væsentligt mere defensivt? Daniel Wass vil i den henseende være en god mand at beholde, men danskeren ser ud til at skulle videre denne sommer.

Bud på slutplacering: 14

Transfers:

Ind: Giorgi Mamardashvili (Dinamo Tiflis, leje)), Omar Alderete (Hertha, leje)

Ud: Kevin Gameiro (Strassburg), Javi Jiménez (Albacete) Eliaquim Mangala (Kontraktudløb), Patrick Crutone (Endt leje, Wolverhampton)Espanyol

Efter en sæson i den næstbedste række er Espanyol tilbage efter en overbevisende oprykning. Da de senest rykkede ned, var målscoringen, samt masser af europæiske kampe, det store problem, men Raul de Tomas har igen vist, at der nok skal komme mål fra Espanyol i denne sæson. Barcelona-klubben virker til at have lært af fejlen fra to år siden, hvor de først reagerede på en smal trup i vinterpausen, og det er et par velkendte La Liga navne, som de denne gang har hentet til. De helt store talenter er svære at få øje på, men de virker afklarede med deres spillestil, og jeg tror ikke, at de rykker ned igen.

Bud på slutplacering: 15

Transfers:

Ind: Landry Dimata (Anderlecht), Álvaro Vadillo (Celta Vigo), Miguelón (Villarreal), Sergi Gómez (Sevilla)

Ud: Juan Camilo Becerra (Ponferradina)Alavés

Javi Calleja fik sat en prop i hullet hos Alavés, da han kom til med ni kampe igen. Fire sejre og blot to nederlag giver håb om, at Alavés kan tage den gode form med ind til denne sæson. Florian Lejeune ligner en god forstærkning til defensiven, men det er et hold uden de helt store profiler og som stadig er afhængige, og nok også for afhængige, af, at Joselu for tredje sæson i træk scorer et tocifret antal mål.

Bud på slutplacering: 16

Transfers:

Ind: Toni Moya (Atlético Madrid), Taichi Hara (NK Istra), Iván Martín (Villarreal, leje), Manu García (Sporting Gijón, leje), Florian Lejeune (Newcastle), Mamadou Loum (Porto, leje)

Ud: Ramón Miérez (NK Osijek), Olivier Verdon (Ludogorets), Rafa Navarro (NK Istra), Javi Muñoz (Eibar), Manu García (Kontraktudløb), Jota Paleteiro (Kontraktudløb), Burgui (Kontraktudløb)Mallorca

Ligesom Espanyol er øboerne tilbage efter en enkelt sæson i den næstbedste række. De har hentet et par rutinerede navne til for de penge, de fik for salget af Budimir, og dem har de geninvesteret godt. Både Maffeo, Ndiaye og Costa ligner spillere, der kan gøre en forskel for Mallorca, og så bliver det interessant at se, om det tidligere Barcelona-talent Jordi Mboula endelig kan vise sit værd i La Liga. De virker bedre rustet til La Liga denne gang end for to år siden, men det bliver stadig en sæson, hvor målet må være at sikre overlevelse, og hvor deres held kan være, at både Rayo og Elche på papiret har dårligere erhold end dem.

Bud på slutplacering: 17

Transfers:

Ind: Dominik Greif (Bratislavia), Pablo Maffeo (Stuttgart, leje), Jaume Costa (Villarreal), Ángel Rodríguez (Getafe), Amath Ndiaye (Getafe)

Ud: Ante Budimir (Osasuna), Miquel Parera (Racing Santander), Igor Zlatanovic (Maccabi Netanya), Enzo Lombardo (Huesca), Fran Gámez (Zaragoza)Cádiz

Fire udesejre i træk gav Cádiz en flyvende start, og den nød de godt af gennem det meste af sæsonen, hvor det mest imponerende var, at de aldrig endte i nedrykningsfare. En spillestil med fokus på mange løb, god organisation og hårhed i tacklingerne var nok for oprykkerne. Cádiz har været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor man dog skal være lidt af en fodboldkender for at vide helt præcist, hvad deres mange nyindkøb kommer med. Det ligner en svær sæson to for Cádiz, der næppe kan komme med samme overraskelsesmoment som i seneste sæson, og som meget vel kunne rykke ned, da de ganske enkelt mangler noget kvalitet i truppen.

Bud på slutplacering: 18

Transfers:

Ind: Santiago Arzamendia (Cerro Porteño), Tomás Alarcón (O’Higgins), Jeremías Ledesma (Rosario), Varazdat Haroyan (Astana)

Ud: Jean-Pierre Rhyner (Volos NPS), Dani Sotres (Leonesa), Caye Qunitana (Slask Wroclaw), Sergio González (Tenerife), Augusto Fernández (Karrierestop), José Matos (Burgos)Elche

Sat lidt på spidsen, så reddede Elche sig i seneste sæson, fordi der lige akkurat var tre hold, der var dårligere end dem. Det var i hvert fald ikke mange mindeværdige præstationer, de formåede at give. Måske er det derfor, at de faktisk har været forholdsvist aktive med indkøb af blandt andre Iván Marcone, Lucas Boyé og Enzo Roco. Problemet opstår i defensiven, hvor de har sagt farvel til både Calvo og Barragan, der måske ikke holder det højeste niveau, men som stadig var en vigtig del af Elches hold sidste år.

Bud på slutplacering: 19

Transfers:

Ind: Iván Marcone (Boca Juniors), Lucas Boyé (Torino), Pedro Bigas (Eibar), Enzo Roco (Karagümrük), Kiko Casilla (Leeds, leje)

Ud: Dani Calvo (Oviedo), Ramón Folch (Sabadell), Miguel Cifuentes (Ibiza), Nino (Karrierestop), Antonio Barragán (Kontraktudløb), Victor Rodríguez (Kontraktudløb), Omenuke Mfulu (Las Palmas)Rayo Vallecano

Rayo tog den sidste plads op, mens sommerens EM-slutrunde kørte. En kort ferie og tid til at planlægge den kommende sæson, men Rayo Vallecano har ikke spildt tiden. Bredden i truppen er overraskende god, men der mangler nok lidt kvalitet til at tro på, at de kan holde sig oven vande. I sidste sæson scorede Isi Palazón ni mål, og det var nok til at blive topscorer for klubben, men det siger også noget om, hvad det vil være for en præstation, hvis Rayo formår at klare frisag. Truppen består af spillere fra næstøverste hylde, og det er desværre nok også der, hvor ellers sympatiske Rayo ender efter sæsonen.

Bud på slutplacering: 20

Transfers:

Ind: Fran García (Castilla), Iván Balliu (Almería), Randy Nteka (Fuenlabrada), Pathé Ciss (Fuenlabarada)

Ud: Alberto García (Karrierestop), Leonardo Ulloa (Kontraktudløb), Luis Advíncula (Boca Juniors)Historie: Sådan gik det i La Liga sidste sæson

Real Madrid kørte endnu et mesterskab sikkert i garage, da FC Barcelona var så meget i krise undervejs, at de skilte sig af med Ronald Koeman. Ind kom Xavi, men selv klublegenden kunne ikke skabe spænding om mesterskabet. Han sikrede dog klubben sølv, og mon ikke de vil handle, så de kan byde ærkerivalerne bedre op til dans i den kommende sæson?

Allerede i sæsonens 5. sidste kamp sikrede Real Madrid sig guldet med 4:0 over Espanyol, og så kunne de forberede sig på CL-finalen i stedet. Sidste års mestre Atletico Madrid hapsede 3. pladsen, mens Sevilla FC tog den sidste plads i CL-gruppespillet.

De forsvarende Europa League-vindere fra Villarreal nåede helt til semifinalen i Champions League, men de tabte til Liverpool og skal i næste sæson forsøge sig i Conference League. Den Gule Ubåd får prøvet de forskellige europæiske turneringer.

Den allersidste plads i tabellen endte hos Alaves, der hiver Levante og Granada med sig ned. Almeria og Valladolid tog de direkte oprykningspladser i Segunda Division, mens playoff om den tredje plads stadig er i gang.  


Primera Division 2022 i TV

TV2 har sikret sig rettighederne til at vise La Liga de næste mange år. Det er fortrinsvis kanalerne TV2 Sport og TV2 Sport X, der bliver taget i brug til formålet.


De 10 seneste vindere i La Liga

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i La Liga de 10 seneste sæsoner.

2021/2022: Real Madrid

2020/2021: Atletico Madrid

2019/2020: Real Madrid

2018/2019: Barcelona

2017/2018: Barcelona

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Barcelona

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Atletico Madrid

2012/2013: Barcelona

Læs også: La Liga topscorer