18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Israel – Danmark: Odds og optakt den 25. marts 2021

Danmark tager hul på kvalifikationen til VM med tre kampe på seks dage. Første slag skal udkæmpes i Tel Aviv torsdag aften, når Israel tager imod vores danske helte. Er Hjulmands tropper klar til at sætte de 3 første point ind på kontoen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Israel – Danmark med kampstart torsdag d. 25. marts 2021 kl. 18:00. Kampen vises på Kanal 5 og kan streames på Dplay.

Odds på Israel – Danmark

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Danmark som favoritter.

Israel – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Bloomfield Stadium, Tel-Aviv
Vejret: 17° og svag vind

Optakt til Israel – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver sindssygt spændende når Danmark torsdag tager hul på VM-kvalifikationen, de er sammen med Østrig forhåndsfavoritter til at sikre sig direkte avancement til slutrunden i Qatar i 2022. Selvom Israel på papiret ligner en overkommelig modstander, skal denne kamp ikke undervurderes, for hjemmeholdet har evnerne til at bide fra sig, og de bliver meget sjældent kørt over af deres modstandere. Der skal være fuldt fokus på dette opgør, og opgøret imod Østrig, mens der lettere kan roteres lidt i startelleveren når Danmark tager imod Moldova.

Det er ikke en helt ueffen modstander som Danmark starter ud med. De israelske spillere optræder ikke på de samme fine europæiske adresser som danskerne, men de er ikke sådan at spøge med. Som vi ofte ser det i landsholdsregi, så er der mange mindre lande, som har evnerne til at stikke en kæp i hjulet hos større fodboldnationer. Offensivt har Israel faktisk et par interessant navne, det mest lysende talent er 21-årige Manor Solomon, som huserer på den offensive midtbane for Shakhtar Donetsk. Han står noteret for 7 mål i den ukrainske liga, og to mål i denne sæsons Champions League. Hans legekammerater i front er Weissman fra Real Valladolid, Dabbur fra Hoffenheim og Zahavi, som står noteret for 9 ligamål for PSV i den hollandske æresdivision. De spiller stort set altid tætte kampe hjemme i Israel, og i løbet af EM-kvalifikationen slog de blandt andet Østrig med 4-2 hjemme i Tel-Aviv, så Danmark skal helt sikkert være på mærkerne torsdag aften.

Danmark HAR et stærkt landshold! Hjulmand har mange fine spillere til rådighed fra nogle af de fineste adresser i fodbold-Europa. Milan, Inter, Chelsea, Tottenham, Barcelona, Dortmund, Leipzig osv. Det er virkelig flot af et land på Danmarks størrelse at have så mange spillere der får spilletid i relativt store klubber. Holdet har fået et gigantisk boost, da Christian Eriksen stik imod de første meldinger, alligevel har fået lov til at tage til med landsholdet på tur. Hans evner i den danske offensiv kan ikke undervurderes, alt går nærmest igennem ham. Eriksen nyder godt af spilletiden på Serie A’s førerhold, og han virker til virkelig at ramme formen for tiden, dog på en mere tilbagetrukket position end på landsholdet. Danmark har et fremragende kollektiv, og de har vist sig uhyre svære at slå. Det er således kun Belgien, som er lykkedes med at tage alle tre point imod danskerne igennem det sidste lange stykke tid. Defensivt er der ikke en finger at sætte på danskerne, mens de offensivt kæmper lidt mere med at få gang i blandt andet Poulsen og Braithwaite, som ellers nyder pæn succes på deres klubhold.

Israel:

Danmark:

Israel forventet startopstilling: Marciano; Dasa, Yeini, Tibi, Bitton, Menachem; Lavi, Solomon, Natcho; Zahavi, Weissman.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Wass, Kjær, Christensen, Mæhle; Eriksen, Højbjerg, Delaney; Braithwaite, Wind, Poulsen.

Odds-forslag: Guess who’s back!

Det bliver sindssygt vigtig for Danmark at komme ordentligt fra land i VM-kvalifikationen. I en gruppe med forventelige walkovers imod hold som Moldova og Færøerne, bliver kampene imod Israel og Skotland virkelig vigtige, for det er her der er risiko for at sætte point til. Hvis Danmark som forventet skal kæmpe med Østrig om den direkte billet til VM, så skal der helst 3 point på kontoen imod Israel.

Det er meget sjældent at Danmark har sat point til i løbet af de sidste par år, de har et utroligt stærkt fundament, og selv for de allerstørste nationer er de svære at slå. Det var et imponerende pointmæssigt Nations League gruppespil for Danmark, som blandt bød på fire point på to kampe imod England, imens Belgien dog viste sig for stærke.

Der er én ting, som virkelig springer i øjnene når vi kigger på Danmarks sidste mange kampe: Christian Eriksens målnæse! Han er omdrejningspunktet på det danske landshold, hvor han står noteret for 9 mål i de seneste 13 kampe, og 4 mål i de seneste 4. På landsholdet nyder han godt af en mere offensiv position end i Inter, og han vil formentlig nyde de mere frie offensive tøjler torsdag. Han sparker frispark, straffespark, og alt offensivt spil går igennem ham. Hvis Danmark skal hente 3 af de lange skal han formentlig ramme dagen, og oddset på en så sandsynlig målscorer ser indbydende ud!

SpilXperten.com anbefaler: Christian Eriksen scorer til odds 2,95 – SPIL HER >>

Israel – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Selvom om Israel kan være svære at slå hjemme i Tel-Aviv, som bør Danmark ikke være bekymret hvis de kigger på Israels EM-kvalifikation, her endte de andensidst i deres gruppe.

  • Det ser lovende ud for Danmark i disse år, de har allerede kvalificeret sig til EM-slutrunden, og har nu muligheden for at spille sig til endnu en slutrunde.

  • I Israel er Zahavi den absolutte landsholdsprofil, han er den spiller med flest kampe i den nuværende trup, han står noteret for 24 mål i 59 landskampe.

  • Eriksen er den altoverskyggende profil hos Danmark, den lille tekniker har scoret fire mål i hans seneste fire landskampe, ham skal Israel virkelig have lukket ned for hvis de vil have point med.

  • Der er ikke meget indbyrdes statistik at hente imellem de to hold. Vi skal til 2002 og 2009, for at finde to venskabskampe, som begge blev vundet af Danmark med henholdsvis 2-0 og 3-1.

Expected Goals: Israel – Danmark – de seneste tre kampe

IsraelResultatxGDanmarkResultatxG
Israel – Skotland(1-0)1,1 – 1,77Belgien – Danmark(4-2)0,99 – 1,08
Tjekkiet – Israel(1-0)1,16 – 0,79Danmark – Island(2-1)2,58 – 0,55
Slovakiet – Israel(2-3)0,72 – 3,98Danmark – Sverige(2-0)1,74 – 0,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar