18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien – Rusland: Odds og optakt den 14. november 2021

Foto: Bildbyrån

Der er Showdown i Split søndag eftermiddag, når Kroatien og Rusland brager sammen i en duel om, hvem der skal have de direkte billetter til VM-slutrunden i Qatar, og hvem der må den tunge vej omkring playoffspillet til marts. Russerne er aktuelt to point foran Kroatien, og dermed kan gæsterne nøjes med uafgjort, men omvendt har Kroatien så fordel af hjemmebane. Det første indbyrdes opgør endte 0:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Rusland. Der er kampstart søndag d. 14. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Kroatien – Rusland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: Stadion Poljud, Split
Vejret: 16° og let vind

Optakt til Kroatien – Rusland: Skader, karantæner og startopstillinger

Kroatiens pinsler og position i baghjul forud for dette opgør stammer helt tilbage fra marts, hvor de blev besejret i deres allerførste opgør i VM-kvalifikationsgruppen via 1:0-nederlag i Slovenien. Siden har de spillet uafgjort i Rusland og hjemme mod Slovakiet, og nu er de altså to point efter russerne forud for gruppefinalen. 

Ved sommerens EM-slutrunde vandt Kroatien blot en af fire kampe, før de måtte rejse hjem med nederlag i ottendedelsfinalerne til Spanien. Men indtrykket fra den fantastiske 5:3-kamp i Parken var nu alligevel overvejende positivt. Og kroaterne har taget det positive indtryk med ind til efterårets kvalifikationskampe, hvor de har hentet fire sejre og den ene uafgjorte mod Slovakiet i oktober, der altså gør, de er to point efter Rusland i stillingen. Mateo Kovacic og Josip Brekalo er foreløbig meldt ude til opgøret, mens spillere som Lovren, Vida og Vlasic står på spring til startopstillingen, men den overbevisende 7:1-sejr på Malta i torsdags kan snildt betyde genvalg til hele startopstillingen. 

Det samme kan russerne sådan set også godt lure på. Selv om der kun stod 1:0 på tavlen 10 minutter ind i anden halvleg, endte det alligevel med et torsdags-tennis-æg til Cypern, og så var der rigeligt plads til at spare profiler, så træner Karpin kan også sagtens forsvare at lade de samme 11 starte til dette opgør. 

Rusland har spillet en solid kvalifikation med det uafgjorte resultat mod Kroatien som ét af bare to pointtab, hvor det andet var 2:1-nederlag i Trnava til Slovakiet. Alligevel står de altså med overhånden her og kan, hvis de tør, forsøge at forsvare det ene point hjem i gryden i Split. I fodboldmæssig forstand er det her trods alt to relativt unge nationer, så fraregner vi tiden som Sovjetunionen og Jugoslavien, har de blot mødt hinanden i fire betydende kampe forud for denne. Tre gange er det endt 0:0, mens den sidste var VM-kvartfinalen i 2018, hvor de måtte hele vejen til straffespark, før Kroatien sendte værterne ud af slutrunden. Men altså; fire gange uafgjort. Rusland er formentlig friske på endnu en remis.

Gruppe H

  1. Rusland 7-1-1 — 19:5 — 22
  2. Kroatien 6-2-1 — 20:4 — 20
  3. Slovakiet 2-5-2 — 11:10 — 11
  4. Slovenien 3-2-4 — 11:11 — 11
  5. Malta 1-2-6 — 9:24 — 5
  6. Cypern 1-2-6 — 3:19 — 5

Kroatien:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Marco Rog (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Josip Brekalo (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ante Budimir (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Rusland:

  • Ingen kendte fravær

Kroatien forventet startopstilling: Grbic; Stanisic, Lovren, Gvardiol, Barisic; Modric, Brozovic; Perisic, Pasalic, Ivanusec; Kramaric.

Rusland forventet startopstilling: Safonov; Sutormin, Diveyev, Dzhikiya, Kudryashov; Erokhin, Barinov, Golovin; Miranchuk, Smolov, Mostovoy.


Odds på Kroatien – Rusland

Ifølge kampens odds er de kroatiske værter forholdsvist klare favoritter.

Odds-forslag: Det kan blive intenst, sitrende og målfattigt

Fire indbyrdes betydende kampe. To gange i EM-kvalifikationen 2006-2007. VM-ottendedelsfinalen 2018. Og så igen i september 2021. Tre gange er det endt 0:0. Den fjerde kamp endte i ordinær tid med 1:1. Det er ikke just, fordi de brager mål ind hos hinanden. Men nu har de lige scoret henholdsvis syv og seks mål i seneste kamp?

Jo, mod Cypern og Malta. Fjerner vi de mål, de hver især har scoret mod de to lilleputter, står vi tilbage med fem kampe. To mod Slovenien og Slovakiet og det første indbyrdes møde. I de fem kampe har begge mandskaber i alt noteret sig for seks scoringer. Altså 1,20 mål i snit. Det er jo ikke farligt meget. 

Der er til gengæld rigtig farligt meget på spil. Der er kæmpe forskel på at lukke butikken, sende kamptøjet til rens og ønske god jul med visheden om, at VM-billetterne er sikret og så på at måtte overvintre med tanken om, at der venter et par nervepirrende kampe i marts med risiko for at gå glip af den næste VM-slutrunde. Derfor hælder anbefalingen til endnu et målfattigt opgør mellem de to mandskaber, og buddet bliver, at der højest falder to scoringer. For femte gang på stribe mellem de to mandskaber i kampe med noget på spil. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Kroatien – Rusland: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien er nummer 2 i VM-kvalens gruppe H med 20 point efter 9 runder.

  • Kroatiens statistik er 6-2-1 og 20:4.

  • Rusland topper gruppen med 22 point for deres 9 kampe.

  • De russiske tal er 7-1-1, mens deres måltal siger 19:5.

  • 3 spillere har hver scoret 3 mål, og dermed er de foreløbig Kroatiens delte topscorere. Det er Luka Modric, Mario Pasalic og Ivan Perisic.

  • Ruslands topscorerposition deles af Artem Dzyuba og Aleksandr Erokhin, som hver står for 3 scoringer. 


Expected Goals: Kroatien vs. Rusland de seneste tre kampe:

KroatienResultatxGRuslandResultatxG
Malta – Kroatien (1-7) 0,29 – 3,31Rusland – Cypern (6-0) 4,47 – 0,45 
Kroatien – Slovakiet (2-2)2,46 – 0,67Slovenien – Rusland (1-2)1,29 – 1,31 
Cypern – Kroatien (0-3)0,24 – 3,89 Rusland – Slovakiet (1-0)0,21 – 1,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar