18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Tjekkiet: Odds og optakt den 4.juni 2021

Foto: Bildbyrån

EM kommer nærmere, og Italien skal fredag afvikle deres sidste testkamp inden det går løs den 11.juni i Rom. Er italienerne hvor de skal være, eller kan tjekkerne pille ved den tårnhøje italienske selvtillid her en uge før åbningskampen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Tjekkiet. Der er kampstart fredag d. 4. juni 2021 kl. 20:45.

GÅ TIL


Italien – Tjekkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Renato Dall’Ara, Bologna
Vejret: 28° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 01:35.


Optakt til Italien – Tjekkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Italien er rykket tilbage på fastlandet efter deres 7-0 over San Marino på Sardien i mandags, den venskabskamp gik lige som man kunne forvente det – et italiensk hold, som lige skulle have hul på bylden og så væltede det ellers ind med mål bag San Marions keeper. Det var de italienske reserver, som fik lov at vise sig frem ved den lejlighed, men mon ikke Roberto Mancini denne gang, skal teste en mulig startellever af? Truppen er i løbet af ugen blev skåret ned fra 33 mand til den endegyldige trup på 26. Italien har haft enorm succes siden Mancini overtog roret, og det italienske landshold har nærmest ikke tabt en kamp siden. Holdet ser stærkere ud end de har gjort i meget lang tid, og det bliver spændende om de kan indfri de forventninger der er til dem i hjemlandet.

Tjekkiet spiller her deres første testkamp forud for EM, de ligger ud med en vigtig kamp imod Skotland, de to hold som på forhånd er skænket mindst chance for avancement i gruppen med England og Kroatien. Tjekkerne kom til EM i rimelig sikker stil, efter en fin 2.plads i deres kvalifikationsgruppe, som blev vundet af England, som de får æren af at møde igen om et par uger. Tjekkerne har et udmærket hold, som på de rigtig gode dage kan udfordre selv de bedste. I EM-kvalen slog de England med 2-1, og senest landsholdet var samlet fik de 1-1 ude imod Belgien, så de skal helt klart respekteres. Midtbanen og angrebet byder på spillere fra både Serie A, Premier League og Bundesligaen i Barak, Jankto, Soucek og Schick.

Italien:

Tjekkiet:

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Jorginho, Pellegrini, Barella; Chiesa, Immobile, Insigne.

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Coufal, Kudela, Celutska, Boril; Soucek, Holes; Jankto, Barak, Provod; Schick.


Odds på Italien – Tjekkiet

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 01:35.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Der er lukket fuldkommen af!

Italien fik overstået sommerkampen mod San Marino med en masse mål og endnu et clean sheet til regnskabet. Det var italienernes syvende sejr i træk uden at indkassere mål, ok modstanden har ikke været af højeste kaliber, men det vidner alligevel om et koncentreret italiensk mandskab, som selv med reserverne gør det besværligt for modstanderens offensive folk. Mens kampen mod San Marino gav masser af spilletid til ydermandaterne i truppen, så er der forventet et anderledes slagkraftigt mandskab denne gang, med ni dage til åbningskampen ved EM, skal Mancini have prøvet sig startellever af her.

Tjekkiet er ikke lige så langt i forberedelserne som Italien, og selvom det er vigtigt, at komme helskindet igennem de her venskabskampe, så har tjekkerne altså en kamp mere til at stille med deres foretrukne 11. Jeg regner med, at Italien fortsætter den fremragende form de har vist under Mancini – det er ved at være alvor, og der skal leveres en seriøs indsats forud for åbningskampen mod Tyrkiet den 11. Det er blevet til syv sejre i streg med rent bur for italienerne, og fredag aften bliver det ottende gang i træk det sket.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,60
Italien vinder til nul
Besøg Unibet *


Italien – Tjekkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien har vundet deres seks seneste landskampe, alle uden at indkassere mål.

  • Tjekkiet står klar til sommerens EM-slutrunde efter 2.pladsen i deres kvalifikationsgruppe, som blev vundet af England. Dem kommer de til at stå over for igen om et par uger!

  • Hos Italien er der mange forskellige spillere, som står for målscoringen. I de seneste seks kampe er det Belotti, som har vist sig bedst frem med tre kasser. Det bliver spændende om han finder vej til Italiens startellever til slutrunden.

  • West Hams Tomas Soucek viste sig særdeles målfarlig i den netop overståede Premier League, på landsholdet holdet han sig heller ikke tilbage med fire mål i de seneste fire kampe.

  • Sidste indbyrdes opgør var tilbage i 2013’s VM-kval, her vandt Italien på hjemmebane, og måtte tage til takke med X’et på udebane.


Expected Goals: Italien vs. Tjekkiet – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGTjekkietResultatxG
Italien – San Marino(7-0)2,14 – 0,04Wales – Tjekkiet(1-0)0,96 – 0,8
Lituaen – Italien(0-2)0,87 – 3,66Tjekkiet – Belgien(1-1)1,11 – 1,08
Bulgarien – Italien(0-1)0,22 – 2,85Estland – Tjekkiet(2-6)1,1 – 3,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar