18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding – Esbjerg: Odds og optakt den 2. august 2022

En af de mest seværdige kampe i 1.runde af Sydbank Pokalen står mellem Kolding og Esbjerg tirsdag aften. (Foto: Bildbyrån)
En af de mest seværdige kampe i 1.runde af Sydbank Pokalen står mellem Kolding og Esbjerg tirsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Kolding og Esbjerg tager hul på den nye sæson med en pokaldyst, og 1.divisions-nedrykkerne fra Esbjerg har revanche til gode! Det var nemlig Kolding, som efter forlænget spilletid, sendte dem ud af turneringen i sidste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kolding – Esbjerg. Der er kampstart tirsdag d. 2. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Kolding – Esbjerg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Autocentralen Park, Kolding
Vejret: 17°, regn og svag vind

Optakt til Kolding – Esbjerg: Skader, karantæner og startopstillinger

Det gik helt op i hat og briller for Esbjerg i sidste sæson. Den vestjyske traditionsklub havde en helt igennem forfærdelig sæson, som startede ud med tysk kæft, trit og mobning under Hyballa, som hurtigt blev smidt på porten (men måske ikke hurtigt nok). Der var fire trænere igennem Esbjergs trænerkarrusel i løbet af sæsonen, men lige lidt hjalp det. Præstationerne på banen var lige så ringe som præstationerne hos ledelsen, og derfor må ellers stolte Esbjerg altså ned at vende i 2.division i denne sæson. Manden, som skal få Esbjerg tilbage i 1.division hedder Lars Vind, og har en lang fortid i klubben. Første runde af sæsonen løber af stablen i weekenden, men allerede tirsdag aften får sydvestjyderne en forsmag på hvad, der venter i den kommende sæson, når Esbjerg drager til Kolding i jagten på avancement i pokalturneringen.

Kolding rykkede ned fra 1. division i 20/21, og måtte i sidste sæson sande, at det ikke er ren barnemad at rykke op igen. På trods af et af de største budgetter i 2.division skuffede Kolding nemlig ganske fælt. Sønderjyderne endte sågar ikke engang i oprykningsspillet, da rækken blev splittet op midtvejs, men måtte i stedet spille sidste del af sæsonen om at undgå endnu en nedrykning. Her kom de dog aldrig for alvor i fare. Forventninger til både Kolding og Esbjerg er rimelig store, så det bliver interessant at se hvor de to hold står her få dage inden første ligakamp.

De to klubber stødte også sammen i sidste sæsons Sydbank Pokalen, hvor stillingen var 1-1 efter 90 minutter. Efter en kasse i den forlængede spilletid var det dog Kolding, som spillede sig videre, og sendte Esbjerg endnu længere ned i dybet.


Kolding:

  • Ingen kendte fravær


Esbjerg:

  • Ingen kendte fravær

Kolding forventet startopstilling: Møller; Tjørnelund, Killerich, Zimling, T. Sommer, Wilkins; Vestergaard, Jespersen, S.Sommer, Kudsk; Ngongo.

Esbjerg forventet startopstilling: Ten Hove; Mortensen, Ouzounidis, Olafsson, Troelsen; Bytyqi, Strunck, Bourhane, Larsen; Jørgensen, Montano


Odds på Kolding – Esbjerg

Bookmakerne tror mest på en sejr til udeholdet.


Odds-forslag: Stille udlæg efter sommerferien

Nordicbet Liga-nedrykkerne fra 20/21 vs. Nordicbet Liga-nedrykkerne fra 21/22. Kolding tager tirsdag aften imod Esbjerg forud for en sæson, hvor begge klubber kommer til at tørne ud i 2.division. Begge klubber skuffede i sidste sæson, hvor Kolding havde det sværere end forventet i den tredjebedste danske fodboldrække, og hvor Esbjerg bare var under al kritik på nærmest samtlige parametre. De to mandskaber krydsede faktisk også klinger i sidste sæsons pokalturneringen, hvor Kolding trak det længste strå i kampens forlængede spilletid.

Selvforståelsen og drømmene er nok til mere end 2.division i begge lejre, og i særdeleshed hos Esbjerg, som burde være helt fremme i det øverste lag. Vestjyderne er selvfølgelig også en af de helt klare favoritter til at sikre oprykning, men der er ingen, som siger, at det bliver nemt. Konkurrencen i 2.division er pænt hård, det måtte Kolding sande i sidste sæson efter deres nedrykning, hvor de endte i den nederste halvdel, og jeg regner heller ikke med at Esbjerg bare brager al modstand af banen til at starte med. Det ligner et jævnbyrdigt matchup tirsdag aften, hvor spillerne formentlig lige skal have gang i stængerne efter sommerpausen, og hvor de indbyrdes relationer nok ikke sidder lige i skabet endnu. De to klubber X’er som de gjorde i sidste sæson, og så må vi se om Kolding igen trækker det længste strå i den forlængede spilletid.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,62
Uafgjort
Gå til bet365 *


Kolding – Esbjerg: Statistik, topscorer og H2H

  • Kolding endte som nummer 8 i 2.division i sidste sæson.

  • Esbjerg endte som nummer 11 i Nordicbet Ligaen og må dermed tage til takke med 2.diviosions-fodbold i denne sæson.

  • Christian Kudsk endte som Kolding-topscorer i sidste sæson med 9 kasser.

  • Elias Sørensen scorede 7 mål i sidste sæson, nok til at gøre ham til Esbjerg-topscorer.

  • Seneste indbyrdes opgør er fra sidste sæsons Sydbank Pokalen, hvor Kolding med en 2-1 sejr sendte Esbjerg ud i 2.runde.


Expected Goals: Kolding vs. Esbjerg de seneste tre kampe:

KoldingResultatxGEsbjergResultatxG
Kolding – Skive(1-0) 0,48 – 0,48Esbjerg – Jammerbugt(2-2) 1,63 – 0,93 
Middelfart – Kolding(3-2) 0,94 – 2,17Hobro – Esbjerg(1-2) 2,78 – 0,48 
Brabrand – Kolding(0-2) 1,67 – 0,62 Esbjerg – Vendsyssel(2-2)1,44 – 2,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kolding – Esbjerg?

Kolding – Esbjerg spilles tirsdag den 2. juli 2022 klokken 19.00

Hvor spilles Kolding – Esbjerg?

Kolding – Esbjerg spilles på Autocentralen Park i Kolding

Skriv et svar