18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 11. december 2021

Billedet snyder en anelse, for Allan Sousa og Vejle Boldklub er på vej op og ikke på vej ned, som det kan se ud til her. (Foto: Bildbyrån)

Der er sådan set ikke særlig meget spænding om det samlede udfald, når Kolding IF og Vejle Boldklub spiller anden omgang af deres pokalkvartfinale. Vejlenserne vandt første opgør 5:1, så der er vel ikke meget andet end æren i trekantsområdet at spille for. Men formentlig har Vejle Boldklub fået smag for sejre og vil jagte en mere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kolding IF – Vejle Boldklub. Der er kampstart lørdag d. 11. december 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Kolding IF – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Peter Kjærsgaard
Stadion: Autocentralen Park, Kolding
Vejret: 3° og svag vind

Optakt til Kolding IF – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

En kvartfinale i sæsonens DBU Pokal er de vist nødt til at stille sig tilfreds med hos Kolding IF, og som 2. divisionsklub er det da også ganske imponerende. De har til gengæld været alt andet end imponerende i ligaen i efteråret, hvor de trods status af nedrykker fra sidste sæsons NordicBet Liga er gået fra skuffelse til skuffelse, før end de sluttede af med henholdsvis uafgjort og sejr mod rækkens nummer to, Hillerød Fodbold, og et, Næstved IF. 

Alligevel overvintrer de på en 10. plads, men det er dog ikke værre, end at der kun er fire point op til oprykningsspillet. Det kan de nå endnu. Det eneste de formentlig kan nå i denne duel er at redde en anelse af det skind, der måtte være tilbage på næserne efter 5:1-øretæven i første møde. Og de var noget bedre med i kampen end cifrene antyder, så de kan godt tillade sig at komme med fuld skrue og forsøge at rejse sig med en sejr her. 

Kigger vi isoleret på positionen, er Vejle Boldklub endnu værre stillet end lørdagens modstander, for Vejle Boldklub er nummer sjok, sidst, jumbo i Superligaen, men der har været først lidt langsomme og ufrugtbare men siden store og profitable fremskridt med træner Peter Sørensen i front. De seneste syv kampe – både pokal og liga – er vejlenserne på fire sejre og en enkelt uafgjort, og de har nu kontakt med Sønderjyske og acceptable syv point op til redning. Der er trods alt 15 kampe tilbage af Superligasæsonen, og de mangler to møder med de nærmeste rivaler i nedrykningsspillet. 

Og de kan formentlig godt gå på julepause, mens de glæder sig over, at de er videre i DBU Pokalen, og hvis lodtrækningen mager sig, kan de endda få en overkommelig modstander i semifinalerne, og så kan der pludselig vente en pokalfinale for første gang siden 1981 som trøstepræmie i en lidt træls sæson, og måske får de ligefrem følelse af medvind og overskud fra de her kampe. Hvis altså de kommer godt fra dette returopgør, for den kollektive fodboldhukommelse rækker sjældent længere end til seneste skuffelse. 


Kolding IF:

  • Ingen kendte fravær


Vejle Boldklub:

  • Alexander Brunst (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Viljornur Davidsen (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Arbnor Mucolli (Kant, Fast) – Tvivlsom

Kolding IF forventet startopstilling: Petersen; Trier, Zimling, Rask; Hansen, Sommer, Sommer, Wilkins; Vestergaard, Mikkelsen, Ngongo.

Vejle Boldklub forventet startopstilling:  Grytebust; Gundelund, Opoku, Kollinger, Silva; Drammeh, Ezatolahi; Engel, Sousa, Emmanouilidis; Ponce.


Odds på Kolding IF – Vejle Boldklub

På trods af eller måske på grund af den flotte sejr i den første kamp er gæsterne fra Vejle Boldklub også favoritter denne gang hos bookmakerne. 


Odds-forslag: Slip tøjlerne og giv den gas, tak

På forhånd var det tvivlsomt, hvor mange ben Kolding IF kunne få til jorden i denne duel, men – og det kan lyde utroligt – de var faktisk ok med i hvert fald i første halvdel af første halvleg, hvor de havde flere store muligheder, og resten af kampen sad Vejle Boldklub nok på mere af spillet, men nederlaget blev en del større, end koldingenserne havde fortjent. Derfor vil de helt sikkert give alt for at bevise, at de ikke er så meget ringere end lokalrivalerne, og det kan give en ganske åben kamp, hvor der bliver spillet meget frit. 

Det gælder også hos Vejle Boldklub, der vel nærmest kan siges at være inde i en god periode – ja så meget det næsten er ærgerligt, julepausen kommer nu – og de vil også forsøge at bygge på, og de er noteret med forlængelse i seneste pokalrunde mod AC Horsens for 17 scoringer i de seneste syv kampe. Eneste nullert var i Parken mod FC København, så der er tydelige tegn på fremgang, og det er der ingen grund til at putte i en pose og pakke væk med en decideret defensiv og dræbende kedsommelig indsats. Anbefalingen forventer en duel, hvor begge mandskaber vil have fokus på at skabe chancer og afslutninger, så buddet her er, at der falder mindst et mål til hvert hold. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,63
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Kolding IF – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • Kolding IF er nummer 10 i 2. division ved vinterpausen med 17 point efter 17 runder.

  • Kolding IFs statistik i 2. division er 4-5-8 og scoren 16:18. 

  • Vejle Boldklub er nummer 12 i Superligaen med 9 point efter 17 kampe.

  • Tallene for Vejle Boldklub lyder på 2-3-12,, og deres måldifference beløber sig til 16:41. 

  • To spillere hos Kolding IF er noteret for hver 3 scoringer i løbet af efteråret, og det drejer sig om Niels Letort og Christian Kudsk. 

  • Hos Vejle Boldklub deler fire spillere topscorertitlen med hver 2 scoringer. Lucas Engel, Wahid Faghir, Luka Djordjevic og Dimitrios Emmanouilidis kan holde jul som klubbens delte topscorere.


Expected Goals: Kolding IF vs. Vejle Boldklub de seneste tre kampe:

Kolding IFResultatxGVejle BoldklubResultatxG
Vejle Boldklub – Kolding IF (5-1)2,66 – 1,67Vejle Boldklub – Kolding IF (5-1)2,66 – 1,67
Hillerød Boldklub – Kolding IF (0-0) 1,00 – 0,23 Vejle Boldklub – FC Midtjylland (1-1) 0,88 – 1,40
Kolding IF – Næstved IF(5-0) 1,86 – 0,67 Randers FC – Vejle Boldklub (4-1) 2,03 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kolding IF – Vejle Boldklub?

Kolding IF – Vejle Boldklub spilles lørdag den 11. december 18:00.

Hvor spilles Kolding IF – Vejle Boldklub?

Kolding IF – Vejle Boldklub spilles på Autocentralen Park i Kolding i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar