18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Spread betting til midtugen d. 29. februar – 1. marts 2024

Torsdag byder på pokalkampe i Holland, Portugal og Frankrig; fredag er der Serie A og Ligue 1. Glimrende spilobjekter, så lad os gå i krig med noget spread betting som forsmag på weekenden…

IMAGO / Atlantico Press

Feyenoord – Groningen d. 29/2 kl. 20:00

Feyenoord -3 Handicap, spread 8,1 – 9,6
Sælger 8,1 (gevinst hvis Groningen højst taber med 2 mål, lille tab hvis taber med 3)

Feyenoord er storfavorit i denne pokalsemifinale mod en andendivisionsklub, men Groningen har holdt målet rent i seneste fire kampe, inkl i pokalkvartfinalen mod Æresdivisionsholdet Fortuna Sittard, og den nord-nederlandske klub kan meget vel drille, i hvert fald et stykke ad vejen, i Rotterdam. Hvor Groningen i marts sidste år kun tabte 1-0 i en ligakamp, trods 10 mod 11 og en generelt skidt sæson (rykkede ned).

Feyenoord ligger temmelig lunt på Æresdivisionens andenplads og sparer næppe en masse idealstartere før søndagens topkamp mod PSV, men Arne Slots drenge har altså gang i et hårdt program (inkl seneste torsdag i EL mod Roma; et opgør der gik i 120 minutter og betød farvel til turneringen). Denne pokaldyst er Rotterdam-klubbens OTTENDE kamp på blot 25 dage.

Feyenoord må fortsat undvære førstekeeper Bijlow og midterforsvarer Trauner, samt har tvivl om højrekantsmand midtbanemand Nieuwkoop der scorede i kvartfinalen. Groningen fortsat uden venstreback Prins.

Spil på Feyenoord – Groningen*

Le Puy – Rennes d. 29/2 kl. 20:45

Første Le Puy mål, spread 68-71
Sælger 68 (dvs gevinst hvis Le Puy scorer i senest det 68. min)

Fjerdedivisionsklubben Le Puy håber at gentage sidste sæsons favoritdræbende pokal-præstation. Den lille sydfranske by med den berømte katedral (af samme navn), hvorfra religiøse ildsjæle og vandreglade turister kan tage de første skridt på den franske del af pilgrimsruten til Santiago de Compostela, sendte i foråret 2023 Nice afsted med tomme hænder (røg så ud i næste runde). Nu er det kvartfinaletid i 23/24, og en anden Ligue 1-klub kommer på besøg: Formstærke Rennes der i seneste weekend fik 1-1 i Paris mod selveste PSG, og det endda med et halvt b-hold pga EL-træthedsbaseret turnover.

Svært at vide hvordan Rennes stiller op her – med lokalderby mod Lorient på søndag – men bretonerne spiller næppe så defensivt som de gjorde i Paris (om end defmidtbanemand Matusiwa er klar efter karantæne). Rennes’ 1-6-sejr hos tredjedivisionsklubben Sochaux i seneste pokalrunde er nok en bedre rettesnor, rent taktisk. Le Puy har både scoret og indkasseret i seneste tre pokalrunder (dog mod svagere modstandere end Rennes er), så lad os satse på at holdet også kommer på tavlen denne gang.

Spil på Le Puy – Rennes*

Sporting – Benfica d. 29/2 kl. 21:45

Kampen ender uafgjort, spread 23,5 – 29,6
Køber 29,6 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

Danskerdyst i den portugisiske pokalturnering. Sporting – med Morten Hjulmand på midtbanen – er uden nederlag i seneste syv kampe, og på eget græs går den tabsløse stime tilbage til oktober. Benfica – med højreback Alexander Bah – er uden tab i ordinær spilletid siden november: 22 opgør.

De to Lissabon-storklubber er i en indædt topfight i ligaen hvor de er nr 2 og 1 med to point imellem sig, og den indbyrdes ligakamp i april kan meget vel afgøre mesterskabet. Men de er også rivaler i pokalturneringen hvor de i to kampe skal dyste om hvem der går videre til finalen.

Det indledende opgør spilles denne torsdag hos Sporting, og selv om hjemmeholdet naturligvis gerne vil have en sejr før returkampen i startapril, kan det meget vel ende uafgjort. Det vigtigste er ikke at tabe. Sporting mangler stadig næsttopscorer Paulinho, mens Benfica nok stadig må undvære den erfarne venstreback Bernat.

Spil på Sporting – Benfica*

Lazio – Milan d. 1/3 kl. 20:45

Lazio for at vinde kampen, spread 26,3 – 30,5
Sælger 26,3 (dvs gevinst, hvis Lazio IKKE vinder kampen)

Milan skal vinde Europa League for at redde denne sæson, melder den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport. Måske, men en CL-placering skal også sikres i ligaen hvor Milan indtager tredjepladsen med 13 point op til førerholdet, bysbarnet Inter. Der er syv point at give af nedad, men denne Serie A-dyst mod Lazio bør tages alvorligt selv om der er EL-ottendedelsfinale mod Slavia Prag torsdag i næste uge.

Milan ventes at stille klart stærkere mod Lazio end i seneste Serie A-udekamps 4-2-tab hos Monza. Reserveangriber Jovic, der fik lov at starte i dét opgør (og kvitterede med at se rødt i 55.), er i hvert fald ikke med. (Til gengæld er midterforsvarer Tomori klar, og det ellers travle Milan-lazaret er endelig næsten tomt.) Frontløbere fra start ventes i stedet at være Giroud, Leao og Pulisic der alle var bænket mod Monza. De var med i seneste rundes hjemmekamp mod Atalanta hvor Milan uheldigt måtte nøjes med 1-1.

En stærk Milan-opstilling bør gøre det svært for Lazio der tabte seneste hjemmekamp 1-2 mod Bologna. Romerne vandt så i Torino, men det var hamrende heldigt, og senest tabte de fortjent i Firenze. Lazio må stadig undvære forsvarer Patric og midtbanemand Rovella.

Spil på Lazio – Milan*

Monaco – PSG d. 1/3 kl. 21:00

Over 3 mål, spread 50 – 56
Køber 56 (gevinst ved flere end 3 mål; lille tab hvis 3 mål)

PSG har scoret i 21 ud af 23 runder og gør det nok også i denne Ligue 1-topkamp mellem nr 3 og 1. Pariserne blev holdt fra fadet i 97 minutter i seneste runde mod Rennes (1-1 inkl PSG-udligning til allersidst, på tyndt straffe), men Monaco kan næppe mønstre lige så kompakt og velorganiseret en defensiv som bretonerne formåede. Monegaskerne har lukket mål (15 styk) ind i seneste otte runder og er hamrende usikre i forsvaret.

Men samtidig er Ben Yedder & Co altså giftige i front, demonstreret senest i 2-3-sejren i Lens. Se også novembers udekamp mod PSG der vandt 5-2. Monaco har forsvars-jernmand Kehrer (ex-PSG) tilbage fra karantæne, men mangler fortsat backs/wingbacks Caio til venstre og nok også Vanderson til højre PLUS deres primære afløsere, Jakobs og Diatta. Wingback-fraværene svækker ikke kun defensivt, og midtbanen har nyt fravær i målfarlige Zakaria, men der er tvivl om den mere defensive afløser, Camara, og fremme har Ben Yedder og Balogun dygtige kreatører i Golovin og Minamino.

PSG har CL-returkamp hos Real Sociedad på tirsdag, men Mbappé & Co drager nok til Monaco for at revanchere den impotente indsats mod Rennes. PSG stadig uden midterforsvarerne Skriniar og Kimpembé.

Spil på Monaco – PSG*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar