18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italiensk transferekspert: Danmark er det bedste fit for Christian Eriksen

Christian Eriksens fremtid er uvist efter hans kontrakt med Inter er blevet ophævet. Hvad bringer fremtiden for Danmarks 10’er og hvilke muligheder har han? SpilXperten har fået adgang til et interview med den italienske transferekspert, Gianluca Di Marzio, der lufter sin mening om Christian Eriksens fremtid.

Foto: Bildbyrån

Derfor er det ikke muligt for Eriksen at forsætte i Italien

Efter den tragiske omstændighed hvor Christian Eriksen til EM i sommers faldt om på banen, fandt man senere hen ud at Eriksen havde en hjertefejl. For at sikre den danske landsholdspillers fremtidig sikkerhed, så fik han indopereret en pacemaker.

Det er dog ikke lovligt at spille i Italien, hvis man har fået indopereret en pacemaker og derfor kan Eriksen ikke fortsætte i Inter.

Hans kontrakt er her seks måneder blevet ophævet efter fælles konsensus.

Det er dog stadig muligt for Eriksen at forsætte sin karriere som fodboldspiller, hvis det er det han ønsker. Daley Blind, der til dagligt spiller i Ajax, har også fået indopereret en pacemaker.

Hvorvidt Eriksen ønsker at forsætte sin karriere vides ikke, men der bliver spekuleret i et skifte tilbage til Holland eller Danmark.

Interviewet med Gianluca Di Marzio

Gianluca Di Marzio er transferekspert hos SkySports og yderst anerkendt inde for sit felt i Italien og generelt Europa. Di Marzio har 1,4 millioner følgere på Twitter, hvor man kan følge ham for seneste nyt.


Christian Eriksens kontrakt er blevet opsagt efter fælles konsensus i Inter. Tror du nogensinde, der var snakke om at han skulle blive der?

Gianluca: “Problemet var ikke viljen til at lade ham blive.

Problemet for ham var at blive i Italien og spille, fordi der i de sidste år i Italien har været mange spillere med hjerteproblemer. Davide Astori døde pga. hjerteproblemer. Andre spillere som (Patrik) Schick har haft mange problemer ved at spille. Reglerne og mulighederne for dette har ændret sig i Serie A.

Det er ikke med Inter gode vilje, at de må opsige kontrakten. Det er fordi han ikke kan spille der. Det er umuligt for ham at blive. 

Forholdet til klubben, træneren og spillere var fantastisk, men hvis han ønskede at fortsætte med at spille i en liga, hvor det er tilladt, så var det naturligt at opsige kontrakten. 

De prøvede at finde ud af om, der var en mulighed for at lade ham (Eriksen) spille igen sammen med den medicinske afdeling hos Inter og det italienske fodboldforbund. De prøvede virkelig at undersøge om det var muligt for ham at spille igen, men det var helt umuligt.” 


Hvorfor tror du det tog seks måneder at opsige hans kontrakt?

Gianluca: “De ville ikke gøre noget med det samme fordi de ikke ville opsige kontrakten. De prøvede virkelig at undersøge om der var en chance for, at han kunne spille her igen (i Italien).” 


Hvad tror du i fremtiden vil være det bedste fit for ham?

Gianluca: “Jeg tror det nu er vigtigt, at han spiller et komfortabelt sted. 

At spille i hans land med fantastiske mennesker, er den perfekte situation. Jeg tror Danmark vil være et godt fit for ham. Han er komfortabel med fansene, holdkammeraterne, medierne – Ikke at skulle spille alle kampe og at alle medier ikke skal se om han har hjerteproblemer eller ej til træning. 

Han har brug for en komfortabel situation, en vant situation. Så, jeg tænker at Danmark ville være den rigtige nye start for ham. Så må vi se om 1-2 år. Han er ikke gammel, men det afhænger af hvilken liga og turnering, der lader ham spille.” 


Tror du ikke han ville være komfortabel med en retur til Tottenham?

Gianluca: “Jeg tror ikke at det (et skifte til Tottenham) vil være muligt. Tottenham har startet en ny æra under Antonio Conte. Også selvom Conte var hans (Eriksens) træner i Inter, fordi han havde en masse besværligheder i starten, om at forstå hvordan man spiller og hvor intenst det er under Antonio (Conte).

Hvad Antonio Conte forlanger af sine spillere er for meget for Christian (Eriksen). Han skal bruge uger og måneder på at komme tilbage til den rette rytme og intensitet. Premier League er en turnering, der ikke venter på dig. Det er umuligt for ham, at blive fit til at spille i sådan en klub med den intensitet med samme. 

Så jeg tror at Danmark eller Holland vil være den bedste løsning for ham.” 


Skriv et svar