18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italien – Litauen: Odds og optakt den 8. september 2021

Foto: Bildbyrån

Italien virker stadig til at dvæle lidt for meget ved sommerens EM-triumf… De to seneste kampe har budt på halvskuffende uafgjorte kampe mod Bulgarien og Schweiz, men her bør der være gode muligheder for igen at hente en sejr, når gruppens bundprop fra Litauen kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Litauen. Der er kampstart onsdag d. 8. september 2021 kl. 20:45.  

GÅ TIL


Italien – Litauen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson, England
Stadion: Stadio Mapei, Reggio Emilia
Vejret: 25° og svag vind


Optakt til Italien – Litauen: Skader, karantæner og startopstillinger

Italien var helt forrygende ved sommerens EM-slutrunde, som endte i stor triumf og dertilhørende folkefest i støvlelandet. Gli Azzurri er dog hurtigt kommet ned på jorden igen, først med 1-1 hjemme mod Bulgarien og senest 0-0 ude mod Schweiz. Italien lagde ellers ekstremt solidt fra land i marts, hvor de vandt tre gange 2:0 mod Nordirland, Bulgarien og Litauen. Men de kunne har altså ikke kunne holde kadencen i denne omgang, og nu står Schweiz med muligheden for at overhale indenom. De to hold mødes dog igen i november i en direkte kamp om gruppens 1.plads.

Roberto Mancini var en af de træner, som gjorde mest brug af truppen ved sommerens EM-slutrunde, hvor alle mand på nær 3.målmanden var i spil. Til denne kamp forventes den italienske landstræner igen at ryste posen, og det bliver med et fåtal af de faste startere på holdkortet. Til gengæld bliver der plads til store talenter som Zaniolo, Locatelli og Bastoni, og det er måske ikke helt skidt tænkt, for der er ingen tvivl om, at de virkelig gerne vil vise sig frem og spille sig tættere på den foretrukne startellever.

Litauen er en regulær miniputnation når det kommer til fodbold. Man skal kigge langt efter de helt store profiler i truppen, og resultaterne går heller ikke rigtig deres vej. I de første fire kampe i VM-kvalen er det blevet til fire nederlag, og kun 1 scoret mål. Til gæsternes forsvar skal det dog siges, at de har holdt sig fra de helt store øretæver. De har tabt med 1-0 til både Schweiz og Bulgarien, mens Italien med en scoring i overtiden vandt 2-0 i det omvendte møde. Så de kan altså godt forsvare sig, til gengæld kommer de ikke med alverden den anden vej, og nok slet ikke her mod en af verdens bedste defensiver. Hvis bare de stadig havde haft Auri Skarbalius på backen, så skulle der nok have sket ting og sager!

Italien:

  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet

Litauen:

  • Ingen kendte fravær

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Biraghi; Locatelli, Sensi, Pessina; Zaniolo, Raspadori, Kean

Litauen forventet startopstilling: Setkus; Lasickas, Satkus, Utkus, Baravykas; Megelaitis, Simkus; Novikovas, Cernych, Kazlauskas; Dubickas


Odds på Italien – Litauen

Bookmakerne har Italien som kæmpe favoritter til at vinde dette opgør.

Odds-forslag: Ungdommen skal ud og vise sig frem!

Der er kæmpe forskel på kvaliteten hos de to mandskaber. De forsvarende europamestre fra Italien mod nummer 134 på FIFA’s World Ranking. Værterne er selvfølgelig gjort til gigantiske favoritter her, og med rette. Som altid kan det være lidt svært at spå om en sejrs størrelse i de her kampe, hvor der er så stor kvalitetsmæssig forskel mellem to hold. Desværre for Litauen, så tror jeg ikke, at Italiens haltende form i de to seneste kampe er godt nyt for dem.

Som vi så det med Danmarks kamp mod Moldova tilbage i marts måned, så kan det gøre underværker for et hold at stille op med de spillere, som befinder sig i udkanten af truppen. Det gør Mancini her, hvor alle på nær Donnarumma ikke var at finde i Italiens foretrukne startopstilling til EM. Der er masser af kvalitet i afløserne, og de kommer til at give den hele armen for at spille sig tættere på holdkortet. Selvom Litauen har sluppet nådigt fra de fleste kampe i denne VM-kval, så tror jeg, at Italien vil ud og revanchere de to lidt kedelige kampe de har spillet i den forgange uge. Der er klasseforskel her og de unge italienske talenter vil ud og vise sig frem. Det bliver en storsejr til Gli Azzurri!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,62
Italien -2.5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Italien – Litauen: Statistik, topscorer og H2H

  • De forsvarende europamestre fra Italien topper gruppe C med 11 point efter fem runder. Italienernes statistik lyder på 3-2-0 og målscoren 7-1.  

  • Litauen indtager bundplacering i gruppen med 0 point efter fire kampe. Statistikken lyder på 0-0-4 og en målscore på 1-8.

  • Italiens topscorer er indtil videre Ciro Immobile, der har scoret 2 gange. 

  • Litauens eneste mål i de første fire kampe blev sat ind af Baravykas i kampen mod Nordirland.

  • Da de to nationer krydsede klinger i slutningen af marts endte det med en 2-0 sejr til Italien på mål af Sensi og Immobile.


Expected Goals: Italien vs. Litauen – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGLitauenResultatxG
Schweiz – Italien(0-0) 0,24 – 2,15Bulgarien – Litauen(1-0) 1,73 – 0,13 
Italien – Bulgarien(1-1) 1,64 – 0,73 Litauen – Nordirland(1-4) 1,26 – 4,01 
Italien – England(2-1)1,88 – 0,76 Spanien – Litauen(4-0)2,35 – 0,33 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar