18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kosovo – Sverige: Odds og optakt den 28. marts 2021

Det blev til 3 vigtige point for svenskerne i torsdags, da de tog imod Georgien i den første gruppekamp. Nu står den så på en tur til Kosovo, men med det svingende spil de viste i torsdags, er intet givet på forhånd. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kosovo – Sverige. Der er kampstart søndag d. 28. marts 2021 kl. 20:45. Du kan se kampen på Canal 9 og på Dplay

Odds på Kosovo – Sverige

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Frankrig som favoritter.

Kosovo – Sverige: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tamás Bognar
Stadion: Fadil Vokrri Stadium, Pristina
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Kosovo – Sverige: Skader, karantæner og startopstillinger

Sverige kom sikkert fra land i denne VM-kvalifikationsgruppe med deres sejr hjemme på Friends Arena imod Georgien. De 3 point var nok til at bringe svenskerne alene på 1.pladsen, efter Spaniens overraskende X imod Grækenland, og en bedre start kunne de vist ikke have bedt om i Stockholm!

Det var ikke en fremragende præstation de leverede imod Georgien, det blev en meget mere jævnbyrdig affære end man kunne have troede på forhånd, og i starten af 2.halvleg sad man med følelsen af at svenskerne ikke havde helt styr på kampen. Georgierne blev dog aldrig for alvor farlige, og svenskerne kan være fint tilfredse med de 3 point. Kampen i torsdags var også første landskamp for Zlatan i omkring fire år, og han var selvfølgelig kampafgørende med assist til det svenske mål.

Kosovo sad over i første runde, de tankede i stedet selvtillid med en 4-0 sejr over Litauen, og den lille nation vil håbe på at give Sverige kamp til stregen søndag. Den lille nation har i hvert fald haft for vane at spille op med de fleste hold inden for de sidste par år. I de seneste ti kampe er det kun én gang blevet til et nederlag på mere end et mål, og svenskerne skal være helt oppe på dupperne for at få 3 point med hjem her.

Kosovo:

Sverige:

Kosovo forventet startopstilling: Ujkani; Aliti, Hadergjonaj, Vojvoda, Dresevic, Berisha, Kryeziu, Zeneli, Celina, Rashica, Muriqi.

Sverige forventet startopstilling: Nordfeldt; Lustig, Lindelof, Helander, Augustinsson; Kulusevski, Olsson, Svanberg, Claesson; Isak, Ibrahimovic.

Odds-forslag: Individualisterne trækker det længste strå i tæt affære

Svenskerne indtager 1.pladsen i gruppen efter første runde, men deres præstation imod Georgien var egentlig ikke specielt opløftende. På trods af Zlatans comeback, så var det ikke det store de fik udrettet offensivt, og det kan måske også blive et problem i Kosovo søndag.

Det er helt tydeligt at svenskerne har mere kvalitet end Kosovo, og især nu med Zlatan tilbage på holdkortet, som sørger for den individuelle kvalitet de har manglet lidt i løbet af de sidste par år. Med Spaniens pointtab i første kamp, står Sverige med bedre kort på hånden end forventet, og der skal bare 3 point på kontoen i kampe som denne, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille sig til VM. Som vi kender det fra vores eget landshold, så er den svenske organisation god bagtil, selvom det ikke er på den del af banen hvor de har de største profiler. Det er offensivt at de har spillere med international klasse i Zlatan, Kulusevski, Forsberg og Isak. Vi forestiller os at vi får et scenarie der ligner Sveriges første kamp, en masse boldbesiddelse imod et hold med et defensivt udgangspunkt, og så er det spørgsmålet om de kan få lirket deres forsvar op. Med de profiler som Sverige kan diske op med offensivt, så tror vi at de finder vej til en snæver sejr i Kosovo.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>

Kosovo – Sverige: Statistik, topscorer og H2H

  • Kosovo var oversidder i første runde af VM-kvalen, i stedet stod den på venskabskamp imod Litauen, og der blev tanket selvtillid med en 4-0 sejr.

  • Sverige kom solidt fra land i denne gruppe, det var ikke en imponerende indsats, men de skaffede 3 point med deres 1-0 sejr hjemme over Georgien.

  • Af et land på Kosovos størrelse, så har de alligevel et par fine navne i offensiven. Den store Lazio angriber, Muriqi, kom på tavlen senest og han ligner det mest oplagte bud på en målscorer for hjemmeholdet.

  • Zlatan er tilbage! Den store svensker gjorde comeback efter fire år uden landsholdsfodbold, han stod for oplægget til det ene mål imod Georgien, og han vil helt sikkert være motiveret til at banke mål i kassen på søndag.

  • De to lande har blot et tidligere indbyrdes opgør, det var en venskabskamp i 2020, her blev det 1-0 til Sverige på mål af Brøndby angriberen Simon Hedlund.

Expected Goals: Kosovo vs. Sverige – de seneste tre kampe

KosovoResultatxGSverigeResultatxG
Kosovo – Litauen(4-0)3,38 – 0,11Sverige – Georgien(1-0)1,46 – 0,91
Kosovo – Moldova(1-0)0,80 – 1,93Frankrig – Sverige(4-2)1,73 – 0,93
Slovenien – Kosovo(2-1)3,99 – 0,29Sverige – Kroatien(2-1)1,35 – 0,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar