18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kolding IF – Skive IK: Odds og optakt den 27.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er dømt drama torsdag aften i Kolding! Det er sidste spillerunde i den danske 1.division, som løber over stablen, og vi mangler stadig at finde ud af, hvilke to hold, som tager billetten ned i 2.divison. Både Kolding og Skive ligger under stregen inden kampen i morgen, men begge hold kan nå at bytte plads med Vendsyssel over stregen. Bliver det Kolding, Skive eller Vendsyssel, som sikrer endnu en sæson i den næstbedste danske række? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kolding IF – Skive IK. Der er kampstart torsdag d. 27. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL
Kolding IF – Skive IK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Autocentralen Park, Kolding
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:02.


Optakt til Kolding IF – Skive IK: Skader, karantæner og startopstillinger

Mens oprykkerne til Superligaen er fundet, så er sagen en helt anden i bunden af 1.division, hvor vi stadig mangler at finde de to nedrykkere til 2.division. To af de mulige nedrykkere mødes i Kolding torsdag aften, når Kolding IF og Skive IK skal kæmpe om, at overhale Vendsyssel, som før sidste spillerunde indtager positionen lige over stregen. Kolding IF er á point med Vendsyssel over stregen, men pga. en dårligere målscore ligger de før sidste spillerunde på en af de to nedrykningspladser. Skive er 1 point bag både Kolding IF og Vensyssel, så de skal vinde kampen og samtidig håbe på, at Vendsyssel ikke får fuldt udbytte af deres kamp imod Fremad Amager.

Værterne har været fint kørende i 1.divsions nedrykningsspil, hvor de blot har tabt to ud af de ni spillede kampe. Senest sikrede de sig en uhyre vigtig sejr imod Fremad Amager på en sent mål af Adam Jacobsen. Det fine forår kan ende med ikke at være nok for Kolding, fordi Vendsyssel før sidste spillerunde har scoret to mål mere end Kolding. Med en sejr til Vendsyssel imod et sløjt Fremad Amager torsdag, så er en sejr ikke nok for Kolding, der skal faktisk en halvstor sejr til for at de overhaler Vendsyssel indenom.

Mens Kolding IF havde marginalerne på deres side i seneste spillerunde, med et mål kort før tid, så var historien en anden for Skive. I hjemmekampen imod Hvidovre lå Skive ellers lunt i svinget til at tage alle 3 point, og dermed bringe sig over nedrykningsstregen, men et Hvidovre mål i dommerens tillægstid, gør at de nu indtager den absolutte bundposition i 1.division. Skive har ellers også haft et godkendt forår, men det ser ud til, at det ikke er nok til at redde skindet, medmindre de vinder her og Vendsyssel ikke snupper 3 point imod Fremad Amager. Det bliver et rent gys!

Kolding IF:

Skive IK:

Kolding IF forventet startopstilling: Ibsen; Eriksen, Torp, Trier; Vestergaard, Fazlagic, Hansen, Sommer, Letort,; Jacobsen, Drost

Skive IK forventet startopstilling: Bobjerg; Kjeldsen, Lassen, Fisker, Andersen; Denius, Søgaard, Dohn; Santos, Mortensen, Bjerregaard.

Odds på Kolding IF – Skive IK

Kolding IF er bookmakernes favorit i dette opgør fra den danske 1.division.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Nervøs start giver målfattig 1.halvleg

Hvem tager billetten ned i 2.division? Som det ser ud før sidste spillerunde, så sidder både Kolding og Skive i den uheldige situation, men intet er som sagt afgjort endnu. Meget afhænger af Vendsyssels kamp imod Fremad Amager, for hvis de kommer godt fra land i deres kamp, så kan Skive skyde en hvid pil efter overlevelse, mens det vil tvinge Kolding op ad banen for at hente 3 point plus de fornødne mål til at overhale Vendsyssel på målscore.

Det er to meget jævnbyrdige hold, som duellerer her, og risikoen for en afventende start er bestemt til stede, for ingen af de to er interesseret i at brænde deres bro for tidligt. Kolding og Skive er de to mindst scorende hold i 1.division, derfor ville det være overraskende hvis vi fik et festfyrværkeri i 1.halvleg, hvor begge mandskaber stadig kan have håbet i live. Der er enormt meget på spil i dette opgør, og jeg tror på, at det kan give en nervøs start, hvor begge hold vil være mere bekymrede for at komme bagud, end at søge føringsmålet. Som flere eksperter her på siden har spået, så kan det ende med flere mål i 2.halvleg end i 1.halvleg, for hvis der kommer melding fra Vendsyssel om, at de er kommet foran, så kan opgøret her virkelig åbne op. Den teori læner jeg midt lidt op ad, og går med en 1.halvleg uden mål, fordi det er så vigtigt for både Kolding og Skive, at holde håbet om overlevelse i live.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,45
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Besøg Unibet *


Kolding IF – Skive IK: Statistik, topscorer og H2H

  • Kolding IF indtager pladsen lige under nedrykningsstregen á point med Vendsyssel lige over stregen, men med en dårligere målscore.

  • Skive IK er 1.divisions bundprop i skrivende stund, men de har blot et enkelt point op til Kolding og Vendsyssel, så håbet lever!
  • Oliver Drost har haft fint gang i målscoringen i denne sæson, angriberen står noteret for 10 kasser i Nordicbet Ligaen.

  • Hos Skive er det Thomas Santos, der topper den interne topscorerliste. Den dansk/brasilianske kantspillet har lavet 6 mål i sæsonen.

  • Det er Skive, som har overhånden i de indbyrdes opgør. Sæsonens første møde endte med et X, men siden har Skive hentet to sejre af to mulige imod Kolding.


Expected Goals: Kolding IF vs. Skive IK – de seneste tre kampe

Kolding IFResultatxGSkive IKResultatxG
Fremad Amager – Kolding IF(0-1)0,59 – 2,27Skive – Hvidovre(2-2)2,96 – 2,6
Kolding IF – Hobro(0-0)0,45 – 0,73Skive – Fremad Amager(1-0)0,83 – 0,92
Vendsyssel – Kolding IF(3-0)2,8 – 0,44Hobro – Skive(3-0)0,55 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar