18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre IF – Esbjerg FB: Odds og optakt den 2. december 2021 2021

Hvidovre IF ‘risikerer’ at ryge op på førstepladsen i NordicBet Ligaen, hvis de vinder torsdagens kamp mod Esbjerg FB. (Foto: Bildbyrån)

Hvidovre IF tager torsdag aften mod Esbjerg FB. Værterne er på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, mens gæsterne trods en utroligt tumultarisk sæsonstart faktisk så småt nærmer sig top 6. Hjemmeholdet har pokalkvartfinaler i de kommende kampe og vil måske spare, mens Esbjerg FB er ved at løbe tør for målmænd i truppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hvidovre IF – Esbjerg FB. Der er kampstart torsdag d. 2. december 2021 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Hvidovre IF – Esbjerg FB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mostafa Seyfi
Stadion: Pro Ventilation Arena, Hvidovre
Vejret: -1° og svag vind

Optakt til Hvidovre IF – Esbjerg FB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det må være virkelig dejligt at være en del af Hvidovre IF for tiden. I sidste sæson røg de i nedrykningsspillet og sluttede som nummer 9 i tabellen, men der er helt andre boller i suppen denne sæson. De er på en aktuel tredjeplads og blot to point fra førstepladsen, og efter torsdagens kamp skal de allerede søndag spille den første af to kvartfinaler i DBU Pokalen, hvor de møder Sønderjyske.

Det er en flok rutinerede spillere, der spæner rundt i Hvidovre. Kim Aabech støber kugler og udfolder sin kreativitet som holdets playmaker, mens oldies-but-goodies som Martin Spelmann og Matti Lund knokler løs bag Aabech. I front har Tobias Thomsen gjort det forrygende med 10 kasser, men han er ude til dette opgør med karantæne. Så er han til gengæld klar til pokalkamp søndag. 

For det må være en overvejelse hos træner Per Frandsen: Er der kræfter til det hele? Returkampen mod Sønderjyske spilles på fredag, som så vil være holdets tredje kamp på otte dage. Skal der spares spillere i ligaen i håb om et pokaleventyr? Eller vil de prioritere ligaen og ligefrem jagte oprykning frem for at stille sig tilfredse med at undgå nedrykningsspillet? Hold øje med startopstillingen for at se, hvad de vælger. Både Spelmann, Lund og Nøhr sad ude senest, mens Al-Naser måtte udgå med en skavank også. 

Skavanker har der også være masser af i Esbjerg FB i efteråret. De var træner Peter Hyballas første stop i sæsonen, og den kontroversielle tysker er allerede fyret i sin næste klub også. Godt de slap af med ham i det vestjyske. Holdet har langsomt fundet sine fødder, men det er stadig lidt usikkert og svævende det hele, og det fyger med rygter om spillerafgange og en ny flok lykkejægere på vej. 

De kunne i hvert fald godt bruge en keeper. I seneste kamp mod HB Køge stod tredjevalget Addai – og han stod sådan set fint – men han fik et rødt kort ved stillingen 3:0 til Esbjerg FB i kampens sidste minut, så han er ude til denne kamp. Det er også Jeppe Højbjerg, der døjer med ryggen, mens Ramon Ten Hove i sidste uge kom til skade i træningen. Så formentlig er det U19-keeper Lindgaard, der skal vogte målet for vestjyderne her. Det kan blive noget af en ilddåb for den unge mand, hvis Hvidovre IF er i samme humør, som da de i seneste hjemmekamp bankede FC Fredericia 5:1.


Hvidovre IF:

  • Martin Spelmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Matti Lund (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mikkel Nøhr (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mohammad Al-Naser (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Tobias Thomsen (Angreb, Fast) – Karantæne


Esbjerg FB:

  • Jeppe Højbjerg (Mål, Fast) – Skadet
  • Corey Addai (Mål, Reserve) – Karantæne
  • Ramon Ten Hove (Mål, Reserve) – Skadet 
  • Con Ouzounidis (Forsvar, Fast) – Karantæne

Hvidovre IF forventet startopstilling: Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Nielsen, Østberg; Carlsen, Aabech, Smed; Lindberg.

Esbjerg FB forventet startopstilling:  Lindgaard; Olafsson, Tranberg, Gudmann; Mortensen, Wolfe, Larsen, Struck, Winfield; Sørensen, Montano.


Odds på Hvidovre IF – Esbjerg FB

Ser vi på bookmakernes odds, regner de med sejr til Hvidovre IF.


Odds-forslag: Værterne – med eller uden skånekost – vinder igen

Hvidovre IF vælger måske nok at spare en eller to eller flere spillere. Men holdets flow, mojo og momentum er i top for tiden. Seks sejre og to uafgjorte er det blevet til i sæsonens otte hjemmekampe, og de har scoret 16 mål og sluppet fem ind. De har seks sejre i de seneste syv kampe i ligaen, og nederlaget faldt på en kollektiv offday i Hobro, hvor det blev til 2:1-nederlag. 

De seneste to hjemmekampe er det blevet til sejre for Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub og FC Fredericia – nummer to og nummer fire – og nu er der altså mulighed for, at holdet kan overvintre på oprykningsplads i den næstbedste række. Esbjerg FB er som nævnt noget pressede på målmandsposten, og de kan ikke tillade sig at lade point glide dem af hænde, hvis de vil slutte grundspillet blandt de øverste seks. 

Alligevel tror anbefalingen, at vi får en hjemmesejr her. Det rutinerede Hvidovre IF-mandskab vil  vide at lægge pres på den urutinerede keeper hos gæsterne, som også må rokere i bagerste kæde, da Ouzounidis igen er i karantæne. Buddet her bliver hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,79
Hvidovre IF
Gå til Nordicbet! *


Hvidovre IF – Esbjerg FB: Statistik, topscorer og H2H

  • Hvidovre IF er på 3. pladsen i NordicBet Ligaen med 34 point efter 17 runder. 

  • Tallene for Hvidovre IF siger 10-4-3 med scoren 32:16.

  • Gæsterne fra Esbjerg FB er aktuelt på 8. pladsen med 19 point for 17 kampe – de har to point op til oprykningsspillet. 

  • Esbjerg FBs statistik er lige nu 5-4-8, mens deres måldifference er 22:28.

  • Hos Hvidovre IF er Tobias Thomsen topscorer med 10 mål.

  • Esbjerg FBs flittigste målscorer hedder Elias Sørensen, som er noteret for 6 scoringer.


Expected Goals: Hvidovre IF – Esbjerg FBde seneste tre kampe:

Hvidovre IFResultatxGEsbjerg FBResultatxG
Hvidovre IF – FC Fredericia (5-1) 3,55 – 0,71Esbjerg FB – Nykøbing FC (3-0) 2,08 – 2,67 
Hobro IK – Hvidovre IF (2-1) 1,21 – 1,36HB Køge – Esbjerg FB(3-0) 1,60 – 0,85 
Hvidovre IF – Lyngby Boldklub (1-0) 1,01 – 1,51 Esbjerg FB – Jammerbugt (2-2) 3,07 – 0,69 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Hvidovre IF – Esbjerg FB?

Hvidovre IF – Esbjerg FB spilles torsdag 2. december 18:30.

Hvor spilles Hvidovre IF – Esbjerg FB?

Hvidovre IF – Esbjerg FB spilles på Pro Ventilation Arena i Hvidovre i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar