18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Bulgarien: Odds og optakt den 2. september 2021

Foto: Bildbyrån

De italienske europamestre tager torsdag aften mod Bulgarien. Opgøret spilles i Firenze, og Italien er store favoritter efter at have åbnet VM-kvalifikationen med tre sejre på stribe. Bulgarien har tabt to hjemmekampe – mod Italien og Schweiz – mens de fik 0:0 ude mod Nordirland. Det ligner ikke, at bulgarerne bliver en spiller i kampen om VM-billetterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Bulgarien. Der er kampstart torsdag d. 2. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Italien – Bulgarien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük, Holland
Stadion: Artemio Franchi, Firenze, Italien
Vejret: 23° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 16:40.


Optakt til Italien – Bulgarien: Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke en sommer for italienerne. Ikke bare løb de med den samlede sejr ved de store pan-europæiske mesterskaber. De gjorde det med flair, finesse og på underholdende vis. Atypisk italiensk historisk set men godt i tråd med udviklingen i serie A i det seneste årti, hvor underholdende og offensiv fodbold vinder mere og mere indpas – tænk Atalanta, Napoli og Sassuolo. Nu gav det altså EM-guld, og det endda kun godt en måned efter at Italien også vandt Eurovision 2021. Dejligt med lidt medvind til de hårdt prøvede italienere. 

På fodboldbanen har der dog stort set ikke været andet end medvind, siden Roberto Mancini overtog trænerposten tilbage i 2018. Italien har ikke tabt siden 10. september 2018, hvor de i Nations League måtte bide i græsset efter 1:0-nederlag ude mod Portugal. Siden er det blevet til 29 sejre og 5 uafgjorte i 34 kampe – hvis vi altså tæller sommerens tre sejre i knockoutkampene som sejre i stedet for uafgjorte. Ellers hedder det så 26 sejre og 8 uafgjorte. Stadig imponerende. Fra sommerens EM må de til dette opgør undvære Andrea Belotti i angrebstrioen, men de får så selskab af Federico Chiesa, som aktuelt er en af de allermest spændende offensivspillere med italiensk pas. Så det bytte gør næppe den store skade. 

Bulgarien kunne til gengæld sikkert godt ønske sig at foretage en masse udskiftninger på holdet, men de har jo kun de spillere, de har, og derfor må de højst sandsynligt endnu engang lide sig gennem en kvalifikationsturnering uden udsigt til at spille en rolle i den sjove ende i kampen om billetter. De har ikke været med VM siden 1998 – dog EM-slutrunde i 2004 – men det er vildt at tænke på, at holdet var en 2:1-tabt semifinale i 1994 mod Italien fra at komme i VM-finalen. Og siden har det været en lang, lang nedtur for bulgarerne. I foråret fik de ny mand på trænerbænken, da Yasen Petrov – med det fortryllende kælenavn “Giannini fra Plovdiv” – overtog tjansen. Han havde 10 debutanter med i første opgør, men det er ikke blevet voldsomt meget bedre overordnet set.  

Italien:

  • Manuel Lazzari (Back, Reserve) – Skadet
  • Manuel Locatelli (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Andrea Belotti (Angreb, Fast) – Skadet

Bulgarien:

  • Ingen kendte fravær

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Chiellini, Bonucci, Emerson; Verratti, Jorginho, Barella; Insigne, Immobile, Chiesa.

Bulgarien forventet startopstilling: Mihaylov; Hristov, Antov, Bozhikov; Nedelev, Malinov, Kostadinov, Chochev, Karagaren; Despodov, Delev.


Odds på Italien – Bulgarien

Oddsene peger på, at Italien er enorme favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu en italiensk 2:0-sejr?

Påfaldende har Italien vundet alle deres tre første kampe i VM-kvalifikationen med præcis 2:0. Først hjemme mod Nordirland og så ude mod både Bulgarien og Litauen. Ser vi bort fra Schweiz er det mildt sagt også en nådig gruppe, de er kommet i, og det kan snildt ende med, at de to indbyrdes opgør med alpelandet afgør, hvem der skal direkte til VM, og hvem der må i playoffkampe. Fortsætter Italien som hidtil, bliver det næppe dem, der skal ud i ekstraspil. 

De må til dette opgør undvære Belotti i front og Locatelli på midten, men som nævnt glider Chiesa formentlig ind for Belotti, og på midten hedder det Veratti, Jorginho og Barella, mens den fra skade tilbagevendte Zaniolo står og tripper for at komme tilbage i varmen. Det er en bred og stærkt besat trup, Roberto Mancini kan vælge fra. Selv med et par karantæner, skader og øvrige fravær. De to mandskaber har mødt hinanden i Italien fem gange i historiens løb. 

Det er blevet til fem italienske sejre med en samlet score på 8:1. Det er altså ikke sådan, at der ligefrem er øretæver i luften, og det virker allermest sandsynligt, at Italien vinder en sikker men smal sejr og er glade for pointene, mens Bulgarien formentlig vil være lykkelige for at slippe for en øretæve. Anbefalingen vælger at lægge sig op af historien, og det faktum at Italien i de tre hidtidige kampe i kvalifikationen har vundet præcis 2:0, mens Bulgarien i deres seneste otte udekampe har været involveret i ni scoringer – de har selv stået for én af dem. Det ligner endnu en kamp med færre end 4 scoringer. Under 3,5 mål er anbefalingen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Under 3,5 mål
Gå til Bwin *


Italien – Bulgarien: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien er på 1. pladsen i VM-kvalifikationspulje C efter 3 kampe med 9 points udbytte. 

  • Tallene for Italien er simple 3-0-0 og scoren 6:0.

  • Bulgarien er kommet mere tøvende fra start med 1 point i de første 3 kampe, og det rækker til en foreløbig 4. plads.

  • Bulgariens statistik er 0-1-2, og deres målforskel lyder på 1:5.

  • Ciro Immobile er med 2 kasser Italiens topscorer indtil nu.

  • Hos Bulgarien har Kiril Despodov stået for mandskabets enlige mål frem til nu, og dermed kan han kalde sig for nationens aktuelle topscorer.
Info
NavnItalienITA
Land
Italien
ITA
CheftrænerRoberto Mancini
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
1
Rent bur
5
Gule kort
8
Turnering
EM Gruppe A
Kampe spillet
7
Mål
13
Mål imod
4
Rent bur
3
Gule kort
12
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 1
Kampe spillet
7
Mål
8
Mål imod
4
Rent bur
4
Gule kort
15
Røde kort
1


Expected Goals: Italien vs. Bulgarien – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGBulgarienResultatxG
Italien – England(2-1)1,88 – 0,76Frankrig – Bulgarien(3-0)2,66 – 0,16 
Italien – Spanien(2-1)0,61 – 1,49Rusland – Bulgarien(1-0)2,09 – 0,00 
Belgien – Italien(1-2) 1,66 – 0,99Slovakiet – Bulgarien(1-1)0,93 – 1,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar