18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italien – Belgien: Odds og optakt den 10. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det er umiddelbart en lækkerbidsken af en fodboldkamp, når de italienske europamestre møder de belgiske dukse fra verdensranglisten. Men spørgsmålet er, hvor meget de to mandskaber kan motiveres af en duel om tredjepladsen i Nations League? Måske vil begge trænere benytte lejligheden til at rotere, men det kan nu snildt blive en festlig og underholdende kamp alligevel. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Belgien. Der er kampstart søndag d. 10. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Italien – Belgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanović, Serbien
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 17°, svag vind og høj sol

Optakt til Italien – Belgien: Skader, karantæner og startopstillinger

To uafgjorte og en sejr over Litauen. Det var de magre resultater for Italien i septembers VM-kvalkampe, så de havde forberedt den store fest og planlagt at hapse Nations League-trofæet på hjemmebane, men sådan kom det ikke til at gå. Deres semifinale mod Spanien blev i allerhøjeste grad skæmmet af et rødt kort til Leonardo Bonucci, så Italien måtte spille mere end en halvleg i undertal. De fik godt nok reduceret til 2:1 i kampens slutfase, men de formåede ikke at få udlignet, og dermed røg værterne altså ud, inden det for alvor var kommet i gang. 

Nu møder de så Belgien i en gentagelse af sommerens EM-kvartfinale, som Italien vandt 2:1. De må undvære Bonucci, som sidder på linjen og skammer sig med karantæne, mens Ciro Immobile også stadig er ude med en skade. Og måske betyder kampen en anelse mere for italienerne på grund af hjemmebanen, men i det store hele er det vel en testkamp med dyre billetpriser og stort anlagt festivitas, for de spiller om en temmeligt betydningsløs tredjeplads.

Belgien lignede et mandskab i fuld kontrol, da de førte 2:0 ved pausen mod et tilsyneladende umotiveret fransk mandskab. Som tv-kommentator Morten Bruun skrev på Twitter i pausen af kampen: “Verdensmestrene er i gang med at blive ydmyget”, men den gæve jyde var mand nok til også at sende et tweet med en kontramelding, efter en anden halvleg hvor Frankrig scorede tre gange og vendte det hele på hovedet med et sejrsmål i kampens sidste minutter. I øvrigt efter at belgierne havde haft bolden i nettet kort forinde, men det blev annulleret for en tilsyneladende korrekt offside. 

Og dermed må belgierne endnu engang konstatere, at de ikke rigtigt kommer tættere på trofæer på trods af den enorme kvalitet i truppen. Og på trods af at det topniveau, de ramte i første halvleg mod Frankrig absolut lignede noget, der burde række til et trofæ eller to, men hvis de kun spiller til niveau i en halvleg, får de svært ved at stå med pokalen til slut. De vil formentlig også rotere voldsomt, så hold godt øje med de to startopstillinger op mod kickoff. Eden Hazard udgik med en mindre skade af kampen mod Frankrig, og han bliver næppe sendt i spil her for at sikre en ligegyldig tredjeplads.  

Italien:

 • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet

Belgien

 • Eden Hazard (Kant, Fast)  – Tvivlsom

Italien forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Toloi; Calabria, Pellegrini, Locatelli; Chiesa, Kean, Raspadori.

Belgien forventet startopstilling: Casteels; Foket, Boyata, Theate; Castagne, Vanaken, Dendoncker, Carrasco; Trossard, Lukaku, Ketelaere.


Odds på Italien – Belgien

Bookmakernes favoritpil peger på italienerne i et formentlig jævnbyrdigt opgør.

Odds-forslag: Motivationen bærer den hjem for de azurblå

Thibault Courtois var fredag i medierne med sin glasklare holdning til denne kamp om tredjepladsen: Den synes han er helt og aldeles unødvendig. Mon ikke træner Martinez allerede kigger på sine substitutter mellem stængerne og overvejer, om han skal teste en eller begge af dem? (i en halvleg hver forstås)

Det siger nu nok ret præcist, hvor stor – eller rettere fraværende – motivationen er hos de to mandskabers stamspillere til dette opgør, og vi kan nok nogenlunde gå ud fra, at kvaliteten i anden række er med cirka samme styrkeforhold som blandt de normale startende. Så det kan snildt blive motivationen, der afgør denne kamp. Og her kan man for eksempel henvise til indlevelsen, når nationalmelodien spilles før kampen. Ser det ud til, Italien vil det mest? Eller Belgien? 

Læg dertil, at italienerne er på hjemmebane, og at selv med en sejr her får Belgien ikke det trofæ, de sukker efter, mens den italienske motivation kan være at vise hjemmepublikummet, at der stadig er krummer og fremtid i mandskabet. I hvert fald tror anbefalingen her, at det bliver til italiensk sejr, og at der falder mindst tre scoringer, fordi hvem har lyst til at forsvare i, hvad holdene havde håbet var en festkamp men nu minder mest om en testkamp?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,50
Italien plus Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Italien – Belgien: Statistik, topscorer og H2H

 • Italien var i gruppe i Nations League med Holland, Polen og Bosnien-Hercegovina, og her sluttede de altså øverst.

 • De italienske tal lød på 3-3-0 med scoren 7:2.

 • I sommerens forsinkede EM-slutrunde endte Italien med at snuppe titlen via finalesejr over England. 

 • Belgien vandt foran Danmark, England og Island, da de spillede Nations League for et års tid siden. 

 • 15 point i seks kampe var facit for Belgien, som endte med statistikken 5-0-1, og en målscore på 16:6.

 • EM-eventyret endte denne gang for belgierne i kvartfinalen, hvor de blev slået af de senere vindere fra Italien.

 • Italiensk topscorer i Nations League blev Domenico Berardi, som scorede 2 mål. Fem andre spillere scorede hver en gang. Samme tilbageholdenhed udviste italienerne også ved sommerens EM, hvor hele fem scorede hver to gange. 

 • Romelu Lukaku scorede 5 mål i gruppespillet i Nations League og 4 mål ved sommeren EM. Begge dele var nok til at gøre den fænomenale angriber til holdets topscorer.
Info
NavnBelgienBEL
Land
Belgien
BEL
CheftrænerRoberto Martinez
Websitewww.footbel.be
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. E
Kampe spillet
6
Mål
21
Mål imod
4
Rent bur
3
Gule kort
9
Turnering
EM Gruppe B
Kampe spillet
5
Mål
9
Mål imod
3
Rent bur
3
Gule kort
4
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 2
Kampe spillet
7
Mål
18
Mål imod
9
Rent bur
2
Gule kort
8


Expected Goals: Italien vs. Belgien de seneste tre kampe:

ItalienResultatxGBelgienResultatxG
Italien – Spanien (1-2) 1,21 – 1,96Belgien – Frankrig (2-3) 1,07 – 2,75 
Italien – Litauen (5-0)1,38 – 0,29Belarus – Belgien(0-1)0,14 – 1,09
Schweiz – Italien(0-0)  0,24 – 2,15Belgien – Tjekkiet(3-0) 2,37 – 1,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar