18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Italiensk transferekspert: AC og Rüdiger burde blive

Både Andreas Christensens og Antonio Rüdigers kontrakt udløber til sommer, og de kan nu snakke med andre klubber. Transfersagaen om hvor de to forsvarsspillere ender kører fortsat. Vi har snakket med den italienske transferekspert, Gianluca Di Marzio, om hvor Rüdiger og AC burde spille næste år.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

To af de mest eftertragtede forsvarsspillere i verden

Antonio Rüdiger og Andreas Christensen har begge flyttet sig meget siden Thomas Tuchel kom til Chelsea. Efter en sæson, hvor defensiven var en grundpille til Chelseas Champions League succes, så er det ikke gået ubemærket hen, at de to begge har kontraktudløb til sommer.

Andreas Christensen er på det seneste blevet sat på bænken af Thomas Tuchel, fordi det virker klart, at han ikke længere ønsker at være i Chelsea. Klubber som Inter, AC Milan og Barcelona har været nævnt, men der er endnu ikke blevet sat nogen konkret destination på hvor den danske landsholdsspiller er at finde næste år.

Antonio Rüdiger er om muligt endnu mere ombejlet end Christensen. Rüdiger er med hans enorme fysik, fart og kontante spillestil, en forsvarsspiller, der passer ind i de fleste klubber. Real Madrid og Bayern München, er nævnt som to konkrete bejlere, men chancen for at Rüdiger forlænger, ser større ud end hos hans danske kollega.


Interviewet med Gianluca Di Marzio

Gianluca Di Marzio, der er ansat hos SkySports i Italien, er vidt og bredt anerkendt, for hans viden inden for de seneste transfers. Med sine 1,4 millioner følgere på Twitter, så går det heller ikke ubemærket hen, når han lufter sine meninger. I dette interview fortæller han til SpilXperten, hvor han mener AC og Rüdiger skal spille næste år.


Andreas Christensen kontrakt med Chelsea er ved at udløbe. Hvad, er dine øjne, det rigtige skifte for ham i fremtiden?

Gianluca: “Han (Andreas Christensen) har skiftet agent for nyligt. 

For nogle uger siden var han tæt på at fornye hans kontrakt. Nu er det en anelse svært, fordi når du får en ny agent, så vil han forsøge at give ham (AC) flere muligheder. 

Jeg ved f.eks. han har en stor interesse i at spille i Italien – Inter ville gerne have ham. Men det er meget svært for Inter eller AC Milan, at tilbyde ham en stor kontrakt, fordi det  i Italien er svært lige nu at finde pengene til Premier League spillere. 

FC Barcelona er meget interesserede i ham. Jeg ved ikke om han er den rette spiller til La Ligas stil. Ligesom Tomori passer – italiensk spillestil – ham bedre.

Det er ikke en økonomisk tanke, men en taktisk tanke. Han ville være perfekt til Serie A og Serie A ville være perfekt for ham til at vokse som andre Premier League forsvarsspillere har gjort det i Italien. 

I Barcelona der angriber forsvarsspillere, angriber og angriber. Selvfølgelig, hvis Barcelona eller (Real) Madrid), vil have dig, så er det umuligt at sige nej. 

Serie A – Milan eller Inter – fordi de har trænere som (Stefano) Pioli eller Simone Inzaghi, der er meget fokuserede på defensiven, det vil være det perfekte skridt for hans karriere.”


Det ser ud til at alle de store klubber i verden – Real Madrid, PSG, Bayern München, Manchester United osv. er interesserede i at skrive under med Antonio Rüdiger. Hvilken klub er i dine øjne det bedste match for ham?

Gianluca: “Juventus er også interesseret i ham. 

Han har allerede taget det italienske skridt i Roma. Serie A var perfekt for ham, fordi da han ankom til Chelsea, der var han meget fokuseret på det defensive. Nu kan kan han spille for alle hold. 

Jeg tror Bayern München ville være toppen lige nu for ham. Real Madrid ditto fordi Carlo Ancelotti formentlig skal bruge en forsvarsspiller som ham. 

Jeg tror, at hvis jeg skulle vælge, så ville Bayern München være det perfekte match for ham nu. Det er en topklub i verden. 

Jeg tror, at alle disse spillere som Christensen og Rüdiger, de tænker på alle andre klubber og vil skifte. De er i Chelsea nu, Champions League mestre. Det er en klub, der kan vokse mere næste år. Jeg ved ikke hvorfor de ikke vil blive der, fordi Chelsea vil være det perfekte for deres karriere lige nu. 

Jeg håber at Chelsea kan finde en måde at forlænge hans kontrakt på, fordi da Thomas Tuchel ankom, der forbedrede Rüdiger sit spil. Han spiller alle kampe på fantastisk vis. Jeg håber han bliver – Chelsea er det perfekte match for ham.”


Læs også SpilXpertens inteview med Di Marzio omkring Christian Eriksens fremtid

Skriv et svar