18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kjellerup – FC Midtjylland: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er dømt lokalopgør i pokalturneringens tredje runde, når Danmarksserieklubben Kjellerup får besøg af FC Midtjylland. Kan Kjellerup drille de stærke ulve eller drager FC Midtjylland hjem med sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kjellerup – FC Midtjylland. Der er kampstart onsdag d. 22. september 2021 kl. 16:30. Se kampen på pokalturnering.dk.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Kjellerup – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Bjergets Idrætsanlæg, Kjellerup
Vejret: 19°, lidt sol og let vind

Optakt til Kjellerup – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er noget charmerende over pokalfodbold og særligt når det er to klubber fra samme område, som normalt ikke tørner sammen, støder ind i hinanden – og det er tilfældet onsdag eftermiddag.

Kjellerup har været i divisionerne i løbet af de sidste par år, men er nu en del af Danmarksserien, hvor de ikke formåede at rykke op i sidste sæson. I denne sæson er klubben kommet nogenlunde fra start og indtager en fjerdeplads. I følge klubbens hjemmeside er målet at komme tilbage i divisionerne. Nu får de mulighed for at blive testet på højeste niveau, når det aktuelle førerhold i Superligaen kører en halv time østpå fra Herning til Kjellerup.

FC Midtjylland tog en stor skalp i weekenden mod FCK. Bo Henriksen har tidligere vist, at han ikke er bange for at bringe de unge i spil, da han både i Superligaen, men også i Europa har skiftet spillere fra akademiet på banen. Derfor må man også forvente, at FC Midtjylland skiller med en håndfuld af de unge spillere. Dels for at spare de bærende kræfter og dels for at give chancen til de unge.

Kjellerup:

FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Målmand, Fast) – Skadet
  • Marrony (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Kjellerup forventet startopstilling: Jepsen-Jacob; Dahl, Nielsen, Jørgensen, Nedergaard; Bendz, Kjellerup, Pietras; Ugwoke, Færge, Mathiasen

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Cools, Høegh, Bility; Andersson, Evander, Charles, Dyhr; Lind, Hansen, Simsir


Odds på Kjellerup – FC Midtjylland

Oddsene viser os, bookmakerne har FC Midtjylland som gigantiske favoritter.

Odds-forslag: FC Midtjylland er fire mål bedre end Kjellerup

Kjellerup har alt og vinde i kampen mod FC Midtjylland, men det rækker ikke mod det aktuelle førerhold i Superligaen. FC Midtjylland har mange kampe i øjeblikket og det kan blive Kjellerups held. De bør dog ikke være i stand til at true FC Midtjylland, men snarere begrænse nederlaget.

Mon ikke FC Midtjylland stiller med en lang række reserver, som gerne vil vise sig frem. Alligevel bør FC Midtjylland hæve foden fra speederen en smule, når først de er foran med 3-4 mål, og derfor går vi efter en firemålssejr til ulvene.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,70
FC Midtjylland vinder med præcis 4
Gå til Unibet *


Kjellerup – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Kjellerup har slået Kvik/Aalestrup og Aarhus Fremad ud af pokalturneringen. Begge opgør endte 2-1.

  • Det er FC Midtjyllands første kamp i årets pokalturnering.

  • Kjellerup ligger nummer fire i Danmarksserien Pulje 4.

  • FC Midtjylland er Superligaens førerhold efter weekendens sejr over FCK.

  • Mathias Færge Grønne og Jonathan Filho Lind Rasmussen er Kjellerups topscorere i denne sæson. De har begge scoret to mål i Danmarksserien og ét mål i pokalturneringen.

  • Junior Brumado er FC Midtjyllands topscorer i denne sæson.

  • De to klubber mødte hinanden i pokalturneringen i 2017, hvor FC Midtjylland vandt 3-0.


Expected Goals: Kjellerup vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

KjellerupResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Kjellerup – Fuglebakken(2-0)FCK – FC Midtjylland(0-1) 0,74 – 0,24
AaB – Kjellerup (1-3)FC Midtjylland – Ludogorets(1-1) 1,32 – 0,58 
VRI – Kjellerup(0-3)FC Midtjylland – FC Nordsjælland(2-0) 2,06 – 0,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar