18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre IF – Sønderjyske: Odds og optakt den 10. december 2021

Mads Albæk scorede kampens enlige mål, da Sønderjyske for en uge siden besejrede Hvidovre IF i DBU Pokalen. Fredag aften er der returopgør. (Foto: Bildbyrån)

Der er billetter til forårets semifinaler i DBU Pokalen på højkant, når Hvidovre IF fra den næstbedste række på hjemmebane tager mod Sønderjyske fra den tunge ende af Superligaen. Første møde endte 1:0 til sønderjyderne på et drømmemål af Mads Albæk, men Hvidovre IF ramte stolpen to gange og havde fortjent bedre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hvidovre IF – Sønderjyske. Der er kampstart fredag d. 10. december 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Hvidovre IF – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Jakob Sundberg
Stadion: Pro Ventilation Arena, Hvidovre
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Hvidovre IF – Sønderjyske: Skader, karantæner og startopstillinger

I seneste sæson lå Hvidovre IF og rodede i nedrykningsspillet i NordicBet Ligaen. De sluttede sæsonen som nummer ni på næstbedste niveau. Dét ser det ud til, de kan gøre bedre i år. En foreløbig andenplads i tabellen og kvartfinale i DBU Pokalen, hvor de endda har fine muligheder for at sparke sig i semifinalen. 

Det er et velspillende mandskab, og det var virkelig uheldigt for dem, at de ikke fik i det mindste scoret én gang, da de gæstede Haderslev for en uge siden. Først Boateng og siden Lindhardt ramte stolpen, og så kunne værterne i stedet strække armene i vejret i kampens 86. minut, da rutinerede Mads Albæk tog sagen i egne støvler og hamrede et langskud op i målhjørnet og sikrede 1:0 til Sønderjyske.

Nu skal Hvidovre IF så lidt længere frem på banen, men det var de sådan set allerede i Haderslev, og kampbilledet bliver givetvis det samme. Denne gang bliver det afgørende for udfaldet, om hjemmeholdet formår at udnytte deres chancer. Den rutinerede trio Spelmann, Lund og Nøhr har alle siddet over de seneste par kampe, og det er tvivlsomt, om de får en rolle i dette opgør. 

Sønderjyske leverede egentlig ikke nogen stor præstation, men de levede på stærk fysik og indsats, og det var altså nok til at sikre en kneben sejr. På den ene side har sønderjyderne formentlig brug for en succesoplevelse, men på den anden side kan de i deres nuværende situation i bunden af Superligaen hurtigt få brug for alle kræfter i kampen for overlevelse. Men de står altså på tærsklen til deres tredje pokalsemifinale på tre sæsoner, så mon ikke de trods alt giver den et skud?

Umiddelbart mangler de stadig bare Patrick Banggaard, og ham kunne de snildt bruge i defensiven, men sønderjyderne har altså i øvrigt mulighed for at stille præcis, som de har lyst. Og vi kan vist godt forvente, at de forsøger at krige den samlede sejr hjem, og det er nok en klog taktik for trods det højere tempo, Sønderjyske er vant til, var det alligevel gæsterne fra NordicBet Ligaen, der stod for det meste af det polerede fodbold, der blev leveret i det første møde. Men den slags går de trods alt ikke primært op i hos sønderjyderne. De vil vinde. Poleret bold eller ej. 


Hvidovre IF:

  • Martin Spelmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Matti Lund (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mikkel Nøhr (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet

Hvidovre IF forventet startopstilling:  Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Nielsen, Carlsen; Al-Naser, Aabech, Lindberg; Thomsen.

Sønderjyske forventet startopstilling:  Fløe; Simonsen, Gartenmann, Tchamba, Dal Hende; Albæk, Ekani, Eskesen; Moumbagna, Taiwo, Hassan.


Odds på Hvidovre IF – Sønderjyske

Det er knebent, men den er god nok: Boókmakernes odds viser, de har Hvidovre IF som favorit i dette opgør.


Odds-forslag: Hvidovre IF snupper sejren

Hvidovre IF rejste til første opgør med syv sejre i deres foregående otte kampe, og de kunne med to stolpeskud godt have gjort det til otte sejre i ni kampe, men sådan skulle det ikke være. Det er dog oplagt, at de har tænkt sig endnu engang at gribe kampen an, så de jagter boldbesiddelse og forsøger at skabe noget via playmaker Aabech. Holdet har rappe fødder, gode ideer og spiller kvikt og målsøgende.

Dét kan man ikke just påstå om Sønderjyske. De har vundet én af deres seneste 15 Superligakampe, så de skal være taknemmelige for deres foreløbig fire kampe i DBU Pokalen i efteråret, som de alle har vundet. Sønderjyderne var ikke knivskarpe i deres defensiv på hjemmebane, og de har da også lukket næsten to mål ind per kamp i Superligaen indtil nu. De slipper næppe for at skulle frem på banen og score mindst én gang for at gå videre. 

Det er så spørgsmålet, om de kan det. For Sønderjyske er blot noteret for 11 scoringer i deres 17 ligakampe. Det er 0,64 mål per kamp. De er ikke oplagte bud på mål i hver eneste kamp. Det er Hvidovre IF omvendt, når det gælder kampe i NordicBet Ligaen, og med to skud på stolpen i Haderslev kunne de også snildt have scoret to gange dér. Anbefalingen har fidus til værterne og går efter en hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,25
Hvidovre IF
Gå til Bwin *


Hvidovre IF – Sønderjyske: Statistik, topscorer og H2H

  • Hvidovre IF holder jul som nummer to og altså på en oprykningsplads i NordicBet Ligaen med 37 point efter 18 runder. 

  • Statistikken hos Hvidovre IF er 11-4-3 og 34:16.

  • Sønderjyske ligger næstsidst i Superligaen efter 17 runder, hvor de har fået 10 point. 

  • Sønderjyskes tal er 2-4-11 og scoren 11:33.

  • Hvidovre IFs flittigste målscorer er Tobias Thomsen, som står på 10 mål.

  • Sønderjyskes topscorer er svensk, og det er Emil Holm, der med 3 scoringer har den fine titel.


Expected Goals: Hvidovre IF vs. Sønderjyske de seneste tre kampe:

Hvidovre IFResultatxGSønderjyskeResultatxG
Sønderjyske – Hvidovre IF (1-0) 0,65 – 1,32Sønderjyske – Hvidovre IF (1-0) 0,65 – 1,32
Hvidovre IF – Esbjerg FB(2-0) 2,65 – 1,22 Viborg FF – Sønderjyske (1-1) 0,59 – 1,43
Hvidovre IF – FC Fredericia (5-1) 3,55 – 0,71Sønderjyske – AaB (1-3) 2,20 – 0,96 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hvidovre IF – Sønderjyske?

Hvidovre IF – Sønderjyske spilles fredag den 10. december 18:00.

Hvor spilles Hvidovre IF – Sønderjyske?

Hvidovre IF – Sønderjyske spilles på Pro Ventilation Arena i Hvidovre i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar