18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jesper Christiansen lovpriser vilde Rangers-fans: De går aldrig tidligt hjem

Jesper Christiansen har på tætteste hold oplevet, hvordan det er at spille på Ibrox, som er kendt for sin vilde stemning, og FCK-legenden har store roser til overs for hjemmepublikummet. 

Foto: IMAGO / Dean Pictures

Jesper Christiansen nåede blot at vogte buret fem gange for Rangers, men klubben har allerede sat et dybt aftryk hos den legendariske FCK-målmand, der hylder det hjemmepublikum, som indtager Ibrox og gør det til et sandt fort for klubben. 

“Det er ikke en fanskare, der forlader stadion tidligt”, siger Jesper Christiansen med et grin.

Foto: IMAGO / Andrew Milligan

Gåsehud på Ibrox

“Ibrox er et meget intimt stadion, hvor man får en intens oplevelse. De har et meget levende publikum fra start til slut, som er bag holdet hele vejen .”

“Jeg har jo tidligere sagt, at det er lige før, man ikke behøver at varme op. Det er lige, så hårene rejser sig på armene, og man er bare helt klar til kamp.”

Jesper Christiansen har tidligere optrådt ved utallige lejligheder i Danmarks nationalarena Parken, men Ibrox er altså stadig noget, der også kan imponere den tidligere målmand. 

“Tilskuerpladserne er tæt placeret på banen, så det er meget intenst og intimt, selvom der kan være over 50.000 tilskuere.”

“Det er svært at tale med hinanden inde på banen. Det er helt klart en fordel for Rangers, når de har 12. manden bag sig på hjemmebane.”


Foto: IMAGO / Andrew Milligan

Rangers hører hjemme i det fine selskab

Efter en årrække med problemer i den skotske storklub, er Rangers nu tilbage i en tilstand, hvor de kan konkurrere om det skotske mesterskab, ligesom Glasgow-klubben også er i et europæisk gruppespil i indeværende sæson. 

Det er noget, der glæder Jesper Christiansen, da det er dér, klubben hører hjemme. 

“Det betyder alt at spille europæisk. De ser sig helt klart i selskab med de største, og hvis man ser på, hvor stor klubben er, så er det en klub, der skal ud at spille europæisk hvert år.”

“De har selvfølgelig haft deres op- og nedture gennem årene, så det er rigtig rart at se, at de er med i det selskab igen.”

“Kigger du på klubbens størrelse og fanskare, så er det dér, de hører hjemme, så det er fedt, at de er tilbage.”

Et af de mest berygtede derbies i verden er Old Firm, som er, når slaget skal slås, mellem de to største klubber i Skotland – Celtic og Rangers. 

På mandag kan du læse en skør anekdote om, hvad Rangers havde for vane at gøre inden sådan en kamp, og vi kan allerede afsløre, at det naturligvis har noget med Tina Turner at gøre. 

Anekdoter samt sjov og spas får du masser af i vores watch along, hvor Benjamin Leander har selskab af både Jesper Christiansen og David Boysen, og du har ikke lyst til at gå glip af næste watch along, som bliver et brag af en kamp mellem FC København og Bayern München.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar