18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Bøye: Spread betting til fredag og weekenden d. 29. – 31. marts 2024

Klubfodbolden ruller igen efter landskampspausen, og vi ruller med. Fem spread betting-tips: La Liga fredag, La Liga og Premier League lørdag, og søndag runder vi af med den franske Ligue 1.

IMAGO / Atlantico Press

Cadiz – Granada d. 29/3 kl. 21:00

Totale mål, spread 2,25 – 2,45
Sælger 2,25 (dvs gevinst ved max 2 mål)

Sydspansk bunddrama. Begge hold har brug for en sejr, men skader i offensiven (og generel impotens) kan gøre det svært at omsætte ønske til konkret handling.

Efter tre nederlag i træk og ni kampe i streg uden sejr, har Granada fyret træner Medina. Den slags kan give et boost, men den nye træner, Sandoval, lyder ikke som een der vil lade sine spillere angribe hovedløst: ”Jeg vil have en meget taktisk præget kamp, ” siger han til marca.com

Desværre for Granada har Sandoval skadestvivl om angriberne Uzuni og Boyé, holdets topscorere. Men Cadiz er også offensivt svækket: Angriber Maxi Gomez er nyt fravær, og selv om kollega Marti er tilbage i træning efter tre måneders skadespause, er han næppe kampklar endnu. Cadiz har andre angribere, men topscorer Ramos er uden mål siden december, og nættopscorer Machis kan have jetlag efter landskampe for Venezuela på den anden side af Atlanten.

Spil på Cadiz – Grenada*

Newcastle – West Ham d. 30/3 kl. 13:30

Newcastle for at vinde kampen, spread 52,1 – 57,4
Sælger 52,1 (dvs gevinst hvis Newcastle IKKE vinder)

To ambitiøse klubber. Saudisk ejede Newcastle har den største pengepung, men det er West Ham der klarer sig bedst i denne sæson. Er nr 7 i Premier League, fire point foran Newcastle på 10.-pladsen.

Siden en elendig periode i februar (tre klare nederlag i træk) er West Ham 2-2-0 i Premier League og har desuden kvalificeret sig til kvartfinalerne i Europa League. Hammers har nyt fravær i defensivmidtbanemand Alvarez, men han kan erstattes med Kalvin Phillips. Desuden skadestvivl om dribledygtige Kudus i offensiven, men i givet fald kan skudstærke Ward-Prowse tage over.

Newcastle har tabt sine seneste to kampe, hos Chelsea samt, i FA Cup, hos Manchester City. På eget græs blev det senest til en 3-0-sejr over Wolverhampton, men Toons er kun 1-2-2 i seneste fem hjemmekampe.

Den saudiske klub på Tyneside har nye fravær i midterforsvarer Botman og midtbanetalent Miley. Ukampdygtige er fortsat kreatør Tonali, angriber Wilson, midtbanemand Joelinton og førstekeeper Pope. Samt sandsynligvis højrebacks Trippier og Livramento.

Spil på Newcastle – West Ham*

Getafe – Sevilla d. 30/3 kl. 14:00

Getafe for at vinde kampen, spread 36 – 40,2
Sælger 36 (dvs gevinst hvis Getafe IKKE vinder kampen)

Et spørgsmål om perspektiv: Sevilla har kun vundet een af seneste fem kampe, men omvendt har den andalusiske klub kun tabt to af seneste syv; et uheldigt 1-0-nederlag hos ligaleder Real Madrid og, lige før landskampsperioden, ligeledes uheldigt 1-2-nederlag hjemme mod Celta.

Getafe? Igen: Perspektiv. Slog ligatreer Girona i seneste runde, men det var første sejr i fem runder og i øvrigt en vældigt heldig gevinst. Girona burde have vundet.

Sevilla tabte 0-3 til Getafe i december, men tog revanche i januar med 1-3-udesejr i Copa del Rey. Den lille Madrid-klub er nr 10 i La Liga hvor Sevilla trods en på papiret klart bedre trup kun er nr 16, men andalusierne bør have gode chancer for at få point i lørdagens møde.

Getafe mangler sin suveræne topscorer Mayoral (ude siden 2/3), mens Sevilla ganske vist må undvære sin hyperrutinerede højreback Navas, men midterforsvarer Badé (makker til en anden superveteran, Sergio Ramos) ventes klar (marca.com) efter at have misset seneste runde.

Spil på Getafe – Sevilla*

Tottenham – Luton d. 30/3 kl. 16:00

Første Spurs mål, spread 29 – 32
Sælger 29 (dvs gevinst hvis Spurs scorer i senest det 28. minut)

Tottenham har været Dr Jekyll og Mr Hyde i denne sæson: højt topniveau, elendigt bundniveau. Sidstnævnte så man i 3-0-nederlaget hos Fulham. Første gang i denne sæson at Postecoglous trupper er gået målløse fra banen. Men bortset fra en skadespræget periode i november/december, har Spurs i denne sæson hver gang reageret på et nederlag med en sejr, og det sker nok også nu mod et fraværsramt bundhold. God chance for at der gøres kort proces med Luton.

Midterforsvarer van de Ven kan muligvis spille efter at have misset Fulham, og alle øvrige idealstartere skulle være klar – om end midterforsvarer Romero spillede i Argentina natten til onsdag. Topscorer Son har været i Østen og spillet to landskampe for Sydkorea, senest tirsdag, men han scorede i begge, og den lynhurtige angriber plejer ikke at lade landsholdsrejser reducere et energisk output for Spurs. Fire dage efter at have spillet semifinale ved Asian Cup i Qatar i februar, lagde han op til et mål mod Brighton.

Luton er uden sejr i seneste otte runder der har givet fem nederlag, og den lille oprykkerklub var senest vældigt heldig med 1-1 på hjemmebane i bundbraget mod Nottingham Forest. Midtbanemand Lokongo og den danske midterforsvars-afløser Mads Andersen er muligvis tilbage efter skadespause, men der er tvivl om midterforsvarer Osho samt kantspillerne Ogbene og (i mindre grad) Doughty. Ukampdygtige er nok fortsat angriber/topscorer Adebayo, angrebsafløser Brwonm forsvarer Bell, midtbanemand Nakamba og højreback Lockyer.

Spil på Tottenham – Luton*

Strasbourg – Rennes d. 31/3 kl. 17:05

Første Strasbourg mål, spread 52,5 – 55,5
Sælger 52,5 (gevinst hvis Strasbourg scorer i senest det 52. minut)

Patrick Vieira fandt vist sin reference-startopstilling i seneste runde hvor Strasbourg vandt 1-3 i Nantes. Defensivmidtbane-stortalent Santos, der ankom til Alsace i februar, fik sin første start, og veteranangriber Gameiro var tilbage efter i opstillingen efter nogle runder i lazarettet eller på bænken. De to inspirerede hele holdet der leverede en flot indsats. Bedste Strasbourg-indsats siden en stærk periode i december & januar.

En del alsacianske spillere er stadig på skadeslisten, men det er bredden, ikke ideal-starteren, der er svækket. Der har været skadestvivl om målmand Bellaarouch (nervøs start som førstekeeper efter januarsalg af erfarne Sels, men den 22-årige var god mod Nantes), men han er tilbage i træning og skulle være klar til kamp mod Rennes.

Rennes har kun tabt to kampe siden december og vandt senest 2-0 over storklubben Marseille, men bretonerne må undvære vigtige spillere i denne kamp i Alsace.

Forsvarsstyrmand Theate er klar efter at have misset Marseille, men belgieren skubbes nok ud på venstre back hvor Truffert har karantæne. Det samme har den driblestærke kantspiller/midtbanemand Blas, mens midtbanetekniker Le Fée stadig er skadet. Det betyder at det kombinationsstærke Rennes-hold mangler nogle af deres bedste boldspillere. Det ventes dog at offensivdribler Gouiri kan være med efter at han måtte forlade den algeriske landsholdslejr i utide pga et udefineret ”familie-problem”.

Spil på Strasbourg – Rennes*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar