18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvidovre – Lyngby: Odds og optakt den 6. november 2021

Foto: Bildbyrån

Der er dømt topopgør i den danske 1. division, når Hvidovre og Lyngby tørner sammen. Blot ét point adskiller de to klubber inden opgøret selvom Hvidovre er nummer fire og Lyngby ligger nummer et. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hvidovre – Lyngby. Der er kampstart lørdag den 6. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


Hvidovre – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sebastian Friis Aagerup
Stadion: Pro Ventilation Arena, Hvidovre
Vejret: 11° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Hvidovre – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var nok de færreste der havde regnet med at Hvidovre og Lyngby skulle spille topkamp i 1. division efter 14 kampe. Lyngby var på forhånd udråbt som en af oprykningsbejlerne, men at Hvidovre også ser ud til at skulle blande i topstriden er en stor overraskelse. De rødklædte fra den københavnske vestegn har overrasket alt og alle i indeværende sæson, og har udover deres flotte fjerdeplads også booket en billet i kvartfinalen i pokalturneringen. I mange år har Hvidovre været en del af nedrykningskampen i 1. division, men har år efter år reddet sig når det for alvor er spidset til. At de på nuværende tidspunkt i indeværende sæson blot er et point efter Lyngby, må derfor ses som en stor overraskelse.

At Lyngby er tophold i 1. division kommer ikke som den store overraskelse. Men det er ikke fordi at alt har kørt på skinner for nedrykkerne. Godt nok har Lyngby blot tabt en kamp i sæsonen indtil videre, men i tre af deres seneste fire kampe er det endt uafgjort og det har også været problemet for Lyngby i sæsonen. Det er ikke fordi, at de har været fuldstændig dominerende og i de seneste par kampe har Lyngby også haft offensive problemer og faktisk er det defensiven der har stået for pointene på det seneste.

Der er lagt i kakkelovnen til en spændende topkamp i den næstbedste række i Danmark. Kan Hvidovre blive ved med at overraske og gå forbi Lyngby i tabellen eller sætter Lyngby trumf på?

Hvidovre forventet startopstilling: Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Carlsen, Nielsen; Boateng, Aabech, Spelmann; Thomsen

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Riis, Gregor, Bjelland; Jørgensen, Rømer, Westergaard, Sørensen; Corlu; Gytkjær, Kaastrup


Odds på Hvidovre – Lyngby

Bookmakerne holder gæsterne fra Lyngby som favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Langt mellem snapsene i Hvidovre

Det er to af de mest formstærke hold i 1. division, som står overfor hinanden. Hvidovre har hentet tre point i deres seneste tre kampe, hvor af to af dem er kommet efter at have holdt modstanderen fra fadet. Hvidovre har fået opbygget et solidt fundament anført af Daniel Stenderup i defensiven og er faktisk det hold i 1. division, som har lukket færrest mål ind i sæsonen indtil videre.

Lyngby er normalt kendt for deres offensive og inspirerende spillestil, men i de seneste par uger har Lyngby måtte kigge langt efter det polerede spil, som de ellers gerne vil spille. Om det skyldes baneforholdene eller andre forhold, skal være usagt, men det er ikke et målfarligt Lyngby-hold, som har været på banen i de seneste par uger. Maksimum et mål i de seneste fire kampe i 1. division er alt hvad Lyngby har præsteret.

Græstæppet på Pro Ventilation Arena er ikke kendt for at være blandt det bedste i 1. division, og kampen kan dermed hurtigt udvikle sig til at blive et opgør med andenbolde og hård fight fremfor chanceskabende offensiv fodbold. Det skal nok blive intens og dramatisk, men om vi får mål i begge ender, kan jeg godt have min tvivl om.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,20
Begge hold scorer IKKE
Gå til Betfair *


Hvidovre – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • Hvidovre er nummer fire i 1. division med 28 point efter 14 kampe.

  • Lyngby indtager rækkens førsteplads med 29 point for 14 kampe. Blot et nederlag i sæsonen er de kongeblå løbet ind i.

  • Tobias Thomsen står noteret for otte mål i 1. division, hvilket gør ham til hjemmeholdets topscorer.

  • Frederik Gytkjær er kommet på tavlen ni gange for Lyngby i sæsonen.

  • Sæsonens første opgør mellem de to klubber endte med en 3-1 sejr til Lyngby.


Expected Goals: Hvidovre vs. Lyngby de seneste tre kampe:

HvidovreResultatxGLyngbyResultatxG
Fremad Amager – Hvidovre(1-4)1,68 – 2,45 Lyngby – Helsingør(0-0)0,51 – 1,17
Hvidovre – HB Køge(2-5)1,03 – 0,02Horsens – Lyngby(0-1)0,81 – 0,69 
Jammerbugt – Hvidovre(0-2)0,82 – 1,34Lyngby – Hobro(1-0)1,48 – 0,60 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar