18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien U21 – Danmark U21: Odds og optakt den 23. september 2022

Gustav Isaksen har været varm i EM-kvalen, hvor han indtil videre har nettet fem gange. (Foto: Bildbyrån)
Gustav Isaksen har været varm i EM-kvalen, hvor han indtil videre har nettet fem gange. (Foto: Bildbyrån)

I løbet af den næste uge finder vi ud af om de unge danskere kommer med til EM-slutrunden næste sommer eller ej. Forhindringen er Kroatien, som skal overvindes over to opgør. Der venter en nervepirrende uge for Danmarks U21-mandskab, som på papiret ser virkelig stærkt ud! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien U21 – Danmark U21. Der er kampstart fredag d. 23. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Kroatien U21 – Danmark U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Aldo Drosina Stadium, Pula
Vejret:  18° og let vind


Optakt til Kroatien U21 – Danmark U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er en nervepirrende uge i vente for Danmarks U21-mandskab, som skal forsøge at spille sig med til næste sommers EM-slutrunde i Rumænien og Georgien. Danmark tabte kun en enkelt kamp i gruppespillet, men endte alligevel som 2’er i gruppen med 3 point færre end Belgien og med hele 9 point mere end 3’erne fra Tyrkiet. Dermed venter to playoff-kampe mod Kroatien, som kommer til at afgøre danskernes skæbne.

Dagen efter det går løs mellem de to nationers A-landshold i Nations League, er det U21-mandskabernes tur til at duellere i et skæbnesvanger opgør. I Danmarks gruppe stak Belgien og Danmark helt af for de resterende hold, men i Kroatiens gruppe var det anderledes tæt. Kroaterne endte 2 point efter vores norske naboer, mens der blot var 2 point ned til Finland på 3.pladsen. Kroaterne viste sig som et underholdende bekendtskab undervejs i kvalen, hvor de lavede hele 25 mål i ti kampe. Værternes defensiv er dog til at tale med, noget som både Finland og Norge beviste med 3-2 sejre.

Der bør være muligheder her for et dansk U21-mandskab, som er godt organiseret, og som har nogle åbenlyse kompetencer i omstillingsspillet, hvor blandt andre Isaksen og Daramy kan lave ballade. Ydermere ser midtbanen virkelig stærk ud med Celtics O’Riley, Nordsjællands Bidstrup og Kjærgaard fra Salzburg. Eneste bet i forhold til dette opgør er, at Højlund er med A-landsholdet, mens Mads Hermansen i målet ikke nødvendigvis spiller begge kampe, da han døjer med en lille skade.

Kroatien U21:

  • Ingen kendte fravær

Danmark U21:

  • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Kroatien U21 forventet startopstilling: Kotarski: Colina, Vuskovic, Soldo, Krizmanic; Kacavenda, Fruk, Hodza, Marin; Vidovic; Simic

Danmark U21 forventet startopstilling: Hermansen; Carstensen, Sery, Ross, Frendrup; Bidstrup, O’Riley, Kjærgaard; Isaksen, Tengstedt, Daramy.


Odds på Kroatien U21 – Danmark U21

Kroaterne er favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Der bliver givet og taget i første opgør

Danmark har et virkelig spændende U21-mandskab i disse år. Jesper Sørensen råder over en talentfuld stamme af spillere, som får masser af spilletid både i udlandet og hjemme i den danske Superliga, så forudsætninger for at spille sig til EM er bestemt til stede.

Danskerne er godt organiseret, midtbanen ser virkelig god ud, angrebet har fart, mens defensiven umiddelbart ligner holdets svageste punkt spiller for spiller. Danmark har da også indkasseret mål i fem af de seneste seks kampe, hvorfor der også bør være muligheder for de målfarlige kroatere i dette opgør.

Selvom det er første opgør ud af to, så forestiller jeg mig en åben forestilling med et kroatisk mandskab, som formentlig griber taktstokken, og et dansk mandskab, som vil lure på at stikke kontra-kniven ind. Kroatien er medgørlige, men kan godt bide fra sig offensivt, så anbefalingen lyder på, at begge hold kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,72
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Kroatien U21 – Danmark U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien endte som nummer 2 i EM-kvalifikationsgruppe A med 22 point i ti kampe. Statistikken endte på 7-1-2 og målscoren 25:10.

  • Danmark U21 endte som nummer 2 i EM-kvalifikationsgruppe I med 17 point efter otte runder. Statistikken endte på 5-2-1 og 12:6.

  • Kroaternes topscorer er Roko Simic fra RB Salzburg, han står noteret for syv kasser i kvalen.

  • Danmarks mest scorende spiller i kvalen er Gustav Isaksen, som har fundet netmaskerne fem gange.

  • Seneste indbyrdes U21-opgør mellen Kroatien og Danmark var i 2019, hvor Kroatien vandt 1-0 på hjemmebane.


Expected Goals: Kroatien U21 vs. Danmark U21 – de seneste tre kampe

Kroatien U21ResultatxGDanmark U21ResultatxG
Estland U21 – Kroatien U21 (0-4)0,66 – 3,37Danmark U21 – Tyrkiet U21(3-2) 2,29 – 1,17 
Norge U21 – Kroatien U21 (3-2)2,76 – 1,67Danmark U21 – Skotland U21  (1-1)3,00 – 0,19
Kroatien U21 – Finland U21 (2-3)2,63 – 1,67Danmark U21 – Kasakhstan U21 (3-0)2,48 – 0,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kroatien U21 – Danmark U21?

Kroatien U21 – Danmark U21 spilles fredag den 23. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Kroatien U21 – Danmark U21?

Kroatien U21 – Danmark U21 spilles på Aldo Drosina Stadium i Pula

Skriv første kommentar

Skriv et svar