18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – San Marino: Odds og optakt den 28.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Italien forbereder sig på den forestående EM-slutrunde, og fredag aften tager de imod San Marino på Sardien. Roberto Mancini skal have fundet ud af, hvilke spillere han vil have med til slutrunden, og her bliver der gode muligheder for at vise sig frem imod miniputterne fra San Marino. Bliver det en italiensk massakre, eller får San Marino parkeret bussen ordenligt? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – San Marino. Der er kampstart fredag d. 28. maj 2021 kl. 20:45.

GÅ TILItalien – San Marino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sardegna Arena, Cagliari
Vejret: 21° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 13:09.


Optakt til Italien – San Marino: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag står den på venskabskamp på Sardien forud for Italiens forestående EM-slutrunde, og italienerne har valgt at ligge blødt fra land med denne venskabskamp imod San Marino. Den mikroskopiske republik San Marino, er helt omsluttet af Italien og ligger mellem regionerne Emilia-Romagna og Marche. Det er i den grad et David vs. Goliat opgør det her, med et indbyggertal på omtrent 30.000 har gæsterne ikke voldsomt mange talenter at trække veksler på i forhold til Italien.

Italien skal have finpudset formen, og Roberto Mancini skal have fundet frem til de 26 spillere han vil udtage til EM-slutrunden i juni, derfor har han valgt at samle en trup på 33 mand til en venskabskamp på Sardien imod upåagtede San Marino. Den italienske træner har haft enorm succes siden han overtog det italienske landshold, de har ikke tabt en kamp i umenneskelige tider, og holdet ser stærkere ud end de har gjort i meget lang tid. Inden den 1.juni kommer Mancini til at skære truppen ned med 7 mand, så det er forventet, at nogle af de spillere, som ligger på vippen i forhold til en EM-billet, får lov at vise sig frem fredag aften. Selvom de italienske spillere utvivlsomt bliver matchet i højere grad i deres egne træningspas, så er der nok en spiller eller to, som godt vil vise sig frem for landstræneren her. Arbejdsbetingelserne bliver ikke meget nemmere i landholdsregi, for San Marino har simpelthen ikke niveau til at spille med mod modstandere af Italiens kaliber. De har tabt 43 af deres seneste 45 landskampe, så der venter nok en lang aften imod et italienske mandskab, som fejer al modstand af banen for tiden.

Italien:

San Marino:

Italien forventet startopstilling: Cragno; M. Lazzari, Acerbi, A. Bastoni, Biraghi; Pessina, Locatelli, Castrovilli; Politano, Raspadori, Grifo.

San Marino forventet startopstilling: Benedetti; Battistini, Brolli, Rossi, Palazzi; Golinucci, Lunadei; Tomassini, Hirsch, Ceccaroli; Nanni.


Odds på Italien – San Marino

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som gigantiske favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Friske profiler og 12.mand i ryggen gør udslaget i Aarhus

Når niveauforskellen på to hold er så stor som her, kan det af og til være vanskeligt at vurdere en sejrs størrelse. Hvor mange reserver er i spil? Hvornår siver farten ud af kampen og bliver til en fælles venten på slutfløjtet? Oveni den enorme niveauforskel, så er der altså tale om en venskabskamp – det gør det blot endnu sværere at spå om sejrens størrelse, for Italien kan fx ikke bruge en stor sejr til forbedre deres målscore, som kunne være scenariet i en betydende kamp.

Italien kommer til at starte med spillere, som endnu ikke har sikret deres plads i EM-truppen, de kommer helt sikkert for at bevise, at de hører til på holdet. Men med så mange udskiftninger i startelleveren, så forventer jeg også, at det kommer til at kræve lidt tid for spillerne, at finde hinanden. På den baggrund har jeg fundet et spilforslag, som lyder således: Mål første 10 minutter – under 0.5. Altså skal der ikke falde nogen scoringer i kampens første ti minutter, det har San Marino vist at de kan klare imod England, Ungarn, Skotland, Rusland og to gange imod Belgien. Med kampens manglende betydning, kommer det nok mest til at minde om en sommerferiekamp, så jeg regner med, at italienerne liiiige skal spille sig varme før de åbner målfesten.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,61
Under 0.5 mål i de første 10 minutter
Besøg Bet365 *


Italien – San Marino: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien har vundet deres fem seneste landskampe, alle med 2-0.

  • San Marino hat tabt 43 af deres seneste 45 landskampe. I 2 af efterårets Nations League-kampe formåede de at hente uafgjorte resultater via 2x 0-0 mod Gibraltar og Liechtenstein.

  • Hos Italien er der mange forskellige spillere, som står for målscoringen. I de seneste fem kampe er det Belotti, Immobile og Berardi, som har været skarpest foran kassen med 2 mål hver.

  • Filippo Bernardi scorede det reducerende mål til slutresultatet 1-3, da San Marino 16. november 2019 på hjemmebane mødte Kazakhstan. Dermed er han holdets topscorer for de seneste 24 kampe, for det er det eneste mål, san marinerne har lavet.

  • De to nationer har mødt hinanden to gange tidligere, i 2013 vandt Italien med 4-0 og i 2017 tog Italien sejren med hele 8-0.


Expected Goals: Italien vs. San Marino – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGSan MarinoResultatxG
Lituaen – Italy(0-2)0,87 – 3,66San Marino – Albania(0-2)0,03 – 3,28
Bulgaria – Italy(0-2)0,22 – 2,85San Marino – Hungary(0-3)0,23 – 4,35
Italy – Northern Ireland(2-0)1,29 – 1,3England – San Marino(5-0)5,15 – 0,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar