18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Irland – Portugal: Odds og optakt den 11. november 2021

Foto: Bildbyrån

Irland har udspillet deres rolle i VM-kvalen, men de portugisiske gæster skal holde koncentrationen to kampe endnu, hvis de vil have den direkte billet til VM. Skæbnekampen bliver spillet i sidste spillerunde på søndag hjemme mod Serbien, men 1 point eller 3 her ville lune gevaldigt for Portugal. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Irland – Portugal Der er kampstart torsdag d. 11. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller Discovery+.

GÅ TIL


Irland – Portugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano, Spanien
Stadion: Aviva Stadium, Dublin
Vejret: 12°, lidt regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Irland – Portugal: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen i gruppe A er stadig intakt her med to spillerunder igen. Eller der er i hvert fald spænding om hvordan 1. og 2.pladsen kommer til at fordele sig. Serbien topper gruppen med 17 point efter 7 kampe, og lige efter følger Portugal med 16 point for 6 kampe. Luxembourg, Irland og Aserbajdsjan har udspillet deres rolle i gruppen. Serbien mangler kun én kamp, udekampen mod Portugal på søndag. Portugal skal blot bruge 1 point her for at overtage 1.pladsen, fordi de har en bedre målscore end Serbien. Så ved 1 eller 3 point til Portugal, så kan de altså klare sig med et x i den sidste og afgørende kamp mod Serbien.

Irland udspillede lynhurtigt deres rolle her i VM-kvalen med tre nederlag i de tre første kampe. Udebanenederlagene til Serbien og Portugal var forventelige, men hjemmebanenederlaget til Luxembourg ville de nok gerne have undgået. Det var ikke før end i seneste spillerunde, at Irland hentede deres første sejr i kvalifikationen, den kom ude mod Aserbajdsjan, som de ellers ikke formåede at overvinde på eget græs. Hvis man skal kigge lidt positivt på det, så har der været en vis form for forbedring, og Irland kører nu på en stime af fire kampe uden nederlag.

Portugal kan prise sig lykkelige for to sene Ronaldo-scoringer i hjemmebaneopgøret mod Irland i september, uden de 3 point kunne portugiserne meget vel skulle tage til takke med den playoff-givende 2.plads. I stedet står det stjernespækkede portugisiske landshold nu med udmærkede muligheder for at snuppe den direkte billet. Et point i Dublin og et point hjemme mod Serbien i sidste gruppekamp på søndag vil sende Portugal direkte til VM, så denne opgave skal tages med en vis seriøsitet og som minimum kaste et point af sig. Eneste fravær hos Portugal er Nuno Mendes på backen.

Irland:

  • James Collins (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Portugal:

  • Nuno Mendes (Back, Fast) – Karantæne

Irland forventet startopstilling: Bazunu; Omobamidele, Duffy, Egan; Doherty, Hendrick, Cullen, Browne, McClean; Robinson, Idah

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Dalot, Pepe, Dias, Cancelo; Moutinho, Palhinha, Fernandes; B. Silva, Ronaldo, Jota


Odds på Irland – Portugal

Bookmakerne ser Portugal som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: 3 point og videre til søndagens skæbnekamp

Irland har udspillet deres rolle her i gruppe A, selvom de på sin vis er begyndt at vise resultat-og spillemæssige fremskridt. Fire landskampe i træk uden nederlag er ikke skidt, men udover 1-1’eren hjemme mod Serbien, så har modstanden også været overkommelig i form af Luxembourg, Aserbajdsjan og Qatar. Så umiddelbart ville jeg ikke ligge for meget i den stime. Her kommer de nemlig op imod et mandskab af en helt anden kaliber.

Portugal har et gudsbenådet fodboldlandshold! Især offensivt er det efterhånden svært at finde mere profilerede landshold rundt omkring i verden; Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Ronaldo, Jota. Alle store profiler hos store Premier League-klubber. I modsætning til Irland, så har portugiserne stadig noget at spille for. Der skal minimum et point på bordet her, for så står portugiserne i en meget mere gunstig position før den sidste og afgørende kamp mod Serbien. Der skal lægges en professionel arbejdsindsats for dagen, og det har Portugal erfaringen til at klare uden problemer. Der skal point i hus, men uden at bruge for mange kræfter forud for søndagens direkte kamp om 1.pladsen. Det bliver til Portugal sejr i en relativt målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,0
Portugal og under 3.5 mål
Gå til unibet *


Irland – Portugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Irland indtager en skuffende 4.plads i gruppe A efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 1-2-3 og målscoren 8:8.

  • Portugal er nummer 2 i gruppen med 16 point i seks kampe. Her lyder statistikken på 5-1-0 og målscoren 16:4.

  • Callum Robinson, som til daglig tørner ud for West Bromwich, er Irlands topscorer med to mål.

  • Cristiano Ronaldo er selvfølgelig Portugals topscorer i VM-kvalen. Det er blevet til seks kasser i seks kampe.

  • Irland og Portugals første indbyrdes opgør i gruppe A var en dramatisk en af slagsen. Irland førte med 1-0 indtil det 89.minut, men to meget sene Cristiano-mål ødelagde irernes aften!


Expected Goals: Irland vs. Portugal de seneste tre kampe:

IrlandResultatxGPortugalResultatxG
Irland – Qatar(4-0)2,21 – 0,09Portugal – Luxembourg(5-0)5,12 – 0,44
Aserbajdsjan – Irland(0-3)0,64 – 2,34Portugal – Qatar(3-0)3,7 – 0,04
Irland – Serbien(1-1)0,3 – 2,29Aserbajdsjan – Portugal(0-3)0,31 – 2,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar