18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Fredericia: Odds og optakt den 27. november 2021

Fredericias Kirkegaard har været varm i denne sæson. midtbanemanden står noteret for otte kasser indtil videre. (Foto: Bildbyrån)
Fredericias Kirkegaard har været varm i denne sæson. midtbanemanden står noteret for otte kasser indtil videre. (Foto: Bildbyrån)

Lørdag middag, lige midt i sildemadder og brændevin, står den på topbrag fra den danske 1. division, når det lidt uventede tophold fra Hvidovre tager imod Fredericia. De to hold har kun henholdsvis 4 og 3 point op til Helsingør på 1.pladsen, så oprykningsdrømmene lever i bedste velgående. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hvidovre – Fredericia. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 12:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Hvidovre – Fredericia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Pro Ventilation Arena, Hvidovre
Vejret: 5°, regn og let vind

Optakt til Hvidovre – Fredericia: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var nok de færreste, som havde regnet med et topbrag mellem Hvidovre og Fredericia her efter 16 spillerunder, jovel, Fredericia har da været med i det øverste felt af 1.division i de seneste par sæsoner, men det samme kan ikke siges om Hvidovre. Ikke desto mindre har de to klubber leveret godt indtil videre, og i skrivende stund har de ikke mere end 4 og 3 point op til Helsingør på 1.pladsen, så håbet spirer formentlig i begge lejre.

Hvidovre har været den helt store positive overraskelse i denne sæson, men efter fem sejre på stribe, så led de i sidste weekend et lidt overraskende 2-1 nederlag til bundproppen fra Hobro, og må nu tage til takke med en placering som nummer 4. Om Hvidovre indtil videre i sæsonen har præsteret over niveau, eller om nederlaget til Hobro bare var en lille svipser bliver vi klogere på lørdag eftermiddag, når 3’erne fra Fredericia kommer på besøg.

Fredericia er efterhånden blevet en fast bestanddel af det øverste felt i 1.division, men som regel dør oprykningsdrømmene lidt ud i sidste halvdel af sæsonen. Indtil videre levere de i bedste velgående, og der er ingen tvivl om, at Fredericias setup burde række til langt mere end Hvidovres, om de formår at indfri forventninger er så en anden sag. For to spillerunder siden tabte Fredericia et andet topopgør, her måtte de tage slukørede hjem fra Helsingør med en lille 4-1 lussing, de var dog tilbage på vindersporet senest hvor det blev til en målrig sejr på 3-2 over Nykøbing.

Hvidovre forventet startopstilling: Brylov; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Østberg, Boateng; Aabech, Al-Naser, Lindberg; Thomsen.

Fredericia forventet startopstilling: Nybo; Olsen, Brinch, Anker; Jensen, Kirkegaard, Nielsen, Ritter; Holvad, Iyede, Egelund


Odds på Hvidovre – Fredericia

Bookmakerne tror mest på Hvidovre i topopgøret.

Odds-forslag: Status quo i Hvidovre

Der er lagt op til stor spænding lørdag i Hvidovre. Storkøbenhavnerne har sneget sig med i topstriden, og får nu lov at tage del i noget der minder om et topopgør. Spørgsmålet er, om de kan rejse sig oven på den dukkert de løb ind i Hobro i sidste weekend? Her får de besøg af et 1.divisionshold, som er vant til at spille med i toppen, og som har et langt stærkere sportsligt setup.

Værterne fra Hvidovre var ikke forventet at skulle med i toppen i denne sæson, så hatten af for den hidtidige præstation! De sidder også på favoritværdigheden her mod ellers stærke Fredericia, og det er måske fair nok, for det er endnu ikke blevet til et nederlag hjemme på Pro Ventilation Arena. Det er ikke fordi, at nogle af de to hold spiller voldsomt mange uafgjorte kampe, men her forestiller jeg mig et helt tæt opgør, hvor ingen af dem kan være helt utilfredse med at dele i porten. Anbefalingen bliver et X.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,60
Uafgjort
Gå til Bet365 *


Hvidovre – Fredericia: Statistik, topscorer og H2H

  • Hvidovre ligger nummer 4 i 1. division med 31 point. Statistikken er på 9-4-3 og målscoren 27:15.

  • Fredericia er lige over på 3.pladsen med 32 point. Her lyder statistikken på 10-2-4 og målscoren 30:23.

  • Tobias Thomsen er Hvidovres topscorer med ni træffere.

  • Kristian Kirkegaard er topscorer hos Fredericia med otte mål.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør i 1. division endte med 1-0 til Fredericia, mens Hvidovre trak det længste strå med en 2-1 sejr, da de to klubber mødtes i Sydbank Pokalen.
Info
NavnFredericiaFCF
Land
Danmark
DAN
Websitewww.fcfredericia.dk
Form


Expected Goals: Hvidovre vs. Fredericia de seneste tre kampe:

HvidovreResultatxGFredericiaResultatxG
Hobro – Hvidovre(2-1)1,21 – 1,36Fredericia – Nykøbing(3-2) 2,22 – 2,58
Hvidovre – Lyngby(1-0)1,01 – 1,51Helsingør – Fredericia(4-1) 1,2 – 0,88
Fremad Amager -Hvidovre(1-4)1,68 – 2,45Fredericia – Vendsyssel(4-0)1,17 – 1,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Hvidovre – Fredericia?

Hvidovre – Fredericia spilles lørdag den 27. november 2021 klokken 12:45.

Hvor spilles Hvidovre – Fredericia?

Hvidovre – Fredericia spilles på Pro Ventilation Arena

Skriv et svar