18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

John Barnes om muligt Højbjerg-skifte: Det ville være et skridt op

Den tidligere engelske landsholdsspiller, John Barnes, taler i et ekslusivt interview med SpilXperten om Pierre-Emile Højbjerg og et muligt klubskifte.

Den danske midtbanegeneral kan være på vej tilbage til en af hjerteklubberne – Foto: IMAGO / Petter Arvidson

Med over 200 Premier League-kampe på CV’et, er Pierre-Emile Højbjerg efterhånden en meget rutineret herre. Fire år hos Southampton og to og et halvt år i hovedstaden, kigger den danske midtbanespiller måske mod nye græsgange. En af hans tidligere arbejdsgivere, Bayern München, er efter sigende interesseret i danskeren, og engelske John Barnes mener, at det kunne være et godt skifte for landsholdsspilleren.

“Ja, jeg husker Pierre-Emile Højbjerg spille under Pep Guardiola, som helt ung knægt. Nu er han langt mere erfaren.”

På trods af en flot adresse hos Tottenham, ville det stadig være et skridt i den rigtige retning for danskeren, skulle han ende tilbage i Tyskland.

“Selvfølgelig ville Bayern München være et kæmpe skridt op fra Tottenham, med tanke på at vinde titler og at spille i Champions League. Det ville åbenlyst være en fremragende mulighed for ham, så må han gøre op med sig selv om skiftet er det rigtige for ham.”

Den tidligere Liverpool-midtbane, John Barnes, har ikke været imponeret over Tottenham de seneste sæsoner, og ser kendskabet Højbjerg og Bayern München imellem som en fordel for begge parter.

“Tottenham har været meget ustabile, og på grund af det har han også været det. Men han kender Bayern godt, så jeg tror at det ville være et godt skifte for ham.”

Skriv et svar