18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Spread betting til fredag og weekenden d. 14. – 16. juni 2024

Ønsketænkning? Måske, men… Jeg ser gode chancer for målrige opgør i første grupperunde ved slutrunden i Tyskland (med åbningskampen som nervøs undtagelse). Her er spread bets til fem EM-kampe til fredag og weekenden. Naturligvis inkl Danmarks søndagsdyst mod Slovenien.

IMAGO / Atlantico Press

Tyskland – Skotland d. 14/6 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,9 – 3,1
Sælger 2,9 (dvs gevinst ved max 2 mål, lille tab ved præcis 3 mål)

De tyske favoritter havde problemer mod defensive modstandere i testkampene og kan også få det tungt mod et skotsk hold der sandsynligvis fokuserer på at forstyrre hjemmeholdets rytme med tætte markeringer og mandfolketacklinger. Samt kompakt defensivspil med fem mand i forsvaret plus fire centrale midtbanefolk.

Det skotske pindsvin kan i princippet rulle sig ud i omstillinger, men må undvære idealstarteren på centreforwarden, Dykes, samt to angrebsdygtige højre wingbacks i Hickey og Patterson.

Spil på Tyskland – Skotland*

Ungarn – Schweiz d. 15/6 kl. 15:00

Schweiz for at vinde kampen, spread 41,4 – 45,7
Sælger 41,4 (dvs gevinst hvis Schweiz IKKE vinder)

Ungarn har kun tabt EEN kamp siden 2022 (i alt 16 opgør), og det var et vældigt uheldigt nederlag: 2-1 hos Irland 4. juni. Irlænderne havde få chancer og burde have tabt til de margyarerne der så vandt 3-0 over Israel i sidste testkamp før EM.

Med den dygtige italienske taktiker Marco Rossi ved trænerroret, er Ungarn et solidt mandskab, anført af midtbane-geniet Szoboszlai der med sin teknik, speed og skudstyrke ligner en markant EM-profil. Liverpool-manden gik glip af seneste EM-slutrunde pga en skade (Ungarn fik alligevel uafgjort mod Frankrig og Tyskland), men er fit for fight nu. Og desuden mere moden (23).

Schweiz var uoverbevisende i kvalifikationen hvor Rumænien var for stærk. Det erfarne Alpe-mandskab er ubesejret i seneste fire kampe, men var senest heldigt med 1-1 mod Østrig, og 0-1-sejren i Irland i marts var også ufortjent. Shaqiri & Co er aldrende, og schweierne må sandsynligvis fortsat undvære to spillere der ellers kunne give noget tiltrængt dynamik: angriber Embolo og midtbanemand Zakaria.

Spil på Ungarn – Schweiz*

Slovenien – Danmark d. 16/6 kl. 18:00

Totale mål, spread 2,35 – 2,55
Køber 2,55 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Een svale gør ingen sommer, men hvad med to? Efter et elendigt VM og en tung EM-kvalifikation så det skidt ud for Danmark, og to sløve indsatser i marts hjalp ikke just på humøret. Men så blev det juni, og danskerne tog to naboskalpe via 2-1 over Sverige og 3-1 over Norge. Lækkert!

Christian Eriksen trak sig ud af sin Manchester United-døs og lignede pludselig sig selv, dvs kreativ og målfarlig. Rasmus Højlund kom ikke på scoringslisten i nabo-dysterne, men kæmper bravt og ligner det største danske angrebstalent siden Preben Elkjær. Offensivt ser det faktisk glimrende ud for de Rødhvide, lige pludseligt.

Når danskerforsvaret samtidig virker uorganiseret og åbent, kan det meget vel blive underholdende mod Slovenien der scorede i begge kvalkampe mod Danmark, og som i Benjamin Sesko har et stort angrebstalent. Målmand Oblak er også god, og martssejren på 2-0 over Portugal viser at slovenerne KAN lukke af. Men de indkasserede tre mål ind mod danskerne i kvalen (Højlund scorede i 1-1-udekampen og manglede, lige som Eriksen, i 2-1-hjemmesejren), og det var før Eriksen genfandt sit gamle jeg.

Spil på Slovenien – Danmark*

Serbien – England d. 16/6 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,65 – 2,85
Køber 2,85 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Efter 17 kampe (siden 2022) hvor England kun een gang gik målløs fra banen (mod Brasilien), chokerede The Three Lions med en tandløs indsats i sidste EM-testkamp hvor middelmådige Island vandt 0-1 på Wembley. Men den engelske offensiv stiller nok klart stærkere nu; Bellingham og Saka (sidstnævnte indskifter mod Island) ventes på banen fra start.

Samtidig mangler venstreback Shaw nok stadig, og der er sygdomstvivl om midterforsvarer Stones. Ikke just betryggende for en defensiv der i forvejen må undvære midterforsvarer Maguire og trækkes med en usikker målmand i Pickford.

Det kan medføre en underholdende og målrig affære mod Serbien der har spillet over 2,5 mål i otte ud af seneste 10 kampe. Det serbiske forsvar er tårnhøjt, men temmelig tungt, og fremme lurer klasseangriberne Mitrovic og Vlahovic.

Spil på Serbien – England*

Polen – Nederlandene d. 16/6 kl. 15:00

Totale mål, spread 2,55 – 2,75
Køber 2,75 (dvs gevinst ved mindst 3 mål)

Polen har scoret 10 mål i seneste fire kampe. Gæt hvor mange af målene Robert Lewandowski har nettet? Nul, såmænd. Jep, polakkerne har flere der kan score end den legendariske Bayern- og Barcelona-frontløber. Som i øvrigt stadig er dygtig; den 35-årige blev noteret for 19 La Liga-mål i 23/24, og i Polens sidste testkamp leverede han en assist.

Polen KAN spille dødkedeligt og defensivt – som i playoff-opgøret mod forsigtige Wales i marts – men mod de offensive nederlændinge ligner det en åben og målrig affære.

Nederlændingene må undvære spilfordeler de Jong, men Memphis Depay & Co har scoret ikke færre end 19 mål i seneste fem kampe. Forsvaret styret af Virgil van Dijk har til gengæld kun lukket to mål ind i samme fem opgør, men bortset fra martsdysten mod Tyskland (der vandt 2-1) har det været småt med klasseangribere hos de nederlandske modstandere. Lewandowski & Co ligner en større trussel end som så.

Spil på Polen – Nederlandene*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar