18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Indefodbold odds

Indefodbold er populært for både rigtige fodboldspillere og amatører, men er du klar over, at du kan oddse på stævnerne? Fra sæsonens start i november til slutningen med finalen ved DM i indefodbold d. 21. januar 2024, kan du således oddse på ‘indendørs’. Det er dog kun ganske få bookmakere, der lader dig spille på vindere af turneringer og kampene. Derfor har vi listet disse og alle spilmuligheder op for dig, så du ikke længere skal søge efter odds på DM i indefodbold.

OBS. 888sport var sponsor for stævnet i 2017. Det ligner ikke, at en lignende aftale bliver lavet for 2021. Derfor ligger det ikke i kortene, at det vil være muligt for dig at spille på DM i indefodbold i 2021.

Afsnittene herunder opdateres, hvis bookmakerne vælger at udbyde odds på begivenheden i 2023.

Odds på DM i indefodbold

Som hovedsponsor for DM i indefodbold er det helt logisk, at 888sport – en af Danmarks største bookmakere – har odds på finalestævnet og kulminationen på sæsonen for indendørs fodbold. Oddsene på årets finalestævne er nu klar, så du kan spille på vinderen, topscorer, bedste spiller, kampene med mere. Alt sammen foregår hos 888sport.

Hvem vinder DM?
Gardin Lis: 2,75 – SPIL HER >>*
Kvix: 2,75 – SPIL HER >>*
MD Rustfri: 6,00 – SPIL HER >>*
Hobro Apotek/Grøndlund Gruppen: 7,50 – SPIL HER >>*
Malerfirmaet Søren Berthelsen: 9,00 – SPIL HER >>*

Grafisk ID: 12,00 – SPIL HER >>*
Torntoft & Mortensen: 20,00 – SPIL HER >>*
Blue Water Shipping: 20,00 – SPIL HER >>*
Midtjysk Tag: 25,00 – SPIL HER >>*
Fyns Bageri Service: 30,00 – SPIL HER >>*

Odds kan ændre sig

Hvis du er interesseret i fodbold odds, så glem ikke at tjekke andre populære ligaer, som du kan finde på SpilXperten.

Live stream DM i indendørs fodbold 22. januar

Som noget nyt kan du live streame DM i indendørs fodbold. Så selvom du ikke sidder i hallen i Grenå 21. januar 2017, kan du følge alle kampene – og eventuelt spille på dem hos 888sport. Det er TiFo Sport, som står for dette live stream, der er gratis og tilgængeligt for alle via computer.

Se DM i indefodbold via live stream: KLIK HER!

Løbende odds fra 888sport på alle kampe

Der spilles 26 kampe i de to indledende puljer, og efterfølgende er de 11 knald eller fald-kamp inklusiv finalen, og der er derfor masser af muligheder for løbende at oddse hos 888sport, når der kommer odds på kampene.

Spil på indendørs fodbold i løbet af sæsonen

Sæsonen for indefodbold er kort og intensiv med de første såkaldte GPM-stævner (giver point til DM i indefodbold) i slutningen af november. Herefter følger et intensivt program med op til flere stævner hver weekend frem til start/midt januar, inden finalestævnet finder sted midt/slut januar. Du kan i løbet af sæsonen spille på udvalgte af GPM-stævnerne hos 888sport, inden du naturligvis kan oddse på finalestævnet i januar.

Vejen til finalen i indendørs fodbold

Det er den såkaldte GPM-rangliste, der afgør hvem, der kommer med til DM i indefodbold. I løbet af sæsonen samler alle hold point sammen ved de forskellige stævner, og her kommer de ni bedste så med – dem, der har scoret flest point. Der tildeles desuden et wildcard til et 10.- og sidste hold.

Værd at vide før du oddser på DM i indefodbold

  • Hver kamp varer 10 minutter
  • I de sidste 60 sekunder af kampen stoppes tiden, hver gang bolden er ude af spil
  • Fra semifinaler og frem trækkes der lod om hvem, der får lov til at starte med bolden
  • Avancement fra puljerne afgøres ved, at de tre bedste hold i hver pulje med flest point går videre til mellemrunden. Ved pointlighed afgør antal point og mål i indbyrdes møde. Er der stadig dødt løb, gælder målforskel og derefter flest scorede mål.
  • I mellemrunden deles puljerne igen op i to med tre hold i hver. De to bedste hold går videre til semifinalerne, mens 3’erne spiller om 5. pladsen.
  • Der spilles med “Golden Goal” i semifinaler, finale og placeringskampe.
  • Gult kort udviser spilleren for resten af kampen, mens det ramte hold må sætte en ny mand på banen, når/hvis der scores mod dem.
  • Rødt kort udløser udvisning i den pågældende samt den efterfølgende kamp og eventuel karantæne fra stævnet.
  • DM-finalen er den suverænt bedst betalte, når det kommer til præmiepenge. Vinderen tager 25.000 kroner, mens 2. pladsen napper 10.000 kroner og 3. pladsen 5.000 kroner. Det kræver en 6. plads for “at komme i pengene”, som udløser 1.200 kroner.

Optakt: Gardin Lis og Kvix kommer til at slås om DM-titlen

Gardin Lis vandt sidste års DM i indefodbold, og hos 888sport er de sammen med Kvix favoritter til dette års udgave af Danmarksmesterskabet.

På GPM-ranglisten er de forsvarende mestre fra Gardin Lis dog nede på fjerdepladsen med blot 68.500 point, mens Kvix topper listen med 130.500 point. Kvix-holdet har indtil videre været suverænt, og forspringet ned til MD Rustfri på andenpladsen er på over 50.000 point.

GPM-ranglistens førerhold Kvix og de forsvarende mestre fra Gardin Lis må tage favoritværdigheden på sig, mens MD Rustfri og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen regnes for at være outsidere, der har muligheden for at overraske.