18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jammerbugt FC – Lyngby Boldklub: Odds og optakt den 30. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Jammerbugt snuppede en overbevisende 1.plads i 2.division i sidste sæson, og er nu klar til at prøve sig af i den næstbedste danske række. Fredag aften får de besøg af Lyngby, som har måtte tage turen ned i 1.division, efter en skuffende indsats i Superligaen i sidste sæson. Umiddelbart ligner det en svær opgave for Jammerbugt, men de fik altså point i første spillerunde ude mod Hvidovre, og hvem ved, måske de får flere point på kontoen her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Jammerbugt FC – Lyngby Boldklub. Der er kampstart fredag d. 30. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


Jammerbugt FC – Lyngby Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sparekassen Vendsyssel Arena, Pandrup
Vejret: 19° og meget frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Jammerbugt FC
Lyngby
Odds are subject to change. Last updated 30. juli 2021 19:02.


Optakt til Jammerbugt FC – Lyngby Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Jammerbugt har fundet vej til Nordic Bet Ligaen efter de i slutningen af sidste sæson trak fra B93 i toppen af 2.division, og sikrede sig 1.pladsen, og en af de to oprykningspladser. Umiddelbart er der ikke særlig stor tro på Jammerbugts chancer for overlevelse fra hverken eksperter eller bookmakere, på trods af den velfortjente oprykning. Nordjyderne har et af de smalleste budgetter i 1.division, og selvom de har formået at holde på deres profiler fra sidste sæson, og tilknytte en håndfuld lejespillere fra Malmø, ja, så ser truppen lidt tynd ud i forhold til konkurrenternes. Men det gik fint i første kamp, hvor de var på en udebanetur til Hvidovre – her endte et jævnbyrdigt opgør med 1-1, og især Jammerbugts niveau i starten af 2.halvleg må have givet tro på tingene hos nordjyderne. De kommer helt sikkert ikke til at sidde så meget på kampene som tilfældet var i 2.div, men de så faktisk også ud til at befinde sig fint med at stå lidt tilbage i banen, og leve på omstillingsspil. Denne gang bliver de dog matchet fra øverste hylde af en af forhåndsfavoritterne til oprykning.

Lyngby var lige ved at få stablet et fantastisk comeback på benene i sidste sæson, men luften gik af ballonen til sidst, og de er altså nu at finde i den næstbedste række. Der er sket ting og sager i Lyngby henover sommeren, hvor træner Carit Falch er taget til Vejle, profiler som Hebo og Warming er rykket videre i karrieren sammen med Kornvig, mens der er kommet rutine ind i forsvaret i form af Andreas Bjelland. Lyngby bliver af mange regnet på et af de sikreste bud på en oprykker, og de kom da også fra land med 3 point i første kamp. Udekampen mod Nykøbing var dog ikke nogen fantastisk kamp for nordsjællænderne, som skulle helt hen til de døende sekunder af kampen, før de fik puttet det afgørende 2-1 mål i kassen. Pointmæssigt var det en helt perfekt start, men spillemæssigt var der tydeligvis stadig lidt at arbejde på. De kongeblå fra Lyngby er kendt for deres fine arbejde med unge talenter, og mon ikke, der i 1.division bliver tid og plads til at de kan blomstre lidt?

Jammerbugt FC:

Lyngby Boldklub:

  • Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet

Jammerbugt FC forventet startopstilling: Sørensen; Mortensen, Lyngø, Jørgensen, Larsen; Bytyqi, Edvardsson, Rye; Gavranovic, Nuh, Jensen.

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Ibsen; Jørgensen, Gregor, Tshiembe, Crone; Ngabo, Westergaard, Rømer; Nielsen, Kaastrup, Gytkjær.


Odds på Jammerbugt – Lyngby

Gæsterne fra Lyngby er favorit i denne kamp ifølge bookmakerne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 30. juli 2021 19:02.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Tempoet bliver for højt for nordjyderne

Fredag aften skyder Jammerbugt og Lyngby anden spillerunde af denne sæsons 1.division i gang på Sparekassen Vendsyssel Arena. Begge klubber er allerede på pointtavlen, Jammerbugt fik hevet et enkelt point i land i udekampen mod Hvidovre, hvilket må siges at være en godkendt start på livet i den næstbedste danske række, mens Lyngby med hiv og sving, og et ekstremt sent mål fik fuldt udbytte af deres kamp mod Nykøbing. Det er endnu lidt svært, at spå om holdenes egentlig niveau så tidligt på sæsonen, men normalvis bør der være stor forskel på kvaliteten hos Jammerbugt og Lyngby.

Jammerbugt udtalte efter første kamp mod Hvidovre, at det nok lige kommer til at kræve lidt tilvænning at spille i så højt et tempo, som de fik at føle i første kamp. Tempoet bliver med garanti ikke mindre her, når de får besøg af Superliga-nedrykkerne fra Lyngby, som af mange regnes som en af de største bejlere til en oprykningsplads. Jovel, Lyngby fik ikke spillet sig helt udover scenekanten i første kamp, men de skal også lige have gang i stængerne igen. Til gengæld fik vi set i de døende minutter hvor stort et pres de kan lægge på modstanderen, når de har kniven for struben, og det var mod Nykøbing, som jeg vurderer til at være på et højere niveau end Jammerbugt. Jeg tror, at kvalitetsforskellen bliver for stor for Jammerbugt her, de har endnu ikke vænnet sig til det høje tempo, og nu kommer det hold i 1.division, som kan sætte spillet bedst på besøg. Det bliver en sejr til de kongeblå nordsjællændere – pengene ryger retur ved en udesejr på præcis et mål, mens væddemålet går hjem på udesejr på mere end et mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,98
Lyngby -1 (AH)
Besøg Nordicbet *


Jammerbugt FC – Lyngby Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • Jammerbugt er et dugfriskt bekendtskab i 1.division efter de snuppede 1.pladsen i 2. division i sidste sæson. Første kamp i sæsonen var ude mod Hvidovre, og her kom Jammerbugt på pointtavlen fra start efter 1-1.

  • Lyngby har modsat Jammerbugt, taget turen ned i 1.division, og ligner på forhånd en af favoritterne til at stryge op i Superligaen igen. Det holdt hårdt i sæsonens første kamp, men med en sen scoring vandt Lyngby 2-1 ude over Nykøbing.

  • Den albanske kantspiller, Bardhec Bytyqi, var Jammerbugts mest scorende spiller sidste sæson i 2.division med 10 træffere.

  • Hos Lyngby var det midtbanemotoren, Mathias Hebo, som blev noteret for flest mål i sidste sæson, men han er rykket videre i karrieren. Men så kan Lyngby til gengæld glæde sig over, at Gytkjær så døjede en del med skader i sidste sæson, kom på måltavlen allerede i første spillerunde af den nye sæson.

  • Fra 2003 til 2005 krydsede de to klubber klinger fire gange i 2.division, her slap Lyngby afsted med tre sejre, og den sidste blev vundet af Jammerbugt.


Expected Goals: Jammerbugt FC vs. Lyngby Boldklub – de seneste tre kampe

Jammerbugt FCResultatxGLyngby BoldklubResultatxG
Hvidovre – Jammerbugt(1-1)2,04 – 0,5Nykøbing FC – Lyngby Boldklub(1-2)0,34 – 0,44
Holbæk -Jammerbugt(1-3)2,07 – 0,77FCK – Lyngby Boldklub(3-1)1,75 – 0,32
Jammerbugt – Brabrand(0-0)0,83 – 0,52Vejle – Lyngby(2-2)1,84 – 2,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar